verilen teklifte elektrikli açılan bagaj kapağı diyor ayakla veya kapıdaki düğmeyle falan açılmayı söylüyor. Kapatması manuel klasik tip. |
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (234. sayfa)
-
-
Bende Navi yok. Muhtemelen onunla bağlantılı kablosuz CarPlay de kapalı kodlama ile. -
Beyto 2.575 TL'ye baklavalılar elde patlamış gibi her bayide var.
Acaba aralıkta ciddi bir indirim gelir mi ?
Vimsa da Doğuş da aynı fiyat diyor. Sen niye Vimsa'dan aldın ?
-
Hani A3 beş para etmezdi niye düştün peşine kaptan?
Urfa en yakın bayi o yüzden aldım vimsadan.
110k boşa para vermek istemez hiçkimse o yüzden baklavalar kalmıştır. Extra alınan opsiyonların satarken karşılığını alamıyorsun. Geçen sene a3 alırken iç sline araçlar 90k daha pahalıydı satarken nerdeyse ikisi aynı paraya gidiyor.
Ben 30-40 daha düşebilir diyorum fiyatlar ama riske atamam 2. araç ihtiyacım var 1 aydır idare ediyorum tek araçla 1 ay daha bekleyemem. -
Aynen öyle düşünüyorum halen.
Sen teslim aldın mı ? Foto moto gönder bi bakalım
Baklava olmayınca iç s - line olmasının tadı tuzu olmuyor
Baklavalı hedefim 2.300 TL
Bu fiyata VDF’ye satarlar ama vatandaşa koklatmayabilirler
Bakak -
Aracım dan soğudum senin yüzünden 😁😁 basit bir c sınıfı araç gibi geliyor a200 bu araçtan her yönüyle daha iyi -
BMW’nin 3 silindirli motorundan da iyidir hakkını verelim
A200 de neticede 1.3 tCe Clio motoru ama Mercedes deyince akan sular duruluyor
Audi deyince VAG VAG diyorlar ciddiye almıyorlar -
Yine Mercedes hem 1 serisi hemde a3 ten daha iyi
Aracımdan genel olarak memnunum fakat dsg korkutuyor araç 20 bin de sorun yok ama bilmiyorum ds 9 veya makyajlı 508 olur mu -
Haftaya ödeyecem para fonda.
2300 e anca koçaktan baklava alırsın.😂 -
ya aga bende bunu çözemedim bizde 2 tane a serisi vardı biri 180d urban 2017 biri 2022 amg+ a200 ulan teklonoji olarak a3 fark atar aga yani adaptif şerit vb,a serisinde ısıtma bile çoğunda yok. Audi de bang olufsen s-line paketlerde çoğunlukla var burnmester parmakla araman lazım veya faiş fiyat ödemen lazım şu sıralar,ayrıca kendi fikrim bang&olufsen daha iyi ve yol tutuş dinamikleri yani a3'ün karşısında hiç şansı yok a'nın yani a'serisi alan ya bence bi markaya bi de bir nebze yine çok değil yalıtıma para verirsin ve ambiyansa ondaki command ekranlar delirtiyor adamı donuyor kablo bağlıyken algılamıyor vb,a3 serisinin kralı bence şahsi fikrim bu arada kendim a3 sedan s-line sahibiyim aktif 2023.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetkrc99 -- 19 Kasım 2024; 20:27:18 > -
Kaça aldın a3 -
Geçen sene ekimde 2m'a sıfır aldım.360 ve bang opsiyonum var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetkrc99 -- 19 Kasım 2024; 20:12:3 > -
yol tutuş dinamikleri yalıtım ve malzeme kalitesi olarak a3 , a200 ün elinde su dökemez
-
malzeme kalitesi a3 de düşük ama a serisi ile arasında dağlar mı var hayır yalıtım dağlar mı var ama yol tutuş mu AHAHAHAHAHAHAHAHAH kafadan refüje girince gelen pişmanlık hissi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetkrc99 -- 19 Kasım 2024; 22:0:11 > -
Bakacağız baklava desenli A3’ler her bayide mevcut.
Ellerinde şişti.
Vimsa da her gün aynı arabaları paylaşıyor. -
Bayiler kar marjiyla satış yapmazlar kota usulü satis yaparlar. Eğer kotayı doldurdularsa indirim yapmazlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkforwhite
Bayiler kar marjiyla satış yapmazlar kota usulü satis yaparlar. Eğer kotayı doldurdularsa indirim yapmazlar.Çok sayıda A3 bayilerin elinde şişmiş durumda
VDF filo da almıyor. Küçülmeye gidiyor.
Kota mota dolduracak durumda değiller. Doldurmadıkları kotayı filolara peşkeş çekerler.
Filo dışında kimse A3 almıyor
A3 = İthal Megane Filo Aracı
Biz 20 senedir VAG ile alışveriş yapan DH ölücüleri olarak bunları iyi tanıyoruz.
-
Şu an olayı tek A3 satılmıyora getirmeye gerek yok.
Tüm markalarda aynı durum söz konusu.
Yüksek faiz ticareti etkiledi.
Herkesin parası değerlendi bizim araçlar ulaşılmaz oldu.
Tabi ki araç satışı durur. Para piyasadan dolaşımdan çekildi.
Olay A3 le ilgili değil.
Artan maliyetlerle birlikte indirim geleceğini düşünmüyorum aksine zam gelecektir. -
Denizde kum VAG’da A3
VDF filo elinde on binlerce A3 var
2. El değer kaybı yüksek
C serisi fiyatı artarken A3 fiyatı düşüyor ?
C serisi alıp kar etmek varken, niye A3 alıp zarar edeyim ? -
Servis bakımında bile yarı yarıya fark var mercedeste :) (30 bin yıllık bakım serviste mercedesin)
Alın bence hayırlı olsun.
Değer kaybı yaşamadım 7 yıldır vag grubu aracım var 2 tane.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X