Şimdi Ara

Audi a6 2.0 tdi 177 hp 2009-2011 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
22.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta yazdığım araçdan almayı planlıyorum
    Şu an passat var 2016 model 1.6 tdi manuel çok memnunum fakat bu araçlara olan merakımı yenmem lazım
    Bu araçlardan kullanan tavsiye eden etmeyen fikri değil bilgisi olan tüm arkadaşlardan yorum bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2009-2011 Audi A6 2.0 TDI Hakkında Bilmen Gerekenler

2009-2011 yılları arasında üretilen Audi A6 2.0 TDI, güçlü performansı ve yakıt tasarruflu motoru ile dikkat çeken bir modeldir. Bu model hakkında detaylı bilgi edinmek için aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurmalısınız:

• Yakıt Tüketimi: Audi A6 2.0 TDI, 100 km'de ortalama 5,3 litre dizel yakıt tüketmektedir. Bu, aynı sınıftaki diğer araçlarla karşılaştırıldığında oldukça ekonomik bir değerdir.

• Performans: Araç, 177 beygir güç ve 380 Nm tork üreten 2.0 litrelik turbo dizel bir motora sahiptir. Bu motor, güçlü bir ivmelenme ve yüksek hızlarda bile etkileyici performans sağlar.

• Kronik Sorunlar: 2009-2011 Audi A6 2.0 TDI'larda bilinen bazı kronik sorunlar vardır. Bunlar arasında yağ sızıntıları, partikül filtresinde tıkanıklıklar ve yakıt enjektörlerinde arızalar yer almaktadır.

• En Çok Tutulan Modeli: 2011 Audi A6 2.0 TDI, bu modelin en çok tercih edilen versiyonudur. Bu model, güncellenmiş bir iç mekana, geliştirilmiş güvenlik özelliklerine ve daha düşük yakıt tüketimine sahiptir.

Araç satın almadan önce, potansiyel kronik sorunları araştırmak ve aracın geçmiş bakım kayıtlarını incelemek önemlidir. Bu sayede, bilinçli bir karar verebilir ve aracınızdan uzun yıllar boyunca keyif alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir ust kasasini bircok kez kullandim yakin bir arkadasimda var. Tamam cok guzel iyi hos ama garantisi devam eden aracinizi satip aldiginizda olasi masraflara hazir olmaniz lazim. Sahsi gorusum 1 yasinda temiz bir passati satip ayni para bile olsa 7 8 yasinda eski kasa a6 almazdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Bir ust kasasini bircok kez kullandim yakin bir arkadasimda var. Tamam cok guzel iyi hos ama garantisi devam eden aracinizi satip aldiginizda olasi masraflara hazir olmaniz lazim. Sahsi gorusum 1 yasinda temiz bir passati satip ayni para bile olsa 7 8 yasinda eski kasa a6 almazdim

garantili olsun yeni olsun deyince ortalama 200 bin lere dayanıyor
    hiç gerek görmuyorum yani masrafı göze aldım diyebilirim

yani kronik olarak sıkıntıları varmı daha çok öğrenmek istedigim seyler bunlar
  • son audilerden biri bence sonra boka sardılar.
    Edit: o yıllarda 170 lik varmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 20 Ocak 2018; 23:15:2 >
  • A6 nın 2013 ten sonrası makbul bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 tdi vergi yuksek , bakim yuksek ve vergi yuksek peki maas yuksek mi ? Maas yurutmeye yeterli mi ?

Motor Hacim artinca maas hacmide ayni oranda artmiyor. Arkadas bmw 3.20i aldi 97 model ev kirasini geciktirmeye baslayinca satti.

• Vergi bi nebze düşük 815 tl

Bakımları her arabanın artık yüksek sırf garanti diye zaten servislere 800-1000 lira veriyoruz

Bmw degil yanlız audi de bu denli masraflı olacagını düşünen varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a6 2.4 2007 model
    9 yıl önce açıldı
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ses yalıtımı Vs gibi birçok noktada passattan geri kalır . Çok da büyük bi performans fazlası yok. O kasa baya ağır çünkü . Vazgeçin bence .

• A4 ler var 2014 model 177 hp

Fakat passat kadar geniş degil

140 bine temiz bi sürü var

Peki bu tercih nası olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mrvolkan

A4 ler var 2014 model 177 hp

Peki bu tercih nası olur

kullanıyorum 2015 modelini gayet iyidir yalıtımı daha iyidir, konforu orta sert sayılabilir, performans zaten kıyas kabul etmez yakıtı da 8 litre karma kullanım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: mrvolkan

A4 ler var 2014 model 177 hp

Peki bu tercih nası olur

kullanıyorum 2015 modelini gayet iyidir yalıtımı daha iyidir, konforu orta sert sayılabilir, performans zaten kıyas kabul etmez yakıtı da 8 litre karma kullanım da.

a4 2014-2015 modellerde ikinci elde aynı benzer araca 140 isteyende var 170 isteyende var bu kadar değişken oldugunu bilmiyordum
  • 2012 A6'mız 2.0 177 var. Kasa farklı, motor aynı galiba. Ne farklar var tam bilmiyorum ama, bizim araçtan bahsedeyim.
    100 bin'e yaklaştı araç. Sıfır'dan beri bizde. Babam kullanıyor sürekli aracı. Arada ben kullanırım uzun yola gideceğim'de.
    Hiç arızası olmadı şimdiye kadar. Bizim araçta multitronic şanzıman var. cvt şanzıman, sonsuz şanzıman de diyorlar. Bu şanzımanı üreticiler belli yıl kullandı sonra bıraktılar nedense. Sanzıman gayet güzel uzun yolda falan bağırmadan çığırmadan gidiyor motor. 1800rpm'e sabitliyor motoru o şekilde akıp gidiyor. Gaza yüklenmedikçe tabii ki.
    Bu sanzıman fazla performansa gelmiyor diye bıraktılar galiba, üreticiler. Ama sanzımandan babam acayip memnun. Genelde bu tip sanzımanlı araçlara bakıyoruz.(değiştirecek gibiyiz aracı.)
    Yakıt tüketimi yarı agresif kullanım şehir içi 7,3-7,5 lt civarında. Uzun yolda izmir denizli 5,2 ortalama ile gelmişliğim var, 100-110 arası. Hep hız sabitleme ile. Bizim accent blue'ya hiç o kadar az yaktıramadım. 120 sabit ile 5,8'den aşağı inmedi hayvan crdi.

Daha önce citroen c5 bindik 7 sene falan, illallah ettirmişti araç. Ondan sonra Audi allahı var hiç arıza çıkarmadı sağolsun tüm mühendisler. Bakım harici servise uğramadık. Bir kere taş geldiği için ön park sensörü uçtu. Onu değiştirdik cebimizden.

Keyifli forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 23 Ocak 2018; 10:16:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

2012 A6'mız 2.0 177 var. Kasa farklı, motor aynı galiba. Ne farklar var tam bilmiyorum ama, bizim araçtan bahsedeyim.
    100 bin'e yaklaştı araç. Sıfır'dan beri bizde. Babam kullanıyor sürekli aracı. Arada ben kullanırım uzun yola gideceğim'de.
    Hiç arızası olmadı şimdiye kadar. Bizim araçta multitronic şanzıman var. cvt şanzıman, sonsuz şanzıman de diyorlar. Bu şanzımanı üreticiler belli yıl kullandı sonra bıraktılar nedense. Sanzıman gayet güzel uzun yolda falan bağırmadan çığırmadan gidiyor motor. 1800rpm'e sabitliyor motoru o şekilde akıp gidiyor. Gaza yüklenmedikçe tabii ki.
    Bu sanzıman fazla performansa gelmiyor diye bıraktılar galiba, üreticiler. Ama sanzımandan babam acayip memnun. Genelde bu tip sanzımanlı araçlara bakıyoruz.(değiştirecek gibiyiz aracı.)
    Yakıt tüketimi yarı agresif kullanım şehir içi 7,3-7,5 lt civarında. Uzun yolda izmir denizli 5,2 ortalama ile gelmişliğim var, 100-110 arası. Hep hız sabitleme ile. Bizim accent blue'ya hiç o kadar az yaktıramadım. 120 sabit ile 5,8'den aşağı inmedi hayvan crdi.

Daha önce citroen c5 bindik 7 sene falan, illallah ettirmişti araç. Ondan sonra Audi allahı var hiç arıza çıkarmadı sağolsun tüm mühendisler. Bakım harici servise uğramadık. Bir kere taş geldiği için ön park sensörü uçtu. Onu değiştirdik cebimizden.

Keyifli forumlar.

accent blue dizel ve düz vites miydi?

• Valla geçenlerde param yetmedi yoksa alacaktım

2012 model 35bin km. De

Sadece sol ön çamurluk boyalı

İç dış S line 2.0tdi dolusunun dolusu

150bine gitti :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

quote:

2012 A6'mız 2.0 177 var. Kasa farklı, motor aynı galiba. Ne farklar var tam bilmiyorum ama, bizim araçtan bahsedeyim.

Keyifli forumlar.

Tam üstüne bastın başkan.

Hayırdır inşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iquique

quote:

Keyifli forumlar.

Tam üstüne bastın başkan.

Hayırdır inşallah.

yaw yaza doğru 136 lık dizel manuel alayım, hard bir yazılımla 170-180 hplerde kullanayım diye düşünüyordum da.

nasıl gidişi yakıt tüketimi vs? trim sesi, rüzgar sesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Valla geçenlerde param yetmedi yoksa alacaktım

2012 model 35bin km. De

Araç özel ithalat mıydı bayi çıkışlı mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mso2172 -- 23 Ocak 2018; 11:20:50 >
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: mso2172

quote:

2012 model 35bin km. De

Özel dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mso2172

quote:

2012 model 35bin km. De

Özel dostum

Tahmin etmiştim, ama yine de çok iyi fırsatmış ;) sizin bir arkadaşınızda falan mıydı hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.