Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ucelik89
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.467
Cevap
172
Favori
450.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç takılma makyajlı kasa bir tık daha iyi yalıtım da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Kaçtan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Darkforwhite kullanıcısına yanıt
    Aynen düşük hızlarda yuvarlanma sesi var ve rahatsız edici. Yüksek hızlardaysa son derece iyi durumda rüzgar ve yol sesi. Artmıyor dediğiniz gibi.

• Beyttatar kullanıcısına yanıt

kullanıcı iseniz sorum var cevaplarsanjz sevinirim koltuk ısıtma,kör nokta algılayıcı gibi özellikleri var mı kimseden cevap alamadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

İptal edeceğim kaptan yazdıklarını okudum st arkadaşa da söyleyeceğim ulan kaptan olmasa bana bu dandik aracı satacaktın diye sağolasın valla beni kurtardın.

2.2 küsur para verip lastik sesi çekilme hocam bu gerçek bir zafiyet çünkü fabrikasyon çok rahat çözülebilir bir şey yapılmamış.

Stoklar çok şişti

2.100 TL’ye verilirse bence yine de iyi fiyat 2. Eli de aynı fiyat zaten

Yalıtım corolla gibi değil çok abartı bir yorum

1 serisi A serisi ile yalıtım anlamında ciddi bir fark yok

İnanın 20-40 arası hızlarda araç serbest sürüşe geçince öyle bir ses geliyor ki cam ya da sunroof açık kaldı zannediyorum. Ama otoban sürüşlerinde beni hiç bir ses rahatsız etmiyor çünkü gerçekten rüzgar yalıtımı iyi.

Korkunç bir şey premium araç için çok üzüldüm duyduğuma.

Valla 1-2 siyah dışında stok mtok yok artık seneye gelecek araçlar deniyor. Bayilerin yalancısıyım millet harıl harıl a3 arıyor ben bile iptal ederken birine devredeceğim sorunlarını anlatıp eğer isterse. Ana bilgisayarı çöken araç mı olurmuş?

• federik33 F kullanıcısına yanıt
    Bendeki sline sedan makyajlı. Eski aracım da 2023 dış sline sedandı. Kör nokta var. Koltuk ısıtma zaten eskide de vardı. Makyajlıda makyajsıza nazaran değişiklikler:
    1- ambiyans aydınlatma
    2- kör nokta
    3- iç sline dizayn std olmuş( pedal,direksiyon,
    4- ön led selamlama ve kayar sinyal
    5- kablosuz CarPlay
    6- dahili navigasyon
    7- model yazısı sadeleşmiş ve koyu a3 yazısı gelmiş.
    8- maalesef ön tampondaki nikelajlar gitmiş eskisi daha yakışıklı görünüyordu.

Her arabada sorunlar var. Doğru anlatmak ve razı olarak almak önemli.

A3 değil de ne alacaksın ? Onun da sorunlarını söyleyelim ona göre karar ver.

Bütün sorunlarına rağmen, 2.100 TL'ye ben alırım.

Çok ta korkunç değil yav bu kadar dert etmiyorum. Çünkü C sınıfı araç sonuçta. Nexenle geldi benim araç ondan da olmuş olabilir.

Pedal direksiyon tampon jant hariç Advance ile donanım eşitlenmiş

Her bayide stok şişmiş Avekte çok sayıda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 9 Aralık 2024; 10:53:19 >

Toyota bakacağım ya madem sesli gideceğiz en azında başım ağrımaz. Vag grubu zaten hep dsg anakart falan hep aynıdır diğerleri daha iyi değildir. PSA girmem, kore pahalı yapacak bir şey yok.

Aracım satılırsa ve kalırsa belki 320 sportline ile bir çılgınlık yaparım.

A3 kötüleyip de 3 silindirli Corolla mı alacaksın ? Olmadı şimdi. Bizi trollediğini yeni anlıyorum

Kaptan insanlarla dalga geçme bak bu mesajlar senin ve ben bunları okuyup resmen araçtan soğudum ve kötülemedim senin dediklerin doğru mu diye sordum buradaki yalıtım olarak doğru imiş diğer konularda yorum olmadı.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160004898

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160004915

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160004943

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160006576

mesajlarını silemezsen burada kalsın kim neyi kötülemiş herkes görsün ama sen silersin tahminim.

Şimdi gelelim corolla'ya her araçtan beklentin parasına göre 1.5 milyona aldığın bir araçtan yalıtım vs beklentin ile 2.200 küsür araçtan beklentin aynı olamaz en azından buna az para verdim dersin ki ben toyota dedim corrolla demedim. 1.5 silindir bağırıyor başka nesi var bakalım söyle ayrıca corrolla almam c-hr alırım ki konu burada başka araç reklamı değil sordun diye söyledim buraya a3 alma niyeti olan insanlar geliyor.

Sen bu yukarıdaki mesajlarına bir cevap ver hele doğru mu yalan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmuraY -- 9 Aralık 2024; 11:36:51 >

e tamam işte ben takıntılı adamım korku ile binmek istemiyorum olan ve senin yazdığın şeyler beni korkuttu aracı kötülemedim.

evet her aracın değeri vardır aynen katılıyorum herkes en iyi tercihi yapsın inşallah.

ayrıca bence zaten araçtaki en zirve şey 1.5 motoru onu da söyleyeyim.

Her aracın bir takım belirli km de kronik sorunları olabiliyor. Toyota alınca başım ağrımaz dersin gelir seni bulur. Biz aracı kötülemek anlamında buraya yazmıyoruz. Markanın aracına göre beklentimiz fazla haliyle. A3 alıp A6 konforu arıyoruz. A3 bana göre sınıfının en iyisi genel bütün olarak ele alırsak. Yoksa git torsiyonlu mercedes A serisi al. Olay bütçe meselesi yoksa sorun etmezsiniz garantili aracı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.