Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.692
Cevap
152
Favori
403.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tonale A3’ün arka paspası bile olamaz
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Çok güzel bir Suv

hem a3 ü gömüyorsunuz kuru dsg falan filan sonra alternatif bakıyorum Tonale paspas olur diyorsunuz :)

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Q3 Tiguan GLB GLC bakılabilir
  • Herkese merhabalar, 2023 model golf 8 R Line 1.0 etsi sahibiyim aracımı satmak üzereyim aslında memnunum ancak kilometre 9 ayda 25 bine geldi. Artık daha fazla yükselmeden satayım diyorum. Sıfır kilometre araç arayışına girdim 2024 R line’da araç makyaj gördü malum ve motor 1.5 150 HP. Ancak fiyatlar dudak uçurtuyor onu alacağıma ya cupra Formentor vz-line alayım dedim onunda kör nokta uyarı sisteminin olmadığını gördüm, travel asist yok acil durum güvenlik kontrol sistemi de yok. Mesela yeni golfte bunların hepsi var, ancak Formentor’ün fazlası DCC süspansiyon var (ayarlanabilir sertlik) elektrikli hafızalı sürücü koltuğu var, araç daha geniş heybetli duruyor, dsg ıslak kavrama vs. Gelelim ikisinide kenara atarsak sanırım bayide 2.2-2.3 civarına yeni makyajlı Audi a3 advanced alınır araştırmadım ama fiyatları bu civarda olmalı. Bütçem maksimum 2.2 milyon fikirlerinizi bekliyorum bu arada a3 ve Formentor hakkında çok fazla yol sesi şikayeti okuyorum golfte böyle bir sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ice_burkay -- 17 Kasım 2024; 9:37:19 >

• ice_burkay İ kullanıcısına yanıt
    Bak sen buraya Golf övmeye gelmişsin ama 1.0 3 silindirli araba maraba olmaz

Motosiklet bile 2 silindir artık, 4 silindir motosiklet bile var

A3’te yol sesi varmış Golf’te yokmuş. Bak sen şu işe

Bu forumda böyle bir hastalık var. Aldığım mal iyidir sattığım mal kötüdür der herkes

A3 alınca da Golf yol sesi var kötü arabaydı rampada çekmiyordu sattık kurtulduk dersin kesin. . .
  • Beyttatar kullanıcısına yanıt
    Bu hafta teslim aldım aracı. CarPlay kablolu çalışıyor. Dahili navigasyon yok. Audi Almanya sitesinde kablosuz CarPlay için navigasyon pro modülü olmalı tarzında bir yazı buldum çeviri ile. Birde internette yakın geçmişte SOS sistemi arızasınına neden olduğu için kablosuz CarPlay in iptal edildiği yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Hocam neden Golf’ü övmeye geleyim Evet her yerde a3 de yol sesi var diye bas bas bağırıyorlar YouTube de inceleme yapanlar bile meşhur kişiler golf 8 den daha çok ses aldığını söylüyorlar. Ayrıca golf’ü satmak üzereyim kapora için abnlaşma aşamasındayım ve acilen yıl sonu kampanyaları bitmeden yeni araç almam gerekiyor, fikir edinmek için geldim buraya çok yardımcı oldunuz sağ olun!

• treleibus T kullanıcısına yanıt
    Doğuş 2.575 TL baklava döşeme değil mi ?

İç fotoğraflarını da merak ettik

Hayırlı olsun.

Problemsiz binersiniz inşallah
    İlanlardaki araçlarda navigasyon gözüküyor. Hatta hayalet ekrana yansıtılmış şekilde. CarPlay kablolu olması da saçma. Sene 2025 oldu nerdeyse kablosuz bağlanmayan araç kalmadı.
  • ice_burkay İ kullanıcısına yanıt
    Golften geçeceksen her türlü A3 seni mutlu eder. Lastik sesi olayı 1.0 golfde lastik ebatının ince olması A3 e göre bu yüzden fark var deniliyor. Elbette fark olacak ama bu fark rahatsız eden fark değil asfalt kalitesine göre değişen bir durum. Genel yalıtımı iyi bir araç A3.
  • Darkforwhite D kullanıcısına yanıt
    Golf’ün yalıtımının A3’ten iyi olduğu iddiası Golf 7 fanatiği közcü gençlerin uydurması

Golf ayağa düştükçe daha çok övülmeye başlıyor

Yüzüne bakmadığımız 7.5 şu anda A6 ile kıyaslanmaya başladı

Çakal çukal işte sadede kendi malı iyidir premium marka kötüdür der
    Evet captain diğer forumda paylaştığım mavi A3 sline. Müsait olduğunda çeker ararım. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
    Bana gönderilen teklif formunda da yazıyordu. Hatta elektrikli bagaj bile yazıyordu ama malesef yok.
    Formlar hep yanlış

Gelen arabaya bakıp özellikleri anlamak lazım

Adamlar ne sattığını bilmiyor

ben iki hafta önce aldım aracı kablosuz carplay var. st banada yok demişti ama araca binince telefonu eşleştirirken sorunca şaşırdım kablosuz carplay

Konu tamamen yazılımsal, 5 dklık bir işlemle açılıyor. 2024 yılında şu aracın kablolu carplay ile satılması Doğuş’un ve her şeyi kabullenen türk tüketicisinin halt yemesi.
  • Zombie.TR Z kullanıcısına yanıt
    Aralıkta inşallah 2.200 TL’ye iç dış s line dağıtırlarsa ekransız bile olsa alacağım.
  • lüksor L kullanıcısına yanıt
    Kaça aldınız nereden aldınız ?

Biz de aralık kampanyalarını bekleyen DH ölücüsüyüz

Fiyat takip ediyoruz
  • lüksor L kullanıcısına yanıt
    Dahili navigasyon da var mı sizde?

var

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.