Şimdi Ara

audi A3 1.8 Turbo 200 model alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç 2000 model 19500 ytl son olur fiyatı 3-5 parçada boya var 186 bin km de yürüyen aksamda problem yok
    bakım aralıgı gelmiş triger araştırılmadı döşemeler yıpranmış kısacası 1000 ytl masraf ister bu araç alınırmı?
    aracı gösterdik motor aksamında problem yok
    birde aracın göstege haznesinde kırmızı ünlem ışıgı yanıyor ne anlama geliyor el freni inik tabi

• abi sen naaptın 186.000km koşmuş bu araba kesinlikle alınmaz
  • yürüyen aksamda problem yok bu araca 186 bin km değil o konuda kuşku yok
    yok mu kullanan?
  • çok yakın bir dostumda vardı aynısı çok güzel ve oturaklı bir araç ayrıca güvenlik bakımından taş gibi diyebilirim arkadaşım 12 takla attı bu araçla emniyet kemeri takılı olmadığı için airbag ler açılmadı ama burnu bile kanamadan çıktı içinden alkollü olduğu için kasko ödeme yapmadı ve 9.000 ytl ye yaptırttı bence alınabilecek çok güzel ve sağlam bir araç
    quote:

Orjinalden alıntı: akc1111

yürüyen aksamda problem yok bu araca 186 bin km değil o konuda kuşku yok
    yok mu kullanan?
  • Hocam alınırda çok km yapmış.7 yılda 186bin km araba hiç yatmamış,boyası döşemesi derken bi de ünlem işareti ne demek onu bimiyorum sakatlık çıkarabilir, turbosu ne durumda o da önemli ,3-5 parça boya diyosa araç darbeli olabilir, değişeni olmamalı o da çok önemli, fiyat çok uygun gözüküyo ama adam edene kadar aracı çok uğraştırır ,parçası pahalı , tüketimi fazla ,vergisi kısmen düşük, performanslı motor, sorunsuzsa motor çok yüksek performans, ama herşeye rağmen o bir audi, bi de araştırdım piyasası 22-23 bin ytl fiyat çok uygun ;bi bit yeniği olmasın derim ben dikkatli olmak lazım.Sorun yoksa alınabilir ama pek sanmıyorum.Onun yerine o fiyata daha iyi bi araç alınabileceğini de sanmıyorum.Yani sanayici ve servislerle aram iyidir arabama iyi bakarım dersen çok iyi bir seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 8 Ağustos 2007; 23:16:08 >

• HALAMLARIN A4 Ü VAR 98 MODEL ARABAYI BİZZAT KENDİM KULLANDIM DEHŞET GİDİYOR BİZİM SIFIR CİTROEN BERLİNGO (2007) ARADA PEK FARK GÖREMEDİM ASIL SÖYLEMEK İSTEDİĞİM İSE ARAÇ 270.000 KM DE AUDİ SAĞLAM ARABADIR KOLAY KOLAY DAĞILMAZ 800.000 E KADAR YOLUN VAR AUDİ KOŞŞŞ
  • kesinlikle alınmaz arabanın övülecek tarafı kalmamış ki sadece audi diyede gidip alınmaz ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 Audi A6 2.5 Tdi Quattro
    4 yıl önce açıldı
    Audi a4 1.4 tfsi kullanan ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence üste para vermiyorsa alma

mercedes şarap gibidir yaşlandıkça kıymeti artar eski mercedesler o yüzden kıymetlidir

hiç eski audinin kıymetlendiyini gördünüzmü

audi yaşlandıkça olmadık arızalar çıkarmaya bayılıyor sağolsun servislerinde hiç dini imanı yok faturayı kabartmaya bayılıyorlar o yüzden uzak dur bence

hem bi araba ya çok temiz olduğundan yada orjinal olduğundan alınır bahsettiyin arabanın kayda deyer bi özelliyi yok yetmezmiş gibi o fiyat çok abartı bence ben 2001 model 17.000 e verdim yahu üstelik siyahtı

• abi bu forumda hayatinda arabasi olmamis kisiler yorum yapio yaa deliriyorum...

hayatinda en fazla 50 bin km ye kadar arabasina binip sonra sataan ve 100bin de motor biten dien mantigi da anlamiyorumm...

arkadaslar motorlar o kadar dandik seyler degiller.. 100 bn de mootor bitirmek oyle kolay bi is deildir.. audinin 1,8t motoru ne kadar hor kullanilsada 180 binde bitmez.. en kotu kullanimda bile en az 250-300 yapar... bence o motor en az 400-500 bin gider...

kimse sallamasin arkadaslar.... benim ne kadar devirli araba kullandigimi bilen bilio bu forumda.. ona ragmen masallahi war arabalarimda sorun cikmio.. bmw wardi bizde 290 binde werdik sifir sorun wardi motorda.. arti suan bi abimde 320 war 300binde daha motor saat gibi dewam edio... anlicaniz 180 bin km cok deil bence... fiyati uygunsa al derim..

• +1907.Kaldı ki fiyat çok uygun.Motor sağlamsa o fiyata kaçırma derim.
    quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

abi bu forumda hayatinda arabasi olmamis kisiler yorum yapio yaa deliriyorum...

hayatinda en fazla 50 bin km ye kadar arabasina binip sonra sataan ve 100bin de motor biten dien mantigi da anlamiyorumm...

arkadaslar motorlar o kadar dandik seyler degiller.. 100 bn de mootor bitirmek oyle kolay bi is deildir.. audinin 1,8t motoru ne kadar hor kullanilsada 180 binde bitmez.. en kotu kullanimda bile en az 250-300 yapar... bence o motor en az 400-500 bin gider...

kimse sallamasin arkadaslar.... benim ne kadar devirli araba kullandigimi bilen bilio bu forumda.. ona ragmen masallahi war arabalarimda sorun cikmio.. bmw wardi bizde 290 binde werdik sifir sorun wardi motorda.. arti suan bi abimde 320 war 300binde daha motor saat gibi dewam edio... anlicaniz 180 bin km cok deil bence... fiyati uygunsa al derim..

• Söylediklerinize bende katılıyorum. Ancaak Bizim insanımıza 100.000 de araba alınmaz kavramı o kadar yerleşmiş ki. Araban istediği kadar temiz olsun, satmanız çok zor. Helede araba 180.000 küsürlerdeyse. Sen aldın diyelim. kullandığın süre içinde 250.000 i geçdin. Sat bakalım kime satacan onu.???
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Söylediklerinize bende katılıyorum. Ancaak Bizim insanımıza 100.000 de araba alınmaz kavramı o kadar yerleşmiş ki. Araban istediği kadar temiz olsun, satmanız çok zor. Helede araba 180.000 küsürlerdeyse. Sen aldın diyelim. kullandığın süre içinde 250.000 i geçdin. Sat bakalım kime satacan onu.???

Motorun bitmesinden çok bu daha önemli bir husus bence. Satarken çok zorlanırsın.
  • günümüzdeki araçlar uzun kmler yapabiliyor o sorun değilde turbodan sorun açma olasılığı ne kadar??
  • 186000 deki yada 200.000deki araçta alınır bu 1.
    ikinci olarak o araba 19000ytl etmez.edeceğiz 12-13000ytldir temiz ve masrafsızsa.yüksek paralar vermemek şartıyla a3 alınır.
  • 12000 ytl ye 300000 de A3 bile alınır.. ama son sahibi olursun işte...
  • o fiyata 2000 model audi değil şahin alırsın kardeş.Onu diyen arkadaş biraz abartmış.Bence fiyat gayet iyi sorun aracın ne durumda olduğu çünkü sonuçta turbo 150hp bir araç.Sorunsuzsa alınır bence km önemli değil çünkü Audi motorları 600000km ömürlüdür.Yalnız araçta değişen parça veya turbo vb. motor sorunu çıkarsa uzak durun derim.
    quote:

12000 ytl ye 300000 de A3 bile alınır.. ama son sahibi olursun işte...
  • otosever in dediğine yorum yapmıştım sadece. O fiyata böyle bir A3 ya pert olmuştur yada ciddi sorunları vardır. alıntı yapmadığımdan yanlış yorumlandım sanırım...

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

o fiyata 2000 model audi değil şahin alırsın kardeş.Onu diyen arkadaş biraz abartmış.Bence fiyat gayet iyi sorun aracın ne durumda olduğu çünkü sonuçta turbo 150hp bir araç.Sorunsuzsa alınır bence km önemli değil çünkü Audi motorları 600000km ömürlüdür.Yalnız araçta değişen parça veya turbo vb. motor sorunu çıkarsa uzak durun derim.
    quote:

12000 ytl ye 300000 de A3 bile alınır.. ama son sahibi olursun işte...

• quote:

Orjinalden alıntı: otosever

186000 deki yada 200.000deki araçta alınır bu 1.
    ikinci olarak o araba 19000ytl etmez.edeceğiz 12-13000ytldir temiz ve masrafsızsa.yüksek paralar vermemek şartıyla a3 alınır.

Aktemur , canım benim o paraya sen git doğan slx al
  • quote:

Orjinalden alıntı: otosever

186000 deki yada 200.000deki araçta alınır bu 1.

2000 model A3 ve 13000 lira pert olup da tekrar yapıldıysa araba ancak o zamn bu kdr ucuz olabilir.
  • Arkadaşlar otosever nam-ı diyar Aktemur'un yorumlarına kalacak olursak o paralara neler alamayız ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.