|
Bildirim
|
Şanzımanın sıkıntısı olmasa bile bakımları bile pahalı, bunları en baştan göze almanız lazım. Lpg işini de unutun, ya da 6000 liralık kitlere yönelin. Benim tavsiyem 1.8 avensis, 2.0 mazda 6 bakmanız.
|
4 yıl boyunca kullandığım araçtır.
1.8 tsi 160hp highline dsg 1- yakıt sakin kullanım şehir dışı 4.6 lara kadar iner pazartesi foto atabilirim sakin kullanım şehir içi 8-10 lt arası yok ben bu arabayla rahat durmam derseniz 70 lt depoyu 300-400 km de bitirirsiniz 2-dsg eğer araç full yetkili bakımlı ise iyiniyetten indirim alırsınız. yok sanayi bakımlysa arkanızı dönüp kaçın. şanzuman takozları yüz bin km civarında değişir, şanzuman yüz bin km den sonra yağ sızdırır ve contaların değişimi şart bunun için şanzuman inecek. 3-yağ yakma bu araç her 2-3 bin km de bi lt yağ eksiltir, ilerleyen dönemlerde motorun inmesi ve pistonların elden geçmesi gerekir. araç geçmişi nasıl, bakımları nasıl, hor mu kullanıldı, yağı suyu zamanında değiştimi ii araştırın birde km çok önemli, 4- servisde standart bakımları 800 -1.000 arası tutar. araç 100 bin km üzeriyse sorun çıkartma ihtimali olan bir araç hele birde hor kullanıldıysa hiç bulaşmayın derim. aracın linkini buraya koyun, bu arabalardan az var benim sattığım araca denk gelirseniz direkt eleyin motorun ve şanzumanın inmesi gerekiyordu. 7-8 bin masrafı vardı, o hali ile adanalı birisi bilerek ve görerek aldı aracı. bendeki araç dışı siyah içi bej highline modeldi. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 1 Nisan 2018; 14:57:49 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 2 Nisan 2018; 13:46:12 > |
|