Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (412. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.256
Cevap
132
Favori
855.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A3 al geç hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha önce muhakkak konuşulmuştur ama bu araç için en uygun lastik hangisi ? Kullanıp memnun olanlar lastiklerinin markasını yazabilir mi ?
    Hankook Ventus prime 4 ve Goodyear eagle sport2 f/p olarak gözüme çarpıyor bu lastiklrr nasıldır ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt
    1 sene - 30 bin km'dir pilot sport 4 kullanıyorum memnunum.

• gorkemert kullanıcısına yanıt
    Hocam arabayı gelecek yaza değiştirmeyi düşünüyorum o lastik bu yazdıklarımdan %70 kadar daha pahalı. Muhakkak iyidir ama değer mi bilemedim. Teşekkürler öneri için.

kuzenim golfe turanza 6 almıştı 4 tanesi 9.200 e falan memnunum diyordu ama şu anki fiyat nedir bilemedim hocam.

• Hatasız boyasız 2017 prestige paketli 71.500 kmdeki aracımı 1.170 tlye sattım. Her şeyinden çok memnundum. Biraz ucuza gitti belki sağlık olsun.

• Merhaba herkese 2019 makyajlı kasa prestij paket aracım var sportback. Kapılardaki kırmızı uyarı lambaları yanmıyor, makyajlılarda mı böyle? Dört kapıdaki de yanmıyor çünkü

• lizardking34 kullanıcısına yanıt
    evet hocam makyajsızlarda var o

Sadece reflektör olarak yapılmış o zaman içinde elektrik tertibatı yok sanırım açıp kontrol etmedim henüz, teşekkürler bilgi için

maliyetten kısmak için kaldırmışlardır ama belki tesisat vardır bilemedim hocam.

• Herkese iyi akşamlar 2018 model aracım 120 bin bakımına girecek. Aracın eski sahibi bakımları hep özel serviste yaptırmış garanti iyi niyet vs bir şey yok. Ancak bu bakım ağır bakım ve önemli olduğu için yetkili serviste yaptırmam mı gerekir yoksa özelde yaptırıp geçeyim mi ? Yetkili 30bin fiyat verdi fazla geldi açıkçası.
    Kocaelide bulunan arkadaşlar önereceğiniz özel servis var mıdır? Önceki aracım japondu oksijen oto çok iyiydi ama bu alman olduğu için emin olamadım önerilere açığım.

30'sa iyi bence ben 36'ya yaptırdım 120 bakımını, içerikleri ne?

Buji triger v kayışı makara fren hidroliği ve diğer klasik yağ ve filtreler. Ben özelde max 15 tutar diye düşünüyorum hocam ama yetkilide mi yaptırmak gerekir sizce muhakkak.

Standart bakım + buji ve v kayışı değişimini dün yetkili serviste 13bin e yaptırdım. 2019 model aracım 50bin kmde. %35 yaştan dolayı indirim yapıldı. İndirimsiz halini yanlış hatırlamıyorsam 19bin olarak söylemişlerdi.

• surco S kullanıcısına yanıt
    Taksit yapılıyor mu hocam kredi kartına? Benim aracımda benzer km’lerde özel servis geçmişi var ama yetkilide yaptırsam mı diye düşünüyorum

iş bankasına 3 taksit yaptılar bana hocam

Ekstra değişecek olanları öncesinde bildiriyorlar sanırım değil mi? Yoksa bu km de v kayışı ve buji standart mı geçiyorlar acaba

2 taksit yaptılar bana. Karta göre değişebiliyor sanırım. Bir kaç servisi aradım buji ve v kayışı 60 bindede değişebilir dendi fakat bazıları 4 yıldada değişse iyi olur dedi. Ben kendi insiyatifimde değiştirdim birazda. Buji ve v kayışsız fiyatta 10bin küsürlerdeydi.

• Arkadaslar selamlar. Dogru yerde miyim bilmiyorum ama baska uygun baslik bulamadim. 2020 model a3 sedan aracim var. Gecen hafta arabanin 4.yil bakimini yetkili dogus oto serviste yaptirdim. Arabayi aldigim gun eve donerken ve bugun işe gidip gelirken start stop hic devreye girmedi. Herhangi bir ayariyla falan oynamis olabilirler mi? Ya da baska bi sebep? Servisten once zirt pirt devreye girmesi de hos degildi ama simdi hic girmeyince de biseyi mi bozdular diye iskillendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thutmose T kullanıcısına yanıt

Akünüzün ömrü doluyor olabilir. Akü azalınca start stop yapmıyor diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.