Şimdi Ara

Audi A3 1.6 Tdi Manuel 2018 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
13.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın iç kalitesi konforu süspansiyonları yol tutuşu sınıfının en iyisi diyebilirim. Yeni mercedes a ya da iyi diyorlar. Onu kullanmadım.

O fiyata dizel ve bu kalitede premium bir araba yok golfün comfortline dizel manueline bile 132 bin lira dediler ki aralarında gözle görülür bi fark var golfun tek artısı koltuklarıydı.

Benim 1.0 otomatk a3 ü kullanırken bile dsg korkusu huzurumu kaçırıyor. Dizel manuel sorunsuz az yakan güçlü değerlere sahip bi araba bu piyasada gayet mantıklı bi tercih yaptık :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bugün esenyurt doğuş otodan 129.500 tl ye beyaz manual dynamic paket dizel a3 için kapora bıraktım araç gerçekten çok uygun fiyat olarak üstelik 30 bin tl 18 ay faizsiz kredi veriliyor bence donanım olarak da gayet iyi anahtarsız çalıştırma xenon far yağmur ve park sensörleri vs va benim için yeterli dolulukta hayırlısı olsun bakalım ilgilenen arkadaşlar araçlar bitmiş, 59 tane varmış cuma gününden pazara kadar hepsi tükenmiş. Dipnot: kapora veripte vazgeçenler olabilir takip etmekte fayda var ( doğuş oto daki arkadaş söyledi )

• Alicandayi A kullanıcısına yanıt
    30.000 tl kredi için dosya masrafı vb. İstiyorlar mı? Birde kredi kullandığınızda ekstra 5000 tl masrafla araba 135000 e geliyor diyenler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +2 yıl garanti ve kasko yaptırıyolar öyle 5 bin lira gibi gözüküyor fakat bugün 30 bin lira kredi kullansan 18 ayda 9 bin liradan fazla ödersin o yüzden karlı bile geliyor bilginiz olsun.

• Hayır abi bunların hepsi yanlış bilgi kimliğini veriyorsun 1 saate onaylanıyor veya onaylanmıyor adamlar faizsiz kredi veriyor neden 5 bin tl masraf alsın? Kendi himayelernde vdf nin vermiş olduğu kredi zaten aracı almamdaki en büyük sebep buydu hatta size şunuda söyliyim 30 bin tl ye kadar kredi kartından tek çekim bile kabul ediyorlar tüm bunlara extra olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

Audide liste fiyatlarını kâle almamak gerekir :)
    ben de yeni fiyat aldim ancak dizel arac degil, 1.0 tfsi motoru o fiyata veriyorlar. ya arkadasinizin ya da sizin bir yanlisiniz var. 155 de dsg dediler.

edit: baskasi da teyit etmis.. allah allah.. dizel sormadim duz mantikla soyledim demek yanlislik bendeymis.. kusura bakmazsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUsUs -- 18 Kasım 2018; 23:49:15 >
  • Peki birde benzinli neden düşünmediniz?Dizelden benzinliye geçiş var diyorlar gelişmiş ülkelerde?

Aracın fiyatında daha da indirim olması söz konusu olur mu acaba?Aralık ayının sonunu bekleyelim mi?

• Hocam dizel türkiyede her zaman piyasa arabasıdır 1.6 dizel eşek getir satar bu ülkede :) adı üstünde gelişmiş ülkeler.. bizde isterdik 2.0tfsiye binelim.

Aralık ayında hiç düşünmüyorum indirim olacağını. olursa golfte olur, audi bundan daha ucuza verirse leon, golf, rapid ne olucak? :)

• 2017 model Passatı sattırıp Audi yi zorla aldıracaksınız ikna ediyorsunuz beni.
    Passat da çok güzel bir araba ama biraz da şehir içinde küçük atak bir araba niyetindeyim.
    Design paketin tüm özelliklerini nerede bulurum sitesinden çok iyi öğrenemedim.

• Aralık son hafta daha ucuza alınabilir. Dizel in avantajı öldü artık. Asıl vole 1.4 tsi dsg Golf lerde olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: just_justice

2017 model Passatı sattırıp Audi yi zorla aldıracaksınız ikna ediyorsunuz beni.
    Passat da çok güzel bir araba ama biraz da şehir içinde küçük atak bir araba niyetindeyim.
    Design paketin tüm özelliklerini nerede bulurum sitesinden çok iyi öğrenemedim.
    Aracını çok zarara satarsın, bu aracı opsiyonların yarısı geri dönecektir çünkü onlarda araçlarını satabileceklerini sanıyorlar. 😁

• needacar kullanıcısına yanıt
    Peki bu konuyla ilgili elinizde veri var mı ?
    A3 mü golf mü derseniz tabii ki A3 derim.
    Kafam karışıktı iyice karıştı.

• Afedersinizde ben arabayı binmek için alıyorum ve son 10 senedir yok dizel devri bitti şu bitti bu bitti deniliyor :) fakat günümüzde s350ler a8 ler panameralar maserati ghibli quatroportre ler bunları alabilen insanlar bile dizel tercih ediyor nereye bitiyor dizel :) range rover vogue 3.0sdv6 alıyor adam 2trilyona sen gelmişsin 130 milyarlık arabayı nasıl satacan dizel devri bitti diyorsun..

• Ben Aralık son hafta VW ve Audi yi ziyaret edeceğim. İstediğim fiyatlara verirlerse ne ala, yoksa 2 araç var zaten. Araçlardan birini satmaya kalksam ölü fiyata gidecek. Corolla premium ve Corsa d var. Bana benzinli araç lazım; günlük 5 km gidiş 5 km geliş için. Dizel motor ısınmaz daha ve bir avantajı kalmaz.

• Hiç bir arabayı satmak için almamalısın. Ayrıca bir arabayı değerinde satarsan 1 ay olmazsa 3 ay o da olmadı 6 ayda satarsın ama satarsın eninde sonunda elbette.

• Dizel daha pahalıya mal ediliyor ve benzine nazaran 2 kat petrol işlenmesi lazım; 1 varil petrolden 2 birim benzin elde edilebiliyorken 1 birim dizel anca elde ediliyor. Tüm bunların yanında dizel kullanımı çok arttığı için fiyatları da artık artıyor.

Audi A3 1.6 Tdi Manuel 2018

• needacar kullanıcısına yanıt
    Bakalım hayırlısı :)

Şunu da unutmamak gerek bende a3 1.0 dsg var bu arabaya bastım mı normalin 2 katından fazla yaktırıyorum fabrika verisi 5 civar fakat dizel istediğin kadar bas en fazla 2 litre fazla yakıyor. Ve türkiye şartlarında satışlara bakarsan insanlar dizelden yana hep. Emisyona bakılmıykr burada

• Görülen o ki yılın en iyi kampanyası bu arabaydı. Malesef araç kalmadı. Ben şu an 2013 1.6 tdi dsg A3 (yeni kasa) kullanıyorum. Eğer araç bulabilseydim manuel olmasına bakmadan alacaktım. Malesef kaçan balık büyük oluyor.Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Günümüz Türkiye sinde çok mantıklı araç.

• Dizel olanı maalesef bayilerde kalmamış bu aracın benzinlisi alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RYT

Görülen o ki yılın en iyi kampanyası bu arabaydı. Malesef araç kalmadı. Ben şu an 2013 1.6 tdi dsg A3 (yeni kasa) kullanıyorum. Eğer araç bulabilseydim manuel olmasına bakmadan alacaktım. Malesef kaçan balık büyük oluyor.Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Günümüz Türkiye sinde çok mantıklı araç.
    izmir vosmer'i ara istersen 1.6 tdi manuel a3 var ellerinde..129.500
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.