Audi'nin parçalarının pahalı olduğunu duymuştum ama,passatla veya 318'le arasında uçurum olacağını sanmıyorum.Bilmem yanılıyor muyum?
Passat TDI o fiyata alınır iyi de olur ancak o kadar km.(Sanırım en az 150.000'dir) ve o modelde dizele güvenemiyorum bu foruma üye olduktan sonra.
audi a4 ün farı 400 küsür ytl iken passatın 100 küsür ytl hocam o kadar söyliyim sana sonra demedi deme satanalrın çoğuda bu yüksek servis faturalarından bıktığından satıyor
bir bmw 320 alsan mesela her parçasının yan sanayisini bulursun farmı kırılıdı orjinali 500 se 100 milyona çıkma bulursun yan sanayi bulursun
motormu yandı audide 5500 ytl verirsin bmw motorunun her parçası parçacılarda vardır toplar götürürsün bi rektefeciye 3000 liraya çıkar o kadar bulmaz bile o yüzden bir bmw bir mercedes ölüde osla para ediyor yürütme masrafları düşük çünkü audi öyle deyil servise mahkumsun ve hiç hoş bi durum deyil bu
@486 DX2,
147 olmasa da 156 favorimdi.Çünkü sedan tercih ediyorum.156 bir tane bulmuştum ancak,kokpitin sağındaki küçük göstergeler hiç şık durmuyordu.Zaten hemen sonra satılmış.
Teşekkür ederim.
audi ise iyidir,aynı motorun a 3 olanındn kardeşime aldık araba gayet iyi gidio,ayrıca herşey de hoş güvenebilicek bi marka
quote:
Orjinalden alıntı: Platinium
audi a4 ün farı 400 küsür ytl iken passatın 100 küsür ytl hocam o kadar söyliyim sana sonra demedi deme satanalrın çoğuda bu yüksek servis faturalarından bıktığından satıyor
bir bmw 320 alsan mesela her parçasının yan sanayisini bulursun farmı kırılıdı orjinali 500 se 100 milyona çıkma bulursun yan sanayi bulursun
motormu yandı audide 5500 ytl verirsin bmw motorunun her parçası parçacılarda vardır toplar götürürsün bi rektefeciye 3000 liraya çıkar o kadar bulmaz bile o yüzden bir bmw bir mercedes ölüde osla para ediyor yürütme masrafları düşük çünkü audi öyle deyil servise mahkumsun ve hiç hoş bi durum deyil bu
@Platinium,bunu öğrenmek iyi oldu.Lakin hiç de beklemediğim bir cevap aldım.VW'nin parça pahalılığını iyi biliyordum.Ancak Audi'nin bunu 4'e katlayacağını düşünmüyordum.Orijinal parçalardan bahsediyorsunuz değil mi?Yoksa elbette passatın yan sanayii bu fiyata bulunur.
Durum gerçekten buysa pek yanaşmasam iyi olur.Gerçi kasko olacak.
Şüphesiz Mercedesteki yan sanayii bolluğu hiçbirinde yoktur.Sonra da BMW gelir galiba.Ancak,BMW'nin motorunun 200.000leri görmekte zorlanması,ve istediğimin üzerinde,bana göre biraz abartılı spor havası;Mercedesin de tam aksine çok ağır durması beni bunlardan uzaklaştırıyor.
Hem hafif sportif bir hava ve ağırlık bulduğum audi A4 kalıyordu...Durum dediğiniz gibiyse o da kalmadı...
A6 biraz beni aşar sanki,yukarıda görüldüğü üzere A4 dahi aşacaksa...Teşekkür ederim.
valla hocma inanmıyorsan gidip servislere sorabilirsin ben servise sordum aynı durumu bana dedikleri şu
audi yi doğuş oto zengin arabası olarak görüyor o yüzden her parçası aynı dahi olsa audi logosundan dolayı fark alıyor bi nevi parayl prestij yükseltmeye müşteri profili deyiştirmeye çalışıyorlar
servisin bana dediyi bu hocam 6 ay kullandım audi 1.8 t inan harcadığım para kadar aracın fiyatı var o yüzden tavsiye etmem onun yerine passat al mercedes al bmw al başını ağrıtmazsın her yerde ustasınıda bulursun parçasınıda bulursun
yinede tercih senin tabiki
quote:
Orjinalden alıntı: Platinium
valla hocma inanmıyorsan gidip servislere sorabilirsin ben servise sordum aynı durumu bana dedikleri şu
audi yi doğuş oto zengin arabası olarak görüyor o yüzden her parçası aynı dahi olsa audi logosundan dolayı fark alıyor bi nevi parayl prestij yükseltmeye müşteri profili deyiştirmeye çalışıyorlar
servisin bana dediyi bu hocam 6 ay kullandım audi 1.8 t inan harcadığım para kadar aracın fiyatı var o yüzden tavsiye etmem onun yerine passat al mercedes al bmw al başını ağrıtmazsın her yerde ustasınıda bulursun parçasınıda bulursun
yinede tercih senin tabiki
Teşekkür ederim.Dikkate alacağım elbette.Foruma sorduğuma göre verilen cevapları dikkate almaz isem sormamın ne anlamı olur ki?
Tekrar, cevap veren tüm forum üyelerine teşekkür ederim.
7 YASINDA ARABAYA 28.000 YTL? BEN DE 98 COROLLA'YA (USTELIK KLIMASIZ) 16.500 YTL VERMISTIM GECEN SENE,17.000'DEN ASAGIYA INMEMISTI SAHIBI ALAMADIM ARABAYI.ASKIN GOZU KORDUR,SEVINCE GOZU BIRSEY GORMUYOR INSANIN SEVIYORSAN ,ISTIYORSAN, UZUN YILLAR KULANIRIM ,NAZINI CEKERIM,SORUN CIKARDIGINDA YEDEK PARCA -SERVIS ICIN DE PARAM VAR DIYORSAN ALINIR.KI BEN 98 COROLLA ICIN OYLE DUSUNUYORDUM .BUGUN DE KARSIMA 98 COROLLA CIKSA (70.000KM dEN AZ-KLIMALI -TEMIZ) 2000 MODEL ASTRAMI SATAR ALIRIM .SEVIYORUM ARKADAS :)
bi arkadaşım aynı model aracı 21.000 YTL'ye aldı. Tabi km.si biraz daha fazlaydı ama o parayı ben olsam vermezdim... İçi dışı güzel, konforlu bi araç ama çok para bağlıyosun dikkat et
arkadaşım üzerinde neler var ki arabanın ? yani deri koltuk muş , sunroof falan var mı ? opsyonları fazla ise o da bir etken olacaktır bence.
bence 70,000 km öyle abartılacak km değil.eğer araba temiz kullanılmış ise. fiyat konusunda ise pazarlık yap derim
quote:
Orjinalden alıntı: ****li
@malikguzel,
100.000'i geçen araç alacaksam 1 kere düşünürüm. 100.000'i geçen BMW alacaksam 2 kere düşünürüm.
Bu da bu forumdan edindiğim yanlış veya gerçek bir bilgi.
Daha düşük km.de BMW'yi şu anda zaten alamam.
İlginize teşekkürler...
arkadaşın dediklerine dikkat et ayrıca o fiyata daha uygun arabalarda bulursun bence fiyat fazla karar yinede senin hayırlısı olsun kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme