|
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (242. sayfa)
-
-
1900 -
pre sense'in önümdeki arabalara yanıt verdiğini çok gördüm ama, yaya ve bisikletlire yanıt veriyor mu, hiç denk gelen oldu mu? katalog ve reklamlarda yaya ve bisikletlilere yanıt verdiği yazıyor hep ama bazı ülkelerde mevcur değil uyarısı var. malum ülkede trafikte neredeyse yayalarla beraberiz hiç uyardığını veya müdahale ettiğini görmedim. karşılan var mı acaba?
-
2 yıl -
Mehmet Çağrı ERDURyoutubeYENİ A3 SPORTBACK ADVANCEDhttps://www.youtube.com/watch?si=m1KRCQCZf3uw1bhO&v=daQsYuhMV0k&feature=youtu.be
S Line farkı iyice azalmış durumda
2.100 TL’ye sedan bulunabiliyor mu ?
-
Asıl makyajsızda birebir aynıydı donanım. Neden anlamak istemiyorsun kaptan? Ayrıca 2100 e de advance yok. 2210 diye kırk kere yazmışlar. -
Araç alanlar için trafik sigorta bedeli ne çıkmakta. -
Bir süredir içinde olduğum araç arayışını bugün Maslak Doğuş Oto’ya A3 sedan distikt yeşil ( kaptanın deyimiyle jandarma yeşili) için kapora göndererek tamamlamış bulunmaktayım. Koltuklar siyah, fiyat 2.210.
Dün ve bugün bütün audi bayilerindeki st’ler ile görüştüm gönül isterdi ki kendi şehrim olan Antalya’dan alayım fakat Antalya gene şaşırtmadı istediğim renk olmasına rağmen 2.290’dan 2.260’a zor indirdiler fiyatı ki indirdiklerine bile pişman gibiydiler. Bayilerin çoğu 2.210’a hemen tamam diyorlar fakat genel olarak tek renk siyah ellerinde. Manathan gri isteyen varsa Bursa’da taba renk koltuklu mevcut fiyat 2.230. Siyah renk için 2.200 Erz oto en dip fiyatı verdi. Sportback isteyen varsa sanırım sadece Türkiye de Kayseri’de mevcut fiyat 2.280 full ppf kaplama ve cam filmiyle siyah renk. Allstreet modeliyle ilgilenen varsa 2.335 kırmızı renk İzmir Avek. Navara mavisi sedan isteyen varsa sadece Antalya’ya gelecek hatırladığım kadarıyla fazla fiyat vermeyi göze alan varsa konuşabilir bayiyle. İzmir ve İstanbul da yaşayanlar hep şanslı olmaya devam edecek sanırım araç alımı konusunda en iyi stok ve fiyat için.
Araç alım sürecimde yardımcı olan tüm forum sakinlerine teşekkür ederim. Son olarak sözlerimi bitirirken Doğuş Oto Maslak’tan uzaktan araç alan varsa vakit ayırıp mesaj atabilirse sevinirim bir kaç merak ettiğim sorum olacak. Ayrıca a3 için renk ve fiyat bilgisi merak ettiğiniz il varsa özelden mesaj atabilirsiniz aklımda kaldığınca yardımcı olmaya çalışırım.
-
kapı tutamaklar gerçek alüminyum mu ?
-
Hayırlı olsun. Jandarma yeşili tercihinizin sebebini merak ettim :)
Stok oldukça fazla gelmiş. Bu ay en fazla satılan araba olabilir. Vatandaşa satamadıklarını da yine VDF filoya aktarırlar
Aralık ayının son günlerinde kota tutturmaya çalışan bayilerden daha düşük fiyata almak mümkün olabilir gibi. Ne dersiniz ? -
Teşekkür ederim kaptan. Navara mavisi istiyordum aslında fakat bulamadım, siyah istemiyordum makam arabası aurası veriyor bence. Beyazdan da bir farkı olsun istedim, canlı gördüğümde hoşuma gitmişti renk. Zevkler ve renkler işte.
Bazı bayiler açık açık kota tutturma hedeflerinin olmadığını kota tutturacağız diye ucuza verip bir de kotayı tutturamazsak naparız külliyen zarar ederiz şeklinde açıklama yaptılar. Kanımca kalsa da siyah renk dışında renk kalmaz 2.210’a veren bayilerde. Ama olur da kalırsa neden olmasın zararına verdiklerini hiç mi görmedik? :) Siyah renk için şimdi bile bayileri birbirine kırdırmak mümkün olabilir belki.
-
2100 e de olsa alamazsın maksat boş muhabbet sendeki.
Donanım farkı arttı diyorum makyajla onu da anlamak istemiyorsun neyse yine aynı şeyi tutturdun daha fazla konuyu kirletme. -
Arkadaşımızın dediği gibi siyah renkli olanları ay sonuna doğru 2.100’e doğru bastırmak mümkün.
Şimdi alan alsın, elde kalanlar kaptana ucuza kalsın :)
S-Line ile Advanced arası fark iyice azaldı
Tampon jant direksiyon hariç pek bir fark kalmadı.
17” lastikler daha ucuz olduğu için bence 17” daha avantajlı ve konforlu
Farlar bile aynı
Dikişli göğüs bile Advance standart olmuş
Eskiden cam tavansız ısıtmalı koltuk elektrikli koltuk olmayan S LINE A3 ler vardı.
Özetle Advanced donanımı zenginleşirken s line donanımı yerinde saymış -
Kaptan anlamada sıkıntın mı var? Makyajsızda advance ve Sline birebir aynı donanımda geliyordu 2022 den sonra. 2023 sb advance ve 2023 dış sline sedan aynı dönemde satın aldım ve kullandım. B&o dahil birebir aynı donanımdı. Bırak artık maval okumayı. Şu anda ambiyans, kablosuz CarPlay, iç sline, sonos ses ve senin diğer saydıkların aradaki farklar. Aldığın verdiğin bişey yok boş yapıp milleti yanlış bilgilendirme ve yönlendirme. -
Ambiyans car play advance olanda da var renk farklı. Renk farkı olsa ne olmasa ne ?
İç s dediğin direksiyondan ibaret artık. Dış s line kalmadı artık.
Sonos da var hadi ekleyelim senin de gönlün olsun
Jant tampon direksiyon Sonos baklava için 400.000 TL fark bence verilmez
Döşeme ha baklava olmuş ha düz deri bişey fark etmiyor
Baklava arka tarafa iyice afakanlar basıyor zaten dar araba
Özetle Advance mantıklı seçim olacaktır -
Araca kapora verdim advance paket olarak. Kronik arızası var mı dsg saatli bomba mı? Kör nokta var mı bu araçlarda bir de yalıtımı özellikle yol için çok gömüyorlar doğru mu? Seat ateca dan hacim kaybını göze alarak geçeceğim eğer sorunlar ve yalıtım kötüyse vaz geçeceğim. Bayilerde siyah dışı araç yok 1-2 kalmış onlarda fiyat inmez daha sanmam. -
Bugün ankara-kapadokya otobanında 170-180 km hızda gidip geldim. İçeride artan bir ses olmuyor hafif müzik açtığımda kısık sesle müzik dinlenebiliyor. Yalıtımı düşük hızlarda lastik yuvarlanma sesi alıyor ama hızlandıkça artmıyor. Uzun yolda konforlu bir araç. -
225 45 17 tekerler için lastik basıncımız kaç olmalı ? -
Valla hocam 6-7 sayfa önce öyle şeyler yazılmış ki ekranı mı gitmemiş, beyni mi yanmamış, şanzıman mı kötüymüş, yalıtım corolla gibiymiş çok pişmanım kaporamı alacağım sanırım geri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X