Şimdi Ara

Audi A4 1.8 2000 model nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
20.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 70.000'de bir tane buldum.Görünümüne bakılırsa kilometre değeri gerçeğe benziyor.1.8T olması tercihimdi.Ancak,bunlarda kilometreler 150.000'den aşağı değildi.

Bulduğum araç için 28.000 YTL istiyor.Fiyat uygun mu?

Nasıldır?Sorun çıkarır mı?Kronik arızası var mıdır?0 km. alacak olsam elbette bu soruyu sormazdım.6-7 yıllık bir araç için değer mi?Görünümü çok iyi duruyor.Yoksa aynı paraya yüksek model corolla düşünürdüm.

Son soru:Buna sonradan orijinal turbo takılıp,1.8T ayarına getirilebilir mi?Aracı kırıp dökmeden...

Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2000 Model Audi A4 1.8 Hakkında Bilgi

2000 model Audi A4 1.8, Alman otomobil üreticisi Audi tarafından üretilen kompakt bir lüks otomobildir. Bu model, B5 platformuna dayanmaktadır ve 1.8 litre dört silindirli bir benzinli motora sahiptir.

Performans

2000 model Audi A4 1.8, 125 beygir gücü ve 170 Nm tork üretir. 0'dan 100 km/s hıza 9,9 saniyede ulaşabilir ve maksimum hızı 200 km/s'dir. Bu performans, günlük sürüş için yeterli olmasına rağmen, performans meraklıları için tatmin edici olmayabilir.

Yakıt Verimliliği

1.8 litrelik motor, 2000 model Audi A4'e makul bir yakıt verimliliği sağlar. Şehir içinde ortalama olarak 100 kilometrede 11 litre, otoyolda ise 100 kilometrede 6,5 litre yakıt tüketir.

Özellikler

2000 model Audi A4 1.8, klimalı otomatik hava kontrolü, elektrikli camlar ve aynalar, radyo CD çalar ve ABS frenler gibi standart özelliklere sahiptir. Ayrıca, yan hava yastıkları ve çekiş kontrolü gibi güvenlik özellikleri de mevcuttur.

Sürüş Deneyimi

Audi A4 1.8, konforlu ve dengeli bir sürüş deneyimi sunar. Süspansiyonu, bozuk yollarda bile iyi bir yol tutuşu sağlar. Direksiyonu hassastır ve frenleri güçlüdür.

Günümüzde 2000 Model Audi A4 1.8

2000 model Audi A4 1.8, artık yeni bir araç olarak mevcut değildir. Ancak, kullanılmış olarak uygun fiyatlı bir lüks otomobil arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Bakımı iyi yapılmış bir model, güvenilir ve ekonomik bir araç olarak hizmet verebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • modeli kaç
  • 2000 model.
  • tercih senin ama

audi pek ekonomik bi araç deyil

parçası çok çok pahalı

servisi çok çok pahalalı

yakarı çok fazla

yinede koymaz bana diyorsan fiyat fena deiyl ama yerinde olsam o fiyata daha yeni bişeyler bakardım
  • bence o araç için çok para....!!!

7 yaşında bir audi ve 28.000 YTL....

o paraya daha konforlu daha performanslı araçlar alabilirsin hemde daha yeni model....!!!

1.8 125hp lik motor kasayı götürüyor ancak performans bekleme (bir yakınımızda 2000 passat 1.8 var idi) audi biraz daha kekik nane ile süslenmişi aa kesinlikle 28.00 ytl etmiyecek bir araç..!!!
  • quote:

fiyat fena deiyl ama yerinde olsam o fiyata daha yeni bişeyler bakardım

quote:

bence o araç için çok para....!!!

7 yaşında bir audi ve 28.000 YTL....

o paraya daha konforlu daha performanslı araçlar alabilirsin hemde daha yeni model....!!!

Ederi nedir?Yerine tavsiyeniz nedir?Passat mı?
  • bence güzel araç kasasıda güzel ama o araçların zaten fiyatı o 2000 mdel 318 25 ytl mesela a4 te aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• fiyatı yüksek ama kilometresi düşük temizse binici verir o parayı o arabaya

ama ben audiyi yürütmke için cok ciddi bir bütçe gerektiyini söylemeliyim sana en basitinden salıncak burcu 400 milyon sanırım bende a4 1.8t vardı arabaya 8 bin devir çevirtince mtor yedi araba 6000 ytl ye mal oldu bana çok pahalı parçaları olsun servisi olsun tavsiye etmem yani yerine bmw veya mercedes bak ama hastalık derecesinde bağlıysan ne diyeyim
  • 2000 model civarı passat 1.9 tdi alınabilir o paraya.
  • Bence git 20000 YTL gibi bir para ile ful donanımlı bir Golf al, kalan paranda cebinde kalsın ! 28000 Ytl çok o Audi için !
  • 28 ytl o audi için çok uygun bak asağıdaki linklere
    http://www.araba.com/395495.html
    http://www.araba.com/381703.html normalde o modellrde audi 26 ile 35 arası dğişiyor
  • fiyatı çok uygun hatta az bile
  • Audi'nin parçalarının pahalı olduğunu duymuştum ama,passatla veya 318'le arasında uçurum olacağını sanmıyorum.Bilmem yanılıyor muyum?

Passat TDI o fiyata alınır iyi de olur ancak o kadar km.(Sanırım en az 150.000'dir) ve o modelde dizele güvenemiyorum bu foruma üye olduktan sonra.
  • Audiyi fiyat olarak kıyaslamamak gerekir. Audi her zaman sınıfındaki diğer araçlara göre pahalıdır.
    şu da bir gerçek ki çok yakışıklı araçlar.

örneğin A3'ün aynı segmentde başka bir araç 30 000 YTL iken, A3 nerdeyse % 40 civarında pahalıdır.

• Dediğim gibi,dizel de bulunabilir ama,güvenemiyorum.Ayrıca daha masraflı olacaktır.1.8T olsa bu km.de hiç düşünmezdim.T için ve bu km. için fiyat gayet iyi olacaktı.Ama düz 1.8 için bana da gerçekten biraz fazla geldi fiyat.Lakin,km.sinin düşük olması,ve rengi(Gümüş) ve tabi ki markası vazgeçmemi engelliyor.

Golf bana biraz küçük gelir.

Bir de BOSE müzik sistemi mi ne varmış.O da neyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****li

Dediğim gibi,dizel de bulunabilir ama,güvenemiyorum.Ayrıca daha masraflı olacaktır.1.8T olsa bu km.de hiç düşünmezdim.T için ve bu km. için fiyat gayet iyi olacaktı.Ama düz 1.8 için bana da gerçekten biraz fazla geldi fiyat.Lakin,km.sinin düşük olması,ve rengi(Gümüş) ve tabi ki markası vazgeçmemi engelliyor.

Golf bana biraz küçük gelir.

Bir de BOSE müzik sistemi mi ne varmış.O da neyse...

Birde şuna göz atmanı tavsiye ederim, hem karizması var hemde spor bir havası !

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/ADDETAIL.DoIt?AdId=3033171

• @malikguzel,

100.000'i geçen araç alacaksam 1 kere düşünürüm.
    100.000'i geçen BMW alacaksam 2 kere düşünürüm.

Bu da bu forumdan edindiğim yanlış veya gerçek bir bilgi.

Daha düşük km.de BMW'yi şu anda zaten alamam.

İlginize teşekkürler...
  • km'si düşükmüş ama fıyatı yüksek gazetede 1999 larını 21.000 22.000 cok gordum.http://vs2.dod.com.tr/ ıncelersen guzel temız araclar var a6 larada bakabılırsın fıyatlar yakın a4 e hem ici daha dolu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.