Şimdi Ara

Audi a6 2.0 tdi 177 hp 2009-2011 tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
22.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mso2172

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

quote:

Valla geçenlerde param yetmedi yoksa alacaktım

2012 model 35bin km. De

Sadece sol ön çamurluk boyalı

İç dış S line 2.0tdi dolusunun dolusu

150bine gitti :(

Araç özel ithalat mıydı bayi çıkışlı mıydı?

Özel dostum

Tahmin etmiştim, ama yine de çok iyi fırsatmış ;) sizin bir arkadaşınızda falan mıydı hocam?

Evet bir tanıdıkta idi, aslında biyerden borç bulup almayı ciddi ciddi düşündüm ama kısmet değilmiş, bir süre binerdim büyük ihtimal

Yani vakum 4 koltuk ısıtma soğutma vs müthiş doluydu araç neredeyse aynı paraya 2015 fl a180 amg ye biniyorum koltuk ayarı bile Manuel (:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iquique

quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

quote:

Orijinalden alıntı: iquique

quote:

2012 A6'mız 2.0 177 var. Kasa farklı, motor aynı galiba. Ne farklar var tam bilmiyorum ama, bizim araçtan bahsedeyim.
    100 bin'e yaklaştı araç. Sıfır'dan beri bizde. Babam kullanıyor sürekli aracı. Arada ben kullanırım uzun yola gideceğim'de.
    Hiç arızası olmadı şimdiye kadar. Bizim araçta multitronic şanzıman var. cvt şanzıman, sonsuz şanzıman de diyorlar. Bu şanzımanı üreticiler belli yıl kullandı sonra bıraktılar nedense. Sanzıman gayet güzel uzun yolda falan bağırmadan çığırmadan gidiyor motor. 1800rpm'e sabitliyor motoru o şekilde akıp gidiyor. Gaza yüklenmedikçe tabii ki.
    Bu sanzıman fazla performansa gelmiyor diye bıraktılar galiba, üreticiler. Ama sanzımandan babam acayip memnun. Genelde bu tip sanzımanlı araçlara bakıyoruz.(değiştirecek gibiyiz aracı.)
    Yakıt tüketimi yarı agresif kullanım şehir içi 7,3-7,5 lt civarında. Uzun yolda izmir denizli 5,2 ortalama ile gelmişliğim var, 100-110 arası. Hep hız sabitleme ile. Bizim accent blue'ya hiç o kadar az yaktıramadım. 120 sabit ile 5,8'den aşağı inmedi hayvan crdi.

Daha önce citroen c5 bindik 7 sene falan, illallah ettirmişti araç. Ondan sonra Audi allahı var hiç arıza çıkarmadı sağolsun tüm mühendisler. Bakım harici servise uğramadık. Bir kere taş geldiği için ön park sensörü uçtu. Onu değiştirdik cebimizden.

Keyifli forumlar.

accent blue dizel ve düz vites miydi?

Tam üstüne bastın başkan.

Hayırdır inşallah.

yaw yaza doğru 136 lık dizel manuel alayım, hard bir yazılımla 170-180 hplerde kullanayım diye düşünüyordum da.

nasıl gidişi yakıt tüketimi vs? trim sesi, rüzgar sesi?

Hocam chip işine sokmadık bizim aracı. Hem garanti devam ettiğinden hem de elemanlar kullanıyor arada aracı. Eminim çok güzel olur.

Yakıt tüketimi dediğim gibi. Basa basa gittiğimde uzun yolda 6.8 lt. 150-160 hız. 120 de dediğim gibi 5.8-6 lt. Şehir içi sakin6.2 agresif 6.5 larda geziyor. Araba 61 bine geldi.

Trim sesi vardı. 60 bin bakımına gidince göğüslüğü sökülüp takıldı. Sert bir ses vardı o kesildi. Ama her yer sert plastik olduğu için hafif sesler var. O normal.

Lastik 195/50/16 idi 205/55/16 yaptım acayip konfor arttı. Fren mesafesi azaldı. Trim sesi azaldı. Kalkışlar eskisi kadar ekstrem atiklik yok. Ama hala atik ve canlı.

15 binde garantiden arka amortisörleri değiştirdim. Eskiden 130u zor geçerdik, değişimden sonra iyi oldu.

Yapacaksan da hocam 180 hp falan dikkatli olun, o hp yi durduracak fren tertibatı yok arabada.

Rüzgar sesi 150 den sonra ön camın sağ tarafından bir ses geliyor rüzgara bağlı, silecekten olabilir.

Onun dışında şehiriçinde kullanmaktan en zevk aldığım araba, seriliği var, hb kadar olmasada kısalık var yine. İyi yani. Motoru bu kadar canlı olmasa binmesi azap olurdu bana.

Keyifli forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla geçenlerde param yetmedi yoksa alacaktım

2012 model 35bin km. De

Sadece sol ön çamurluk boyalı

İç dış S line 2.0tdi dolusunun dolusu

150bine gitti :(

Araç özel ithalat mıydı bayi çıkışlı mıydı?

Özel dostum

Tahmin etmiştim, ama yine de çok iyi fırsatmış ;) sizin bir arkadaşınızda falan mıydı hocam?

Evet bir tanıdıkta idi, aslında biyerden borç bulup almayı ciddi ciddi düşündüm ama kısmet değilmiş, bir süre binerdim büyük ihtimal

Yani vakum 4 koltuk ısıtma soğutma vs müthiş doluydu araç neredeyse aynı paraya 2015 fl a180 amg ye biniyorum koltuk ayarı bile Manuel (:

Hocam kısmet. Ama bir yandan da ithal araç almamanız iyi olmuş çünkü devletin sağı solu belli olmaz bu araçlarda bir daha sıkıntı çıkmayacağının garantisini kimse veremiyor maalesef.

• quote:

hocam çok güzel açıklamışsın. klavyene sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 24 Ocak 2018; 10:1:9 >
  • 2009 model 170 hp ledli kasa a6 120 binde hata boya yok 100bin tlye anlaştık bakalım bir hafta içinde nasip olursa alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrvolkan

2009 model 170 hp ledli kasa a6 120 binde hata boya yok 100bin tlye anlaştık bakalım bir hafta içinde nasip olursa alıyorum
    merhabalar
    bu ledli kasaların hepsi 170 hp mi yoksa 140 olanlar da var mı?
  • rrphzz R kullanıcısına yanıt
    Ben almadım başka bi işim çıktı o dönem

Ama öğrendiğim kadarıyla 140 olanlarda var ruhsattan kontol etmek şart

• quote:

Orijinalden alıntı: mrvolkan

Ben almadım başka bi işim çıktı o dönem

Ama öğrendiğim kadarıyla 140 olanlarda var ruhsattan kontol etmek şart
    cevap için teşekkür ederim, bugün sordum sahibi tanıdığım birisi araba 170 hp miş.

yalnız bugün biraz kullandım aracı direksiyonu tam sağ veya sol çevirdikten sonra bırakınca normalde direksiyonun kendini toparlaması gerekir ama bu araçta toparlamadı, tekrar elle toparlamak zorunda kaldım hiç hoş gelmedi bana.

bir de çok ilginç bir şekilde arabanın yol tutuşunu da beğenmedim.
    Normalde çok stabil olacağını bekliyordum ama direksiyonun hızlanınca bile yumuşak kalmasından mıdır nedir kullandığım 2015 jetta ile 80 le döndüğüm virajı bunda 70 le döndüm, yine jetta ile 40 la döndüğüm virajı 30 a kadar düştüm.
    a6 hem daha geniş hem daha uzun hem de audi sonuçta ama buna da aklım ermedi.
    direksiyon bu kasalarda hep bu şekilde mi yoksa bu aracın direksiyonunda sorun olabilir mi?
    bilen aydınlatırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rrphzz

cevap için teşekkür ederim, bugün sordum sahibi tanıdığım birisi araba 170 hp miş.

yalnız bugün biraz kullandım aracı direksiyonu tam sağ veya sol çevirdikten sonra bırakınca normalde direksiyonun kendini toparlaması gerekir ama bu araçta toparlamadı, tekrar elle toparlamak zorunda kaldım hiç hoş gelmedi bana.

bir de çok ilginç bir şekilde arabanın yol tutuşunu da beğenmedim.
    Normalde çok stabil olacağını bekliyordum ama direksiyonun hızlanınca bile yumuşak kalmasından mıdır nedir kullandığım 2015 jetta ile 80 le döndüğüm virajı bunda 70 le döndüm, yine jetta ile 40 la döndüğüm virajı 30 a kadar düştüm.
    a6 hem daha geniş hem daha uzun hem de audi sonuçta ama buna da aklım ermedi.
    direksiyon bu kasalarda hep bu şekilde mi yoksa bu aracın direksiyonunda sorun olabilir mi?
    bilen aydınlatırsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    Sen bence büyük araba kullanmadığın için o hisse kapılmış olabilirsin. Audi'den BMW direksiyonu bekleme, Audi'nin özelliği zaten konfor içinde maksimum güvenlik. Aynı aracı kullandı 6 ay kadar virajlara çatır çutur giriyordu araç

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.