Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (230. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
151
Favori
400.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makyajlı kasalarda kablosuz CarPlay mevcut mu? Kullanıcı arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • Beyttatar kullanıcısına yanıt

Bende 2024 Advanced Sportback makyajlı kasa var, kablosuz Carplay yok hocam.

• Travel asist te yok değil mi?
    Bi de arka stoplarda animasyon geldi mi aç kapa yaparken?
  • ayok09 A kullanıcısına yanıt

merhaba iç mekan daha premium hissettiriyor mu ufak tefek dokunuşlar var ama bence resimlerde gerçekten premium his artmış gibi ama sizden canlı duymak istedim nasıl durum

• Okan3358 O kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne ?

Kesinlikle alma.
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

Valla hocam eskisini bilmediğim için bir şey diyemiycem. İlk premium arabam, 2021 Corolla da var bende, tabi Corollaya göre baya premium.

Kablosuz Carplay + animasyonu ender elektronikte açtırdım. 2300 TL. Diğer gizli özellikleri bilerek açtırmadım mantıklı gelmedi. Travel assist için ekstra fiyat isteyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigsegv -- 10 Kasım 2024; 17:11:8 >
  • 60 bin bakımını kartal doğuşta yaptırdım 25 bin TL. Standart yağ filtre + v kayışı + bujiler + ön balatalar değişti. Merak eden arkadaşlar için fikir olabilir.

• AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

Bu vites kolu arızasından bugün bana da oldu. Kontağı aç kapa yaptıktan sonra bir daha gelmedi. Bu arıza tek seferlik gelebiliyor mu yoksa yine verir mi?

Bir de aracın garantisi bitti, bunu yine de garantiden değiştiriyorlar mı?

• sigsegv S kullanıcısına yanıt
    Düzenli servis gördüyse aracınız iyi niyetten karşılanır.
  • Darkforwhite D kullanıcısına yanıt
    Bir bakımı dışarıda yaptırılmış hocam.
  • Dün yolda giderken bir anda arka arkaya pre-sense, şerit takip ve tabela okuma (Bizim araçlarda tabla okuma var mı???) devre dışı kaldı diye uyarı çıktı. 15dk falan kullandım arabayı ama uyarılar geçmedi. Durdurup yeniden başlatınca hepsi geçti. Önemli birşey var mıdır arkadaşlar, servise götürmeli miyim?

• hocam selamlar. Benim araçta da multimedya ekranı gitti. bana da 5f modülünün değişmesi gerektiği söylendi. Fiyat olarak 280 bin lira dediler. siz ise 121 bin demişsiniz biraz garip değil mi? Bir de benim 3 yıl dolduğu için garanti kapsamında yapılamayacağını ancak parça indirimi olabileceğini söylediler. Onun için parça indiriminin yüzde kaç olacağı ile ilgili yazışma yapacaklarını söylediler. Yaklaşık 1 hafta geçti henüz bir gelişme olmadı. Sizin süreç ne kadar sürdü? Acaba oylamaya mı çalışıyorlar beni? Cevaplarsanız çok memnum olurum, teşekkür ederim.

• safsata2442 S kullanıcısına yanıt
    Bu kararma sorunu kablosuz carplay ile ilgili mi arkadaşlar? Öyleyse açtırdığım özelliği kapattırabilirim. Uzun süreler sorunsuz kullanan var mı kablosuz carplayi?
  • safsata2442 S kullanıcısına yanıt

Selamlar, valla ben direkt bana kesilen faturada yazan rakamı söyledim. İlk başta bana da sözlü olarak 250-300 bin tutar demişlerdi ama sonradan kestikleri faturada 121 bin tl yazıyor. Benim 3 yıl henüz dolmamıştı bu olay yaşandığında (2 yıl 11 ay falan olmuştu). Süreç birkaç gün sürdü öyle haftalarca beklemedim, direkt almanyayla yazışacağız dediler, sonra almanya onay verdi garantiden değişecek parça var dediler, toplam bir haftada değişim dahil tüm süreç tamamlandı.

Parça kodu 82A035010G MERKEZİ BİLGİSAYAR, 121563 liste fiyatı varmış. Sadece 6228 TL işçilik ödedim. Bu arada benim araç Q3 idi ama A3 ile bildiğim kadarıyla aynı MMI, dolayısıyla bu konuya yazmıştım. Eleman da A3 tarafında da aynı sorunlar oluyor demişti zaten.

Israr ve itiraz edin, sıkıntı yaratın hocam. 3 senelik aracın "merkezi bilgisayarı durduk yere bozuldu" açıklamasını ben kabul etmiyorum kesinlikle doğal bir durum değil bu. Vites kutusu, direksiyonu hareketli aksamı falan olsa hadi hor kullandık diyeceğim. 3 sene zor dayanan merkezi bilgisayar mı olur. Gerekirse arabayı 1 sene ekransız kullanırım ama avukat tutar bu işi kurcalardım eğer değiştirmeselerdi. Ahlaksızca 250 bin diyorlar bir de, ulan A3'ün 2024 vergisiz net fiyatı zaten 1046200 TL. Arabanın %25'i miymiş bu 3 senede bozulan dandik ekran? Yüklenin hocam kesinlikle kabul etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zombie.TR -- 12 Kasım 2024; 13:31:36 >

• haklısınız hocam ben dava açmadan uygun bir indirim bekliyorum ki yaptırıp geçeyim, ama bu haftada cevap alamazsam mecbur dava açacağım zaten hgk kararları var tüketiciyi haklı bulan ve zamanaşımının 10 yıl olduğunu bildiren. Bakalım hakkımızda hayırlısı çok teşekkür ediyorum.

2024 makyajlı kasa araçta Apple kablosuz carplay var
  • diegogarcia D kullanıcısına yanıt
    Aysonu teslim alacam aracı st olmadığını söyledi kafam karıştı. Onun yerine dahili navigasyon var dedi. Leon ve golfte olup a3 te makyajla bile olmaması saçma gelmişti.
  • diegogarcia D kullanıcısına yanıt

Valla ben baya kurcaladım bulamadım. Nasıl bağlanabiliyoruz anlatırsanız çok sevinirim. Gerçi ben android ile kurcaladım ama.

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.