Şimdi Ara

97 - 00 arası Audi A4 1.8T QUATRO nasıl bir araçtır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,aranızda 97 - 00 arası Audi A4 1.8t Quatro kullanan var mı?Kardeşime bu yaş aralığında ve 130 - 160 bin km arası satın almayı planlıyoruz.Birkaç tane alternatif bulduk,donanımı birkaç ufak detay hariç(elektrikli ayarlanabilir koltuk olmaması)gayet tatminkar ,4 çeker olması da avantaj sayılır.Aydınlatırsanız sevinirim.Kasa olarak klasişk a4'lere göre daha agresif ve kaslı duruşu da gayet hoşuma gitti.Araç hakkında kağıt üstünde değil de;gerçek hayatta pratikte bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.Teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 26 Şubat 2009; 22:52:04 >

• 2006 Audi A4 2.0TFSI quattro kullanıyorum.İnanılmaz bir güven hissi veriyor yol tutuşunda.
  • 99-2000 modellerine bakın derim hem üst modelolur hem de bu modellerde ufak değişiklikler var.bunun haricinde hem performanslı hem de çok iyi yol tutan araçlardır.uygun kış lastiği ile zincirsiz uludağ'a bile çıkarsınız.
  • ben kullanıyorum 1998 model çok memnunum çok atak,4 çeker özellikle kışın süper,sağlam,süper yol tutuş ,iyi konfor ve lpg ile km de 25 kuruş yakıyor soracağınız başka bişey varsa cevaplarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.