Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (405. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.257
Cevap
132
Favori
855.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ah kardeşim bende çok çektim o sesten. Sıcak havalarda kasislerden geçerken tavandan çatır çutur sesler geliyo. Servisede gittim ama çözemediler. Cam tavan gerçekten dsg kadar problemli. Çoğu insanda kullanmıyo zaten. Sadece süs amaçlı alınıyo. Birdaha kesinlikle tercih etmem cam tavanı.

Bu aracı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Bu araç premium bir araç olamaz.

Sıcak havalarda tavandan çatırtı gelir, soğuk havalarda ön takımdan gacırtı gucurtu hiç eksik olmaz, her türlü hava koşulunda çukurlardan kasislerden geçerken şanzımandan ve alt takımlardan metal çarpması gibi sesler gelir.

Kaplama asfaltta giderken içeride gürültüden titreşimden durulmaz. 110 km/h üzerinde direklerden rüzgar sesi gelir.

Önünde ve arkasında 4 halka var başkada bişey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba...

Audi a3 1.0tfsi model araç bakıyorum.. şu zamanda bu paralara değer mi ? Çok basit bir örnek 450 bin Tl verip Aynalar otomatik kapanmıyor (opsiyonla alınıyor) 2. el bulmak zor oluyor.. kullanan arkadaşlar yazabilirlermi motor vs rüzgar sesi bilgilendirirseniz sevinirim..

• bathy41 B kullanıcısına yanıt
    450'ye temiz bulacağınızı sanmıyorum ama ben 2019'dan beri kullanıyorum hiçbir ciddi sorun yaşamadım henüz. Rüzgar sesi de sınıfının standartlarını karşılıyor bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gorkemert kullanıcısına yanıt
    Tabi temiz bulmak zor ilanlar var fakat araç bu paralara karşıladığı özellikler sizce az değil mi ? Park sensörü olsun katlanır ayna vs vs çok boş değil mi sizce dynamic paket için bu fiyatlar. Clioda bile katlanır ayna var 😂

Hocam ben alırken katlanır ayna park sensörü cam tavan geri görüş ve led farlar vardı. Katlanır aynası olmayan bi ton bmw de var, sizin öncelikleriniz önemli burada. Bir arabadan beklentileriniz ne, ona göre daha doğru bi seçim yapılabilir bence.

Doğru. BMW 1 serisi ve Audi a3 kafamdaki iki araç 1.0 motor yokuş vs soru işareti sizler kullanıcıların fikirleri benim için önemli. Yakıt konusu dizel almaktansa 1.0 motor tercih etmek doğru bir tercih mi

116d ile karşılaştırırsanız performans olarak herhangi bir eksisi yok 1.0'ın ama 118i derseniz tabi o daha güçlü. Benim araç 40 binde şu an motor ile ilgili daha hiç sorun yaşamadım(yağ eksiltme vs.)

Yokuşlarda falan da gayet iyi, son hız olarak 243'ü görmüştüm yeni otoyolda. Performans olarak kesinlikle pişman edecek bir eksikliği yok bence gayet yeterli.

Anladım teşekkür ederim bilgiler için 🙏🏽

Hocam prestige paketsiz a3, joy paket megane gibidir, o acidan prestige paketsiz arac almayin derim… Guc birazina daha yetiyorsa da sport veya bir tik altina design alin, dynamicten de sporta gecmek mantikli olacaktir

Torsiyon cubugu haric bence sehir icinde 1.0 motorun 1.5 motordan hic bir eksisi yok… Sehirler arasina da senede bir kez cikiyorsaniz 1.0 motor sizi cok tatmin edecektir.. Eger surekli sehirlerarasi yol yapiyorsaniz ve yuksek surate cikip dusmek sizin icin onemliyse 1.5 e yonelebilirsiniz… 1.0 cekmez gitmez diye korkmayin, gayet tadinda ve guclu bir motor. Ha 1.6 dizel makine almissiniz, ha 1.0tsi almissiniz, performanslari ayni

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Bi tık dolu paket bulmak daha mantıklı olucak gibi. Çok teşekkür ederim bilgileriniz için 🙏🏽

• Gizli özellikleri açtırmak işe yaramıyor sanırım dimi aynalar vs

• hgs etiketini nereye yapıştırıyoruz arkadaşlar siyah alanamı cama mı

• reko kullanıcısına yanıt
    Cama, karsi taraftan sinyali gonderen cihazin sinyali gonderip geri almasi gerekiyor

• Arkadaşlar merhaba,

2017 model 1.0 audi A3 aracım var. Yavaslayip sağa ya da sola manevra yaptığımda araçtan vuuuuuu şeklinde bir ses geliyor. Ornegin kavşaktan dönerken ya da U çekerken net duyuyorum. İşin ilginç tarafı ise GAZA bastığımda cikiyor ses. Yani direksiyonu tam kırıp kendi hızıyla dönmesi durumunda ses çıkmıyor. Ama dönüş esnasında gaza bastığımda ses çıkıyor.

Ustaya götürdüm ama bulamadı sorunu.

Böyle bir sorun yaşayıp çözüm bulan var mı acaba?

• d_hamen kullanıcısına yanıt
    Ben de çözümü bulamadım, vw grubunda oluyor. Arada gelip gidiyor bende, sürekli olmuyor.

• Bu ses kavramadan gelen ses değil mi? Direksiyonu çevirip kalkarken daha fazla baskı oluşuyor ve kavrama kaçırıyor.

• M_K_B kullanıcısına yanıt
    evet olabilir, geri geri giderken de aynı ses oluyor.

• Direksiyon pozisyonu ile kavrama arasında bir bağ yoktur diye tahmin ediyorum. Direksiyon düz durumdayken bir sorun olmuyor.

• Dik yokuşta durup kalkış deneyin aynı ses gelecektir.

• 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.