yoksa kimse fazla para vermek istemez, 2210k listeden gösterdi, daha altına bulan olursa haber etsin arkadaşlar, |
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (245. sayfa)
-
-
Aynı şeyi yazıp boş konuşma kaptan alabiliyorsan al 2100k ya -
Kalırsa 23 aralık haftası arayıp "VDF filoya peşkeş çekeceğinize 50 daha koyayım bana satın" diyeceğim.
Her türlü ellerindekileri ucuza VDF filoya aktarıyorlar
VDF filoya ucuz, vatandaşa pahalı. Yersen.
-
olabilir, bu firmalara hiç bi zaman güven olmaz açıkcası. kaç bayiyle görüştüm kırdıra kırdıra en uygun teklif yine avek ten geldi.
euro düştü nedir bu fiyatlar diğer bayi daha ucuza veriyor desemde, bizim karlılığımıza göre fiyatlıyoruz diyip çıkıyorlar.
umarım siz en uygun fiyatı bulursunuz, olmuycak sayı değil 2100k
ben olduramadım ama :)
-
Ocak ayında DOD’da 2.100 TL’ye ilanda görürseniz şaşırmayın -
aynen katılıyorum
-
kaput ve kapılar için iyi oluyor demişlerdi, ufak tefek taş izlerini engelliyor dediler ama ben yaptırmadım hiç, her tarafta taş izi zaten :)
-
Teker basınçlarını paylaşacak biri var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: naklovsan
225 45 17 tekerler için lastik basıncımız kaç olmalı ? -
sürücü kapsının oradaki etikette yazar
-
-
A3 devam golf rline sattım. -
8 yıl önce 98 Corolla varmış sende beyto
3 arabadan bahsediyorsun şimdi
eşe dosta aldığını da mı sayıyorsun
G20 niye aldın ? Bayi kırdırmadan araba mı alınır ?
Oysa Audi'de ucuz alma imkanı var.
-
Arabacı adamım ben kaptan. Ünide 95 corolla vardı bende onun tadını hiçbir arabada bulamıyorum. 2016 da 98 corolla buldum mit çıkması. Benzinli. 8 ayda 30 bin km kullandım. Hala da bakarım efsane kasa ilanlarına. Ama 25-30 yıllık arabalara artık ailemi bindiremem. En temizi bile hurda artık.
Ayrıca g20 yi %1 ek indirimle aldım hani şu senin habire millete bahsettiğin özel meslek gruplarına yapılan indirim. Yani miras değil alınteriyle anca 35 yaşından sonra binebildik bu arabalara. -
Arkadaşlar merhaba. Konu güncel diye buraya sormak istedim. 2015 DSG polo aracımda son bir kaç haftadır ışıklarda ve normla kalkışlarda bazen D1 konumundayken vites geçisinde anlık boşa düşme ve gaz yememe durumu oluyor. Bu sorunu neden yapar arkadaşlar? Teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: mydonose_2Arkadaşlar merhaba. Konu güncel diye buraya sormak istedim. 2015 DSG polo aracımda son bir kaç haftadır ışıklarda ve normla kalkışlarda bazen D1 konumundayken vites geçisinde anlık boşa düşme ve gaz yememe durumu oluyor. Bu sorunu neden yapar arkadaşlar? Teşekkür ederim
Audi A3 konusuna hoş geldin.
A3 haricindeki soruları da cevaplıyoruz merak etme.
Sorun bellli. DSG Patlamış. Geçmişler olsun.
Kavrama + mekatronik DEĞİŞECEK. 80-100.000 TL civarı masrafın var.
Yan sanayi ucuz işçilik ile 50-60.000 TL civarına çözebilirsin inşallah.
Tüm DSG ustalarından fiyat al derim.
-
geçmiş senelerde yaklaşık 5 sene önce, aktarmayıp, ocakta eski araçları kampanyalı satmışlardı. Erelden Ocakta bir A3 denk getirmiştim. Bu yıl olur mu bilinmez
-
Arkadaşlar a3 aracım ilan da DS 9 ile takas isteyen oldu edilir mi sizce 1.6 puretech 225 hp opera donanım 29 bin de -
O motorlu araçla bence olur
-
Yanaşma derim iç ekran rezalet pixel sayarsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X