Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (413. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.256
Cevap
132
Favori
855.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet aku sebeplerden biri olabilirmis. Birkac gun daha takip edecegim. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lizardking34 kullanıcısına yanıt
    Makyajlı kasa sedan aracımda kapılardaki kırmızı gözler yanıyor. Sizin araçta tesisat olma ihtimali yüksektir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slayerxp kullanıcısına yanıt
    Açıp bi bakmak lazım o zaman hocam ilginç yani standartının olmaması

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2019 pretij paket ve 74.500 de yeni bir araç aldım. Bakım için bazı arkadaşkar 0w-20 kimisi 0w-30 hatta 5w30 yağ kullandık diyenler var bu araç için en uygun yağ hangisidir ?

Yetkili servis 11.000 fiyat verdi ama daha önce özel servisde yapıldığı için bende özelden devam etmeyi düşünüyorum.

75.000 bakımı için ne önerirsiniz ? daha önceki bakımda neler değişti bilmiyorum

edit : Aykan ile görüştüm 5w-30 Castroll Edge öneriyoruz, daha önce ne yapıldığını bilmiyorsanız fren hidroliği , buji ve V kayışı değişimi öneriyoruz diyip 15.730 TL fiyat verdiler.

• Mehmet.Sakar M kullanıcısına yanıt

Arabaya bineceksen yetkili servise git. Söyledikleri şeyler senin ve arabanın güvenliği için gerekli olan şeyler. Bu sebeple yaptır kafan rahat bin. Zaten dışarı ve servis arasında uçurum yok. Hatta servis ucuz çünkü dışarıda ezber standart bakım işi var bazı detaylar atlanabiliyor. Yetkili de bunlar da işin içinde olduğu için daha uygun olabiliyor. Yetkili servis ile pazarlık ve özel indirim de talep edebilirsin. (Yüz yüze)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2016 sonu gelen bazi araclar haricinde standartta oralarda isik yok… Aracin onceki sahibi yaptirmistir

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Aracın ilk sahibiyim.

Kac model arac?

Kasım 2016

Aracınız prestij paket muhtemelen.

Dedigim gibi sadece 2016 sonu gelen araclarda paket farkliligi var, 2017 subat itibariyle gelen araclar standart sunulan paketlerde ayni mantik…

2016 sonunda yine paket adi ‘standart’ olan paket dahi var, sanirim halojen farliydi (duzeltelim xenonlu) ama keyless yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 20 Aralık 2024; 7:6:52 >
    Prestige paketle alakasi yok, 2016 sonunda 1-2 ayligina dogus bir seyler getirdi, 2017 itibariyle isin standardini oturttu bir daha o sekilde araclar getirmedi

Prestige paket cam tavan, katlanir ayna, led far sunar (led far 2019 itibariyle, 2019 oncesinde prestige pakette diger ikisi var led far yok)

Beyefendi aracının makyajlı olduğunu söylediği için bunu söyledim. 2019 makyajı prestij paketin ta kendisidir zaten ve standart hale gelmiştir. PL standart dediğiniz araçlarda da xenon var, anahtarsız giriş ve çalıştırma yok, 2016 sonu olan araçlar

Aynen bahsettigim arac oydu halojen bilgisi hatali olmus, olmayan eksiklik keylessti dogru

• Aracımda keyless ve metalik boya yok. İlk gelen makyajlı kasalardan. Dediğin doğru 2017 ilk yarıdan itibaren keyless ve metalik boya standart oldu. Ben alırken opsiyonu bırak siyah ve beyaz renk dışında hiçbir şeçenek yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayerxp -- 22 Aralık 2024; 22:17:9 >
    Fakat sizin araclarda o kapi uyari isiklari standart olarak sunulmus mesela….

Dogusun davranisina bagli sonucta, bir ara (2018 sonlarina dogru) 1.0 tfsi manuel sanzimanli arac da getirdiler.. Bir daha da oyle bir sey gelmedi mesela…

Veya 2020 Agustos ve sonrasinda 1-2 ayligina dynamic pakette milano deri, sport pakette alcantarali, esya gozu paketi olan araclar da getirdiler oncesinde hic gelmeyen…

Tabi bir de ozel siparis ile gelen araclar da cok cok az da olsa olabiliyor

• 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.