Şimdi Ara

Honda Accord 2.4 190 HP aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Daha önce bilenler vardır W140 Mercedes alicaktim hatta konusu bile oldu ama sahibi ile fiyatta anlasamadik. Ben de başka araç arayışına koyuldum. Bir iki gun sonra şimdi sahip olduğum aracı buldum ve aldım. Honda Accord  2.4 190 HP aldım. Honda Accord  2.4 190 HP aldım.

Hakkındaki yorumlarım :

1 - Çok konforlu ( 140 kadar değil tabi)

2 - Civic'ten baya sessiz.

3- Yakıt tüketimi LPG ile 40 kuruş. Benzin ile bilmiyorum

4 - Donanım olarak elektrikli koltuktan far yıkamaya full + full.

5- Yol tutuşu harikulade.

6- Farlar fabrika çıkışı mercekli xenon.

7- İçi rahat geniş , bagajı büyük.

Aracımdan çok memnunum ama bir sorunu var şuan aracımın bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sabah ilk çalıştırmada marş basarken surtme sesi geliyor ve araç geç çalışıyor. İsindiktan sonra bir problem yok.

Bilgisayara bağlayınca fakir karışım ve silindir hatası verdi. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ülke 100k ve altında tertemiz araç aldığını sanan insanlarla dolu. Sonra 200k km'de arabanın motoru bitti rektefiye yaptırdım diye konu açıyorlar. Hâlbuki aldığında araba 250k km'deydi rektefiye olduğunda oldu 400 bin km. Bir ara Renault dizeller için 150k km'de motor bitiyor diye söylenti çıkmıştı:) Kimse o arabaları evin önünde yatırmak için almıyor.
  • lpg ile 40 krş :d iyiymiş benzin de 50-55 krş civarıdır.Aracı 60-70 hp ile kullanırken mi o tüketim değeri aceba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 14 Ekim 2019; 13:55:29 >
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Hocam burada LPG 3.7 ben de 11-12 litre Lpg yakıyorum. Sizin için son 45 kuruş olur

• LPG de CRV 2.0i nin 60 kuruş yaktığını ben bizzat test ettim. Accordda CRV den aşağı kalmaz 40 kuruş baya iyimiş
  • hayirli olsun hocam accord 2.4 benim de merak ettigim bi arac.
    aracin kmsi kac?motor diri hissettriyor mu?
    bir de ozel degilse ne kadara mal oldu arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi şöyle . Kıyı şeridinde yaşadığım için çevre yollarını kullanıyorum . Şehir içine fazla girmiyorum. Genellikle 90 - 100 sabit kullandığım için bu değeri yakaladım. Şehir içine çok girsem 60 -70

• TIME kullanıcısına yanıt
    300 bin kilometrede. 2 parça boya harici hatasız 55 bin liraya mal oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel makinedir bunlar. hayırlı uğurlu olsun.

geçen sene bursa'dan istanbul'a giderken yanımdan 220 ile mi ne geçmişti, yetişmek istemiştim yetişememiştim. mermi gibi gidiyor bunlar yolda
  • SelamiŞahin kullanıcısına yanıt
    300 bin kmde aracı almaya nasıl cesaret ediyorsunuz tebrik ederim.

100-150 anlarım da 300 çok fazla
  • Plakayı beğendim

• Hayırlısı olsun.

2007 yılında, 2006 model 2.2 dizel manuel olan versiyonunu yaklaşık 3 yıl kadar kullandık.

Artılarını zaten siz yazmışsınız hocam ben başıma gelenleri yazayım.

6'lı CD değiştiricisi çok çabuk bozuluyor ve tamiri o zamanlarda pek mümkün değildi.

Dijital klimada multi medyaya entegre olduğu için yenisi çok tuzluydu o zamanlar baya bir sinirlendirmişti beni.

Kullanıma göre değişir belki ama Xenon ampüllerinin yanış süresi çok kısa. 1 yıl gibi bir sürede morarıp daha sonra da komple patlıyor.

Viraj arabası değil arkası çok çabuk geliyor ( manuel olduğu için olabilir ) buna istinaden ESP sürekli arabayı frenliyor.

Yıkama da kapı aralarına su tutarken ( bence asla tutturmayın ) çok dikkatli olun koltuk hafızasımıydı yoksa soketlerimiydi tam hatırlayamıyorum fakat en ufak sudan nemden etkilenip oksitleniyor.
  • Çok beğendiğim bir araba. Hayırlı olsun.

Fakir karışım, silindir hatası ve de geç çalışma supap problemini andırsa da sanayiye uğramanız şart gözüküyor. Belki ateşleme problemi de olabilir ama km'ye bakınca her şeye hazırlıklı olmak lazım.
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Subaplara baktılar ses yok dediler ama bilinmez. Ben de ateşleme den supheleniyorum. 4 buji 2 bobin değişmiş. Diğer bobinler de degismesi lazım olabilirmis.

• Hayırlı olsun da,
    O şehire yeni gelmiş,
    Hem de 300 bin km de
    Gerçekten büyük cesaret.
    Tebrikler.
    Kazasız belasız sürüşler

• Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Ekspere sokup ustaya gösterip alıyoruz. Daha önce 70 bin kilometrede Egea kullandım 2 defa yolda kaldım. Focus sattığım da 180 bin kilometredeydi ben 50 bin bindim tık yok.

Dayım A3 aldı sıfır. Hop şanzıman gitti. Annem 8 senedir 520i ye biner LPG li. Daha motoruna anahtar degmedi. Sadece yağ kaçakları yapıldı Araba 350 binde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

300 bin kmde aracı almaya nasıl cesaret ediyorsunuz tebrik ederim.

100-150 anlarım da 300 çok fazla
    Ülke 100k ve altında tertemiz araç aldığını sanan insanlarla dolu. Sonra 200k km'de arabanın motoru bitti rektefiye yaptırdım diye konu açıyorlar. Hâlbuki aldığında araba 250k km'deydi rektefiye olduğunda oldu 400 bin km. Bir ara Renault dizeller için 150k km'de motor bitiyor diye söylenti çıkmıştı:) Kimse o arabaları evin önünde yatırmak için almıyor.

• boraycan kullanıcısına yanıt
    Kardeş bizde b5 audi a4 var . 99 model . 1.8t otomatik . 2006 da aldığımızda 250bindeydi şimdi 500 e yaklaştı . Her 15 binde şanzıman yağını değiştiriyorum . Tüm bakımları doğuşta yapılıyor aracın 99dan beri tüm servis kayıtları var en ufak bir kronik sorunu yok . Bu iş araçlarla da alakalı olsada en önemlisi kullanıcı .

• Accord güzel otomobil, kazasız belasız kullanın
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Araba temiz olduktan sonra alınır hocam. Ben 6 senedir aynı arabaya biniyorum(2 ay sonra 7 olacak), 310 bin kilometrede araç. %80 uzun mesafe giderim ve hiç yolda falan kalmadım. Çünkü arabaya da ona göre titizlikle bakıyorum.
    Benim mantıkta birisinin 400-500 bin km'deki aracı olsa, onu da kafam rahat gider alır binerim. İş arabadan çok kullanıcıda bitiyor.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Araba temizse 300-500 km önemli değil tabi ki. Benim anlatmak istediğim 300k kullanılmış olan arabaya nasıl güvenilir? Diyorsunuz ya sizin gibi biri kullanırsa 300-400 gider doğru ama bu şekilde kullanıldığını nasıl anlayacaksınız?
    Arabanın kullanıcısının nasıl davranışlara sahip olduğunu, sürüş stilini, tecrübesini, mekanik anlama kapasitesini, aracı muhafaza etme-yürütme yöntemlerini vs. bilmeniz mümkün değil. Ekspertizde de bu söylediklerimin ortaya çıkması da mümkün değil. Bakım yaptırıp aracı ekspertize sokar, kaportaya vs. bakıp geçer ve araba temiz der oysaki mekanik olarak ne yaşadığını bilemezsin. Kaç kez okuduk temiz denilen araçların çöp olduğunu. Katkı maddesi koyan bile var ekspertiz öncesi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.