Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (229. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: msefaaydin , aslanaslan10
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.630
Cevap
151
Favori
400.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #32
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alternatör var ya 48v luk akü bundan bahsediyorlar evet bunda sorun çıkarma olasılığı fazla

bende aracımı satıyorum herkesin bilgisi olsun 2023 model eylül ayında alındı 18.000 tango kırmızı metalik premium+ konfor paket+ 360 derece kamera hasarsız tertemiz

• irresponsible kullanıcısına yanıt
    Her arabada sorun oalcak diye bir problem yok, A3 cok satan bir arac ve kronik sorunlarin tamami yazilim guncellemeleri ve gerekirse parca degisimi ile hallediliyor, forumda cok abartiliyor bazi konular, arac her acidan fiyat/performans araci diyebilirim.
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt
    2021 de çıkanlar kronik sos arızalı ya da mmı arızalı. 22 de çıkanlarda sorun yaşayan duymadım. Evet araç tip olarak, kalite, sürüş zevki vs gibi konularda segmentinin en iyilerinden diyebilirim ben de ama dün mesela 2. Bakıma gittim 16 bin tl ödedim. + istanbul’da şehiriçinde test amaçlı 1 full depoyla 600 km menzil yapabildim.

Bir takım zevkler uğruna cebimizdeki paradan olmak ne derece doğru bilmiyorum.

Tesla da dışardan şarjla 360 km menzili 380 tl ye evden şarjla 120 tl gibi bir fiyata gidiyorsun, bakım ücreti vs de yok.
    Audi’nin bi tek 2.eli çok iyi.
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt

yani bence de her araçta problem olabilir, kronik sorunlar olabilir, burada sorun aracın her çıkan yeni kasasında görsellik çıkarken asıl amaç olan sürüş keyfi, rahatlık vb konularda çok geriye gitmesi. yol sesi kabul edilebilir seviyenin çok üstünde, malzeme kalitesi deseniz o da düşüyor. a3 gibi bi arabada kuru kavrama şanzıman kullanılması kabul edilecek bi şey değil bana göre. bakın benim 2023 model tahrik arızası verdi. tabi ki garantiden yapılacağını düşünüyorum ama tedirginim de. bundan öncesinde 2019 3 silindirli 1 motor a3 vardı, onda da sorunlar vardı, garantiden enjektörü değişti. ben tekrar a3 aldığım için çok pişmanım, tahrik arızası yapıldıktan sonra hemen satıcam ki zaten ilandaydı arızayı verdiğinde de. tabi herkesin kendi kararı ama ben sadece audi değil artık vag grubundan da araç almayı düşünmüyorum.

• Zamcho Z kullanıcısına yanıt

en korktuğum arıza dsg ne kadar geliştirilmiş rafine bir dsg olsa da eskine nazaran yine de tedirginim.

tam otomatik şanzımanlı yada sağlam şanzımanlı bir premium hatchback arıyorum o da A serisi gibi

• Araçlarda far yıkama mevcut mu varsa nasıl çalıştırılıyor biliyor musunuz
  • 15 bin km yetkili servis bakımı 14 bin tl tuttu arkadaşlar güncel merak edenler olur belki.
  • Zamcho Z kullanıcısına yanıt
    Hocam korkuttunuz beni :) ben de 2021 30 TFSI almayı planlıyordum veya 2022 35 TFSI. Bu araçlarda bu kadar kronik sorun olması normal mi, hangi araca baksam sorunlar barındırıyor..
  • aslanaslan10 kullanıcısına yanıt
    Hocam alınmayacak kadar kronik bir problemi yok. Günümüzde çoğu otomobilde üretim kalitesi düştüğü için böyle sorunların sayısı arttı. Alın deneyin beğenmezseniz değiştirirsiniz. Başka araçlarda da başka problemler olacaktır. Arkadaşımda bir önceki kasa var 2020 model, o kesinlikle daha net ve tok bir araba, ama teknoloji olarak çok çok geride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigsegv -- 2 Kasım 2024; 22:4:3 >
  • 2023 model a200 amg paketle takas istedim üzerine 200 bin verilir mi sizce

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Araban ne ?

A200 Renault motor

W206 al paraya kıy biraz hakiki Mercedes olsun c200 AMG
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Audi A3 35 TFSİ Advance premium + konfor + 360 derece kamera paketleri var 18.000 de hatasız araç full ppf ile kaplı

Kaç model ?

Niye PPF kaplattın ? Zararlı

Satarken mecbur söktürecekler.
    2 yıldan fazla sökülmez ise boya vernik ile birlikte sökülüyor

Mikron boya atıp üstüne ppf kaplıyorlar.
    Boyalı arabayı boyasız diye satmak için ppf kaplıyorlar

Bana göre seninki de 2023 ise Renault A200’e geçilmez.

Çünkü 1.3 tCe motor bildiğin Clio motoru
    Bizim 1.5’ler her açıdan daha iyi

Paraya kıy w206 2021-22 olan AMG 4Matic C200 al gerçek Mercedes en azında

A B CLA GLA bunlar yalancı Mercedes

İçinde A geçen Mercedes alınmaz yani
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Araç 2023 model

Stek DynoShield marka sağ da sol da sanayi de kaplatılan bir PPF değil yanlış algıyı düzeltelim zararlı olduğu falan yok.

Evet söküyorlar - mış yeni öğrendim sırf bunun için satmaktan vazgeçtim dayanım süresi 2 yıl değil 7 yıl

Araç hatasız böyle saklamak gizlemek için de yapılıyor biliyorum

1.33 motor Renault Nissan Mercedes ortaklığında geliştirme sıkıntı yaratacağını düşünmediğin için bu modele yöneldim

Paraya kıy derken o kadar param yok olsa c200 amg 4 matic değil BMW 3.20 i G20 G21 düşünürüm

Daha önce 2017 sıfır Mercedes A serim vardı oldukça memnundum he motor farklıydı 1.6 156 hp kendi motoru

Neyse işin özü vazgeçtim sırf PPF sökülüyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 3 Kasım 2024; 13:23:48 >
    İster Steak ister Beef olsun 2 sene sonra bayatlıyor. Boya ile birlikte ancak kaldırılabiliyor

Gidiyorsun o 10 sene garanti veren bayiye “hani garanti 10 seneydi ?”

Cevap : “Haklısın, sana boyası atan kaput filmi ücretini o gün verdiğin parayı iade edelim “ diyor

Oysa kaput boyası attı artık araba değeri %30 düştü.

Stek yapan yerler de öyle acayip kurumsal yerler değil. Ziebart dahil muhatap bulamıyorsun

Antalya CarWax’a bırakılan A3’ün akıbetini duydunuz mu ? Bu konuda da duyurmuş olalım.
  • Türkiyedeki araçlarda şerit takip asistanı / ayrılma uyarısı var mı. Gizli özellik ise açtırıp kullanan var mı
  • sigsegv S kullanıcısına yanıt

orjinalinde var şeride sokar, sinyal vererek şerit değiştirirsen ellemez

• Selamlar herkese, 2021 35 TFSI Sedan almayı düşünüyorum. 90k km'de audi a3 ekspertize soktum. Aracın periyodik bakımı gelmiş ve ağır bakımı yapılmamış. Araçta resimde yazıldığı üzere conta testinde hafif kaçak ve yağı minimumda ölçülmüş. Ayrıyeten az miktarda su kaçağı tespit edilmiş. Bu aracı almalı mıyım? Ağır bakımlarını yaptırıp binsem bir sorun yaşar mıyım? Masraf çıkarma potansiyeli yüksek mi yoksa bu km'de normal mi?

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan3358 -- 9 Kasım 2024; 2:23:58 >

• Okan3358 O kullanıcısına yanıt

Yani alma demem şahsen ama iyi km yapmış o zamanlar ilk çıktığın da araçta oluşan kronik sıkıntıların olup olmadığını bir sorun ya da eksper de çıkıyor mu ona göre tercihinizi yaparsınız daha detaylı bilgiler verecek arkadaşlar elbet vardır

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.