Şimdi Ara

Audi A3 1.8 Turbo Aldım Nasıldır... ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 model 1.8T a3 aldım.Bugün exper'e soktum motor %89.80 çıktı ama sonuçta compıtest ve ustalara ne kadar güvenilir bilinmez.Ruhsat'a baktım agu motor.lpg var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirli olsun .km -fiyat kac hocam

• TIME kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam... 248 bin'de 29 bin'e aldım.Piyasa çok uçuk şöyle 17 20 yaş araçlarda düşük km bulmak çok zor ama bende senede 3 4 bin km zor yapıyorum

• hayirli olsun .Inşallah kazasiz belasiz kullanirsiniz.hep heves ettigim ama malum sebepler (3 kapili olmasi , yakit ve yurutme masraflari vs. ) yuzunden sahip olamadigim bir arac.bildigim kadariyla gelistirmeye acik ve cok dayanikli bir motor.belki ileride siz de bir kac degisiklik yaparsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vebo

hayirli olsun .Inşallah kazasiz belasiz kullanirsiniz.hep heves ettigim ama malum sebepler (3 kapili olmasi , yakit ve yurutme masraflari vs. ) yuzunden sahip olamadigim bir arac.bildigim kadariyla gelistirmeye acik ve cok dayanikli bir motor.belki ileride siz de bir kac degisiklik yaparsiniz.

Hocam benimki 5 kapılı 1.8t,ordan yırtıyorum..Ülkemizde kaç tane 5 kapılı 1.8t var bilmiyorum ama az sanırım.Yüklemeyi pek düşünmüyorum borç harç var yeni evlendim... :) Düzgün bakımını zamanında yapılırsa agu motor çok birşey çıkaracağını sanmıyorum.Ayrıca yakıt emin ol devirli kullanırsan 25-30 kuruş arası anca yakar.Köklersen orası ayrı. !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 9 Eylül 2017; 15:55:31 >
  • Hayırlı olsun, 1.8t motorlar efsanedir, turbosuna baktırsaydınız iyice

• quote:

Orijinalden alıntı: rewolwer_

Hayırlı olsun, 1.8t motorlar efsanedir, turbosuna baktırsaydınız iyice

Evet hocam sonuçta insan yapımı ne 10 km önce nede sonra garantisi var...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Accord 2.4 190 HP aldım.
    5 yıl önce açıldı
    Audi a4 1.4 tfsi kullanan ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu eski yüksek beygirli motorlara lpg takılabiliyormu.
    audinin şu jipe benzeyen steyşın kasaları ilgimi çekti.
    eski model olanlar. airmatikli.
  • 5 Kapılı olması iyi olmuş
    Tam bir Sleeper... Tabi Bilmeyen için
    1.8t motor kodları aeb,agu,bam,apu vsvs gidiyor.
    bam leon cupra da olan 225lik motor,
    4 çeker 1.8t hangisi var bilmiyorum
    1.8t passatda da aeb olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: debroglienindalgaboyu

5 Kapılı olması iyi olmuş
    Tam bir Sleeper... Tabi Bilmeyen için
    1.8t motor kodları aeb,agu,bam,apu vsvs gidiyor.
    bam leon cupra da olan 225lik motor,
    4 çeker 1.8t hangisi var bilmiyorum
    1.8t passatda da aeb olması lazım

Bendeki agu motor, subap kapakları felan sanırım daha büyük ama olayları nedir bilmiyorum...

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Hangileri hocam resim atarmısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

quattro

Hocam yüklersen yanında benzin bidonuyla gez. :)

• bizim burda ıspartada 40 kuruştan yukarı yakmaz die tahmin ediom. honda civic 23-24 yaktırıyordum.
  • quote:

bizim burda ıspartada 40 kuruştan yukarı yakmaz die tahmin ediom. honda civic 23-24 yaktırıyordum.

Kassan da 55-60 dan aşağı yakmaz sıkıştırdığında da 1 liraya kadar yolu var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

bizim burda ıspartada 40 kuruştan yukarı yakmaz die tahmin ediom. honda civic 23-24 yaktırıyordum.

Kassan da 55-60 dan aşağı yakmaz sıkıştırdığında da 1 liraya kadar yolu var.

Aynen öyle.

• Kazasız belasız kullanın hocam bir şey dikkatimi çekti onu soracaktım. Motor 250 binde %90 çıktı yazmışsınız acaba motor % kaçtan sonra pert konumuna geliyor bilen var mı? 250 bin için %90 çok iyi rakam gözüktü de bu orana göre 1m km görebilir mi Bmw nin güncel kasalarında ikinci ellerde %95 bulmak pek zor değil artık nasıl yükleniyorlarsa ondan merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Kazasız belasız kullanın hocam bir şey dikkatimi çekti onu soracaktım. Motor 250 binde %90 çıktı yazmışsınız acaba motor % kaçtan sonra pert konumuna geliyor bilen var mı? 250 bin için %90 çok iyi rakam gözüktü de bu orana göre 1m km görebilir mi Bmw nin güncel kasalarında ikinci ellerde %95 bulmak pek zor değil artık nasıl yükleniyorlarsa ondan merak ettim.

Hocam ilk önce aracın geçmişi önemli.Hor kullanılmış ise pek gitmez.Düzenli bakımı zamanında yapılmış ise rahat götürür 400 500 bin km yanlız o kmlere gelene kadar ki harcanan parayıda unutmamak lazım illaki bozulacak parçaları.1.Viteste köklediğimde devir direk sona geliyor.

• çok güzel bir seçim, hayırlı olsun öncelikle. 3 kapılısına binmiştim bir süre, yol tutuşuna hayrandım.
    manuel vitesinde bir süre sonra vites geçmemeye başlaması ve debriyaj merkezinin iflas etmesi kronik problemiydi, başka bir arızasını hatırlamıyorum. turbo zaten garanti verilen birşey değil, o yüzden kimse doğru dürüst cevap veremiyor.
    motor yüzdesi olarak bir arkadaş soru sormuş, motor %50ye gelse aracı yerinden kaldıramazsınız, motor biter kısacası. %70lerde iyice performans düşüklüğü baş göstermeye başlar ve ömrü daha çabuk tükenir. doğru orantı kuramazsınız kısacası.
    kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
  • 1.8T motorların turbosu sıkıntılı diye duymuştum. arkadaşımda tek kapılısı vardı, hiç sıkıntı yaşamadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.