o fiyata 2000 model audi değil şahin alırsın kardeş.Onu diyen arkadaş biraz abartmış.Bence fiyat gayet iyi sorun aracın ne durumda olduğu çünkü sonuçta turbo 150hp bir araç.Sorunsuzsa alınır bence km önemli değil çünkü Audi motorları 600000km ömürlüdür.Yalnız araçta değişen parça veya turbo vb. motor sorunu çıkarsa uzak durun derim.
quote:
Orjinalden alıntı: @NTARES
12000 ytl ye 300000 de A3 bile alınır.. ama son sahibi olursun işte...
MOTORUN KOMRESYON ORANINI ÖLÇTÜR YÜRİYENİDE SAĞLAMSA 200.000 KM GELEN BİR ARAÇTADA YIPRANMALARIN OLMASI GAYET NORMALDİR
BİR DÖNEM KAFAYI TAKTIĞIM ARABAYDI ANCAK YENİ KASA A3 LERİN ÇIKMASIYLA BERABER PİYASININ CANLANIP E30 LAR GİBİ YAVAŞTAN ELE AYAĞA DÜŞMESİ SEBEBİ İTİBARİYLE VAZ GEÇTİĞİM MAKİNADIR
quote:
Orjinalden alıntı: cilikka
abi bu forumda hayatinda arabasi olmamis kisiler yorum yapio yaa deliriyorum...
hayatinda en fazla 50 bin km ye kadar arabasina binip sonra sataan ve 100bin de motor biten dien mantigi da anlamiyorumm...
arkadaslar motorlar o kadar dandik seyler degiller.. 100 bn de mootor bitirmek oyle kolay bi is deildir.. audinin 1,8t motoru ne kadar hor kullanilsada 180 binde bitmez.. en kotu kullanimda bile en az 250-300 yapar... bence o motor en az 400-500 bin gider...
kimse sallamasin arkadaslar.... benim ne kadar devirli araba kullandigimi bilen bilio bu forumda.. ona ragmen masallahi war arabalarimda sorun cikmio.. bmw wardi bizde 290 binde werdik sifir sorun wardi motorda.. arti suan bi abimde 320 war 300binde daha motor saat gibi dewam edio... anlicaniz 180 bin km cok deil bence... fiyati uygunsa al derim..
ÇÜLÜKKA BİR İLK DAHA YAŞANIYOR YAZDIĞIN HERŞEYE HARFİYEN KATILIYORUM NADİRDE OLSA BÖYLE GÜZEL DÖKTÜREBİLİYORSUN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme