Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4.964
Cevap
157
Favori
414.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. Elde 427.000 araba kalmış. 460.000 tane idi. Nedendir ?

Galericilerde 2024 model makyajlı dolmuş

Galericiler 2.100’den fazla vermez o arabaya . Ne diyorsun ?
  • uozyilmaz U kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyleyeyim normal oturma pozisyonunuzda rahat duyarsınız. Arka koltuktaki bile duyar. Ben net duyulsun diye özellikle yakından çektim.
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Yine boş konuşup flood kasıyorsun kaptan ne diyecem. Uygun fiyat olduğunu düşünüp satabileceğini bilmese galeriler neden alsın? Piyasayı senden iyi okudukları kesin. Adamlar en azından ekmeğinin peşinde.
  • Bu adamı bu forumdan neden atmıyorlar ya😀 yönetim kurulu üyesi falan mı bu?
    Niye galericiler babalarının oğlu mu? Zaten 2 aydır maliyete veriyor çoğu bayi. Onlar da o fiyattan alıyor. Bi de bişey biliyormuş gibi davranman yok mu erdal. Almazsın satmazsın boşa konuşursun bu işten bi karın vardır inşallah yoksa yapılacak iş değil seninki.
  • Tek seferde 20 ve üzeri sayıdaki araçları güzel bi indirimle firmalarin aldiğını herkes biliyor, lâkin indirim oranı ne kadar, kaça aliyorlar afaki
    Tamam Erdal.
  • Canefew C kullanıcısına yanıt
    Aşırı boş konuşup konuyu şişiriyor, eskiden bilgi paylaşımı olurdu bu geldi 2 aydır 2100 diyip duruyor bıktık gerçekten
    Yahu bu ne alaka şimdi, bi fiyat yazar bi saçma sapan bi konu atar ortaya

Çok gereksiz konuşuyorsunuz. Başlığı kirletip antipatik hale geliyorsunuz.

Ayrıca buraya PPF ile ilgili yanlış yapılan örneklerin ceremelerini paylaşan videolar atmayın.Yeri değil.

Ayrıca sizin ona ayıracak paranız yok diye PPF kötü bir uygulama değil aksine gerekli ama lüks bir uygulama. Benim aracımda da var 2k dolaresss... En iyi işçiliklerden birine sahip. 200 mikron 10 sene garanti. Marka ve işçilik çok önemli bu konularda. Gidip avmde yaptırmayacan yani ppf var gel dediklerinde...

Bu kaptanı emekliliğe uğurlayamıyor muyuz arkadaşlar? Cidden merak ediyorum yav. Toplu şikayet? Forum sahibinin amca oğlu falan mıdır kendisi?

• Dostlar merhaba. Aracı dün doğuş Maslaktan teslim aldım. Kauçuk paspas ve Audi kutusu hediye ettiler. Paspaslar kaliteli güzel. Kutu icerisinde anahtarlık, ekran temizleme spreyi ve bezi var. Kutu içindekilerden daha şık 🙂 aracı İstanbul'dan Samsun'a kadar getirdim. Uzun yolda 5.4 ortalama ile geldim. Hız ortalama 102 civarı. Yakıt deposu 45 lt. Araç güzel. Ambiyans aydınlatma olsa çok daha şık olurdu. Herşeyin daha tam test edemedim. Auto holdu 1 saat arama sonucunda multimedya ekranında tutma ozelligi olarak buldum.

Daha önce 2018 golf 7.5 COMFORTLİNE aracım vardı. Bilgisi olan arkadaşlardan bir kaç deneyim elde etmek isterim.

1- myaudi ye bir türlü baglanamadim. Aracı her calistirdigimda multimedya ekranından onay vermek gerekiyor. Bunun bir yöntemi varmıdır ?
    2- vites kısmında r n d/s kisimlari var. Ayrıca p buton olarak konulmuş. Sormak istediğim şu. Yaşadığım bölge de eğimli çok fazla yer var. Eski aracımda da önce boş a alıp el frenini çeker daha sonra p konumuna alırdım.
    A3 için n ye aldıktan sonra el frenini çekip p tuşuna basmak gerekirmi ? Veya bir başka deyişle aracta p butonuna basıldığında direk olarak el frenini çekmiş oluyormu ? Kısacası en sağlıklı kullanım nasıl olur ? Deneyimi olan arkadaşlardan bilgi almak isterim.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurizma -- 15 Aralık 2024; 11:35:43 >

Yok öyle birşey yaptırmıyorsunuz diye ya da yaptıramıyorsunuz diye PPF zararlı diyemezsiniz

işçiliği kötü avm yıkamacıların da yaptırırsanız tabi olmaz.

Her söylenene inanacak mısınız bu 10 sene hemen yaptırayım yok markası nedir nicedir araştırılır ona göre

Bende ki Stek Dynoshield ürün iyi olması gerektiği gibi işçilikte iyi olması gerekiyor sonra dan kalkma kabarma falan da yok

Ben söktürmem alan alsın araç kazasız belasız . Almazsa boşuna sökülmüş olacak

• Ugurizma U kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun güle güle kullanin,

• Ugurizma U kullanıcısına yanıt

Merhaba, hayırlı olsun kazasız belasız sevdiklerinizle seyahat edin yıllarca. myaudi ülkemizde çalışmıyor o adımı myaudisiz devam etme seçeneği varsa oradan devam edip kurulumu tamamlayın, forumda bi kişi sormuştu bu şekilde çözülmüştü. araba parka almakla beraber inişe hazır ediyor arabayı ama yine o geleneksel fren - N - El_freni - fren_çek_bas - P - fren_çek muhabbeti yine geçerli gibi. yaa adamlar araba yapıyor bu mu akıllarına gelmiyor diyordum hep ama böyle yapınca şanzıman kısmından kapatmada ve açmada tak diye ses gelmiyor. eğer bunu yapmadan terkederseniz o tak sesini özellikle tekrar çalıştırdığınızda duyuyorsunuz, ses=problem mantığıyla ben yapıyorum.

• uozyilmaz U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bazen arabayı yokuşa park etmek zorunda kaliyorum. O nedenle golf varken de o şekilde yapardım. Yoksa vites geçerken küt sesi gelirdi.
    O halde aynı usul n-el.freni cek-fren bas çek-p konumuna al- stop devam.
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Ya altından boyanmış parça çıkarsa ?

Ya sökerken boya atarsa ?
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.