Bildirim
Audi A3 1.6 Tdi Manuel 2018
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir - 4 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
200 bin civarı para verip bir de vites değiştirmek pek mantıklı değil
A3 güzel araç ancak, Audi parası ödeyip aslında Volkswagen almak gibi birşey
Bütçe söylerseniz başka tavsiyeler verebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç 130bin tl
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2. El boş paket bir araç alıyor arkadaşınız herhalde ?
Bahsettiğim sıfır araç fiyatı. Dynamic
Ötv den muaf o zaman ?
Yok hocam sen ben herkes bu fiyattan alabilir :D inanamadınız yarın sorun isterseniz
-
Audide liste fiyatlarını kâle almamak gerekir :)
Hocam oradaki fiyata bakmana gerek yok. Yarın arayın size de aynı fiyatı vercekler. Ben de yarın uğrayacam daha uygun fiyat aldım bakalım hayırlısı. Audi için fiyat cezbedici sanki. En alt paket de olsa donanım olarak epey şeyle var. Bugün telefonda konuştuğum bayideki arkadaş bu araçtaki dynamic paket vw comfortline kadar rahat var dedi.
-
Sedan da da geçerli mi bu durum ?
Ellerinde varsa onuda aynı oranda indirirler. Hb için fiyat alınmıştı.quote:
Orijinalden alıntı: Multistrada
Sedan da da geçerli mi bu durum ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi paket a4 hocam dizel ? Benzinli ? Otomatik ?
Benzin-otomatik en boş paket diye hatırlıyorum hocam. Audi şenyıldız vermişti.quote:
Orijinalden alıntı: murty_
Hangi paket a4 hocam dizel ? Benzinli ? Otomatik ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 17 Kasım 2018; 1:26:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın bi uğrayayım vosmer'equote:
Orijinalden alıntı: onkuba
Ellerinde varsa onuda aynı oranda indirirler. Hb için fiyat alınmıştı.
Alıntıları Göster
A3 Tdi 2017 kullanısıyım. Kesinlikle DSG. Vites geçişleri kusursuzdur. Arabanın hakkını veremezsiniz manuel ile. -
Zaten bende 1.0 dsg var :) ama dizel istiyor arkadaş ve arada 40 bin lira fiyat farkı otomatik için değmez bence.
Hocam S3'ten mi bahsediyorsunuz yahu 110 hp 250 tork arabanın nesinin hakkını vereceksiniz? :)quote:
Orijinalden alıntı: delvirina
A3 Tdi 2017 kullanısıyım. Kesinlikle DSG. Vites geçişleri kusursuzdur. Arabanın hakkını veremezsiniz manuel ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam S3'ten mi bahsediyorsunuz yahu 110 hp 250 tork arabanın nesinin hakkını vereceksiniz? :)
|
Bu yılın en büyük fırsatı kesinlikle şu anda bu A3, araç ihtiyacım ve o kadar bütçem olsaydı inanın 1 saniye bile düşünmezdim. 4 yıldır İstanbul'da manuel araç kullanıyorum, bir kere bile keşke otomatik olsaydı dediğimi hatırlamıyorum.
Debriyaja basmaktan aciz, manuel şanzımanlı araç kullanmayı bilmeyen sürücüler, lütfen bu devirde manuel araç alınır mı yorumunu yapmasınlar. Gidip aynı fiyata lpgli honda civic alsınlar. Bu aracın ikinci elinden yana sıkıntı çıkmaz merak etmeyin, şuanda 8V kasada ikinci elde 2015 ve 2016 1.2 TSI Manuel araçlar mevcut, ve 90-95 bin tl arasına gayette rahat alıcı buluyorlar, 2.5 yıl önce sıfırları 70 bin tlye satılmıştı hatta. Muadil dizel otomatiklerden 30 bin tl daha ucuza, çok daha düşük kmli araçlar, sadece 1 lt fazla yakıt tüketimi, daha fazla performans sunuyorlar ayrıca. Hem garantisi bitmiş araçlarda S-Tronic (DSG) bozulacak korkusundan dolayı sürekli servise mahkum olma gibi bir durumunuz yok. |
Audide liste fiyatlarını kâle almamak gerekir :)
|
Araç 130bin tl
|
Geri görüş kamerası
Cam tavan Katlanır ayna Otomatik şanzıman Hayalet ekran Bunlar yok. Ne kadar önemli kişiye göre değişen şeyler. Çok gerekli bir değişim değil bence en büyük artısı dizel olması o yüzden herkes peşinde aracın :) |
Afedersinizde ben arabayı binmek için alıyorum ve son 10 senedir yok dizel devri bitti şu bitti bu bitti deniliyor :) fakat günümüzde s350ler a8 ler panameralar maserati ghibli quatroportre ler bunları alabilen insanlar bile dizel tercih ediyor nereye bitiyor dizel :) range rover vogue 3.0sdv6 alıyor adam 2trilyona sen gelmişsin 130 milyarlık arabayı nasıl satacan dizel devri bitti diyorsun..
|
200 bin civarı para verip bir de vites değiştirmek pek mantıklı değil
A3 güzel araç ancak, Audi parası ödeyip aslında Volkswagen almak gibi birşey Bütçe söylerseniz başka tavsiyeler verebilirim |
Benzer içerikler
- jetta comfortline ile highline arasındaki fark
- peugeot 2008 1.5 bluehdi allure yorum
- araba gaz yemiyor devir yükselmiyor
- lpg" li araçta buji arızası
- opel astra paket sıralaması
- mg hs fiyat listesi
- togg mtv 2025
- bmw xm fiyat
- seres araba hangi ülkenin
- byd bayilik başvurusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X