Şimdi Ara

A4 B6 KASA 1.9 TDİ 130 HP'Yİ NASIL BİLİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
11.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu aracın sahibi olan veya kullanan biri varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
     A4 B6 KASA 1.9 TDİ 130 HP'Yİ NASIL BİLİRSİNİZ?

• hiç bilmem şahsen bu aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

hiç bilmem şahsen bu aracı

Ben bilenlere sordum zaten:)
  • Muhabbete bak
  • Bir kere kullandım aşık oldum.. Şimdi Bir audi a4 Sahibi olmak için gece gündüz çalışıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halil İbrahim SAFİ

Bir kere kullandım aşık oldum.. Şimdi Bir audi a4 Sahibi olmak için gece gündüz çalışıyorum..

2. Elde 40-45.000 tl ye var bu arabalar ama alinirmi bilmiyorum. Çok km yaptı bunların dizelleri, gerçi bildiğim kadarıyla Pump Duse belki kötü yakıta karşı dayanıklıdır, ancak cvt şanzıman var ona baktırtmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 27 Aralık 2011; 0:18:15 >
  • konuyla alakası yok ama adana çatalan köprüsü değil mi burası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakıt tüketimini uygun buluyorsanız alın bence sonuçta audi,şahsen bindim süper araç daha bmw 3.18i 2004 kullandım ikini konfor açısından göz önünde bulundurursak audi daha konforlu:)
  • fotoğraf a6 gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

Orijinalden alıntı: Halil İbrahim SAFİ

Bir kere kullandım aşık oldum.. Şimdi Bir audi a4 Sahibi olmak için gece gündüz çalışıyorum..

2. Elde 40-45.000 tl ye var bu arabalar ama alinirmi bilmiyorum. Çok km yaptı bunların dizelleri, gerçi bildiğim kadarıyla Pump Duse belki kötü yakıta karşı dayanıklıdır, ancak cvt şanzıman var ona baktırtmak lazım.

40 - 45 Fazla bir rakam KM si 200 bini geçmemiş Bir 1.9 TDİ audi a4 ü 35 e alabilirsiniz. Yakıtta performansına bakılırsa cimri diyebiliriz. vites kutusu 6 İleri multitronic ve 6 İleri Düz vites seçenekleri var.
  • benim aracın rengi aynısı plaka görünmüyor benim araba mı ? diyede tereddüt ediyorum :))) 1.9 tdı2005 model varelimde çip ile 160 hp 360 nm torka güncellendi (130/310 Standart) 0/100 km 8.7 sn kalkışı mükemmel araba yerinde duramıyo kedi gibi yerleri cırmalıyor ESP mükemmel konforda tatmin edici çok memnunum ALLAH'a şükür şimdiye kadarda çokta masraf çıkarmadı. Bakımlarını zamanında yapmak önemli. 2011 Mercedes c180 komprosser dayanamadı yol vermek zorunda kaldı yakıt tüketimide çok iyi şehir içi narin gidersen ( Ani kalkış duruş yapmazsan zorlamazsan) Full depo ile 1000 km den fazla çok rahat götürüyor evet şehir içi gerçi ben ankarada samsun yolundan işe gidip geliyorum yol akıcı bide üzerinde çok sayanıklı ve performanslı 1.9 TDI var ALINASI BİR ARABA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildboyankara -- 24 Aralık 2012; 13:33:28 >
  • 2004 sline otomatik sorunlumudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.