Şimdi Ara

Audi A4 2.0 tdi 143 HP B7 kasa 2008 model hakkında bilgisi olan???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araçlarin fiyatı sanırım 65.000 Tl civarında..ancak yeni gördüğüm kampanyaya göre Opel İNSİGNİA 2.0 CTDİ 130 Beygirlik dizel otamatik araç 77.000 tl açıkcası kararsız kaldım..sizce cok mu fark vardır A4 ile İnsignia arasında?

• İşin içinde audi varsa genelde tercihim ondan yanadır
  • 2008 model full bir audi A4 B7 kasa 60.000-70.000 TL arası değişmekte..
    tamam insignia da bu donanımlar yok ancak sıfır bir araç 77.000 tl ye ki 104.000 tl den düşmüş fiyat olarak makul geldi. dediğim gibi audi de ilaveten deri koltuk sunroof var ancak opelde sıfır km..segmentler olarak aynı olunca kafam karıştı. bende bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
  • insignia 130 hp 62-63000 tl idi daha bir yıl olmadı. şimdi 77000 tl. ikisi arasında benim tercihim a4 olurdu veya 2. el insignia da düşünebilirsiniz 60-65 bin civarına.
  • Km si düşükse audi al yakıt olarak şehir içi 7.5 litre yakarken insignia 10lt yakmakta.İnsignia daha konforlu olabilir ama audi sonuçta o da çok şık ve rahat bir araç deri koltuk sunroof xenon ilavesi. Karar size kalmış dizel alıp 10 lt yakmaktansa gidin bir benzinli araç alın 7.5lt yakan 1.4tsi motorlardan bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Km si düşükse audi al yakıt olarak şehir içi 7.5 litre yakarken insignia 10lt yakmakta.İnsignia daha konforlu olabilir ama audi sonuçta o da çok şık ve rahat bir araç deri koltuk sunroof xenon ilavesi. Karar size kalmış dizel alıp 10 lt yakmaktansa gidin bir benzinli araç alın 7.5lt yakan 1.4tsi motorlardan bakabilirsiniz.

+1905
  • açıkcası baktığım audi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-full-ozellikte-f1-direksiyonlu-b7-kasa-audi-a4-2-0-tdi-79402138/detay
    bu linkte.
    dün vw showroomunda kafamı çeldiler biraz 1.4 tsi motor 160 hp scricco için. paazarlık sonucu 60.000 tl ye sunroof ve otomatik vites olmadan tabi sportline paketi bıraktılar ki sonucta sıfır araç. insignia yı suan için eledim zaten fiyat daha da artmış. şuan bu iki araç a4-scricco arasında kararsızım salı-çariamba gününe kadar birini alcam ama hangisi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıfır aracıher zaman 4 senelik araca tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Km si düşükse audi al yakıt olarak şehir içi 7.5 litre yakarken insignia 10lt yakmakta.İnsignia daha konforlu olabilir ama audi sonuçta o da çok şık ve rahat bir araç deri koltuk sunroof xenon ilavesi. Karar size kalmış dizel alıp 10 lt yakmaktansa gidin bir benzinli araç alın 7.5lt yakan 1.4tsi motorlardan bakabilirsiniz.

baktığım audi 96.000 km de 2008 model B7 kasa full bir araç. eğer gerçekten şehir içi 7.5 lt yi geçmiosa yakıtı cok uygun geldi..ki şehir dışı 5.5 lt falan yakar o zaman max
  • Audi A4 kullanan bir arkadaşıma danıştım bugün sizin bahsettiğniz kasadan mevcut 7.6 8.0 arasında değiştiğini söyledi zaten uzun yolda çok daha düşük olduğunu söyledi.Genel olarak aracından memnun.Scirocco demişsiniz ama 10lt aşağı yakmaz o motor söyleyim baştan.
  • evet zaten scricco dan yakmasından dolayı vazgeçcek gibiyim. ancak 1.2 lt tsi 105 hp lik jetta test sürüşü yapmıştım onun motoru bile baya etkileyici geldi ki scricco nun performansı baya etkileyici olcak gibi. ancak uadi ye bende daha sıcak bakıyorum. fiyatı biraz düşürebilirsem o araç olacak gibi
  • Audi al derim Çünkü Audi müthiş bir araba ama 4çekerleride var b7 kasanın 200hp fiyat aynı değişmiyor ondan al derim rüzgar falan işlemiyor tam otoban faresi audi a4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.