< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (247. sayfa)
-
-
Sağolun teşekkürler,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ek garanti; sanırım aldıktan 1 aya kadar falan aynı fiyat, sonra biraz artıp 2 sene içinde aynı fiyat sonra bir ek fiyatla toplamda 4 senelere falan gelen bir fiyat. ben arabayı alırken parayı o kadar zor denkleştirmiştim ki yaptıramadım, hatta arabayı seramik ve ppf de yaptırmayın demiştim (hediye ettiler, ya da önceden zaten yapmışlardı, ödemedim). Ancak şu anda onun parasını bir kenara ayırdım eğer arabayı satmazsam garantisi bitmeden ek düşünüyorum. her arabada olduğu gibi bazı sıkıntılar yaşanabilir, sıkıntı çıktığında altından kalkamayabilirim. imkanınız varsa olsa iyi olur bence 2milyonluk araç bunlar. bu sadece benim düşüncem ben parasını ayırdım kenarı koydum.
-
Hem il dışı hemde paspas bile veemiyodu,
Git gel masraf ve zaman kaybı olacaktı,
O yüzden üstadim
Stok durumu nasıl ?
2.100’e aralığın son haftası pazarlık yapma planım sizce işler mi ?
Siyah renkler tüm bayilerde mevcut idi geçen hafta. Siyahta stok yığılması olmuş gibiydi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye saçma olsun ?
Her zaman en iyi fiyatı alarak bayi kırdırın diyorum.
10 bin TL bile olsa VAG bayilerine acımamak lazım
Evet siyah renk çoktu, banada son hafta neye tuttururlarsa satacaklar gibi geldi, gemilee daha yoldaymiş,
Umarim ennuygun fiyatla alirsiniz, sizde diger arkadaslarda. Tesekkur ederim tekrar.
Tesekkür ederim
Hocam ben de değiştirmeden önce yoktu. Zaten teslim aldığımda da yoktu. 1-2 saat sonra başladı. Sizde hep var olması da ilginç. Yukarıda bir arkadaş da hiçbir arabada bu ses yok diyor. Tekrar götüreceğim allah bilir ne diyecekler
Benim 3 arabada da vardı bu ses. Ben hiç umursamadım bile.
Hocam aynı ses ve şiddetten mi bahsediyoruz acaba. Tek seferlik gelen tak sesini demiyorum, bir aktüatör motorun dönme sesi hem açılışta hem kapanışta. Siz böyle diyince gidip daha da karıştırmaya gerek yok diye düşünüyorum 😀
Valla aynı ses gibi geldi bi daha dinledim aynı yani.
Sizde şu an var mı araç varsa sizde atar mısınız bana sesi
Bu vites seçiciden gelen ses tüm A3’lerde standart
Her yerinden ses geliyor iyice kalite düştü
Ama aralık son haftası 2.100’e kelepir düşerse alınır
Arabaya geçince çekerim.
Teşekkürler hocam bekliyorum. Dediğiniz gibiyse götürmem muhtemelen. Youtube da videoyu liste dışı yapabilirsiniz sadece bağlantıya tıklayanlar görüyor.
https://www.sahibinden.com/s/blZF99cY
2.100’e galericilere peşkeş çekilen Makyajlı a3 ler ilanlarda yerini almış
Hiç acımamak lazım bu VAG bayilerine
Dostlar selamlar. 2210 a beyaz renk dün teslim aldım. Akşamına Mahallenin çocukları sibop kapaklarıni almışlar. 🙂
Nasıl temin edebilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet o tak sesi hepsinde oluyor, ama herici bir servo motor sesi var orda, videodaki sesin yüksekliği ile de ilgili olabilir ama bir tık fazla geldi bana, o dönü hareketi yansıyor videoya
-
Hayirli olsun üstadim, geçen senelerde benimde başima gelmişti
Lastikçiden alip taktım,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X