Şimdi Ara

Audi A3 BMW 1 mi tercih ederdiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
16.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kurt_35

quote:

Orijinalden alıntı: dr_ozi

Arkadaşlar; bugun ikinci el audi satın aldım...

2012 model (temmuz doğuş çıkışlı)
    4.000 km
    ilk sahibi
    kaza,değişen veya arıza vs kaydı yok...
    Audi A3 1.6 TDİ S-Tronic
    Ambition Donanımında
    Dynamic Paket
    Progressive Paket
    Lastik Basınç Sensörlü
    Cam Tavan
    İbiş Beyazı
    Cam Filmi
    Boya Koruma
    FULL LİFE(+2 yıl uzatılmış garanti/4 yıl veya 150.000 km sınırsız
    km)

süper bir tercih hayırlı olsun, 2013 yılında kasa değişimi olacak ama 2 kapılı satışı başlıyacakmış
    2 kapılı olacağı için beklemeye gerek yok, bende yeni kasayı beklemeden geçen hafta sıfır 1.4 tfsi s-tronik
    aldım ve süper indirimler yapıyorlar, gittiğim bayide son birtane kalmış onuda ben aldım, cam tavanlısını
    bulamadım biraz canım sıkıldı ama Allah tan dolusu denk geldi

Kurt Merhaba;

Hayırlı olsun;Allah kazasız sürüşler nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

kusura bakma ama 75.000 tlye c sınıfı alınmaz sizi passata gönderelim :)

hiç öyle değil hocam...
    ben 2008 den bu yana passat kullanıyordum...
    bu aracı alabılmek ıcın 2010 2.0 tdi DSG sattım...
    en ufak pişmanlığım yok

edit:bu arada 75.000 vermedik tabiki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_ozi -- 30 Ağustos 2012; 22:15:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

kusura bakma ama 75.000 tlye c sınıfı alınmaz sizi passata gönderelim :)

hiç öyle değil hocam...
    ben 2008 den bu yana passat kullanıyordum...
    bu aracı alabılmek ıcın 2010 2.0 tdi DSG sattım...
    en ufak pişmanlığım yok

edit:bu arada 75.000 vermedik tabiki...

Patlamaya hazır bir bomba ve 2.0 tdi ben olsam passati alırken Manuel'de alırdım pasa pasa binerim ama tercih sizin hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvallah hocam sende güle güle kullan, zaten bugünde bir sıfır fuul modifiye a3
    aldım, ikinci aldığım a3 beni batırdı, benim oğlan yaktı beni, bende a3 isterim diye tutturdu
    ne yapalım bende aldım, şimdiden dirif yapmaya başladı

Audi A3 BMW 1 mi tercih ederdiniz?

• Audi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukkasjärvi

Audi.

• Bmw 1 serisi.
  • 1 serisi alırdım ben olsam.
    Hem yeni, hem farklı hem de arkadan itiş..

Bu arada bilen var mı, M paketi çıktı mı 1 serisinin çıktıysa Türkiyeye gelmeye başladı mı?
  • quote:

Audi A3 1.6 TDİ Ambition S-tronic (indirimli 32.350 euro)

BMW 1.16i Sportline (indirimsiz 30-36.000 euro-teklif alma fırsatım olmadı...)

benzin-dizel kıyaslaması yapmamanızı ve başka araç tavsiye etmemenizi özellikle rica ediyorum :)

sürüş dinamikleri,estetik,fiyat/performans,ikinci el piyasası,marka imajı açısından sizce hangi aracı tercih etmeliyim?

teşekkür ederim...

edit:2012 model

2013 model a3 tabiki ancak 2012 demissin sen o yuzden bmw 1
  • Dr hayirli olsun. Dr hatirlayacagin gibi bende siparisi verdim A3 :)
    Sizin yazilarda gordugum full life olayini sordum, kredi cekerken kredi oranini dusurup krediye 1300TL yansitiyorlarmis.
    Ek garanti olayini test surusunde soracaktim telefonda sorup netlestirdim en azindan. Merak edenler olursa bu sekilde.

Cam tavan ses ve su alma sorunu demissin ama arastirmalarimda ben bu tarz bir konuya ulasamadim. Forumlari biraz daha tarayip birsey bulursam paylasicam.
    Fabrikadan cikis orjinal cam tavan birde audi olunca bana mantikli gelmiyor bu tarz sorunlar olmasi.

Ozellikle su sorunu...

Mumkunse okudugun sitelerin linklerini paylasabilirsen herkes bilgilensin bende duruma gore hareket edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kervangecmez -- 3 Eylül 2012; 14:52:48 >
  • BMW 1 serisini sitesinden kendi aracini olustur kismindan girerek a3 ambition icin aldigimiz tekliflerdeki donanimve aksesuarlarla olusturdugumuzda 44-45000 euro ediyordu dostlar.

Audinin yeni kasasida o fiyatlari elbette bulacaktir ve yeni kasa ile mukayese etmek mantiklidir elbet.
    Eski kasa ve bu donanimlara indirimli olunca yeme yaninda yat denir benim kanimca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervangecmez

BMW 1 serisini sitesinden kendi aracini olustur kismindan girerek a3 ambition icin aldigimiz tekliflerdeki donanimve aksesuarlarla olusturdugumuzda 44-45000 euro ediyordu dostlar.

Audinin yeni kasasida o fiyatlari elbette bulacaktir ve yeni kasa ile mukayese etmek mantiklidir elbet.
    Eski kasa ve bu donanimlara indirimli olunca yeme yaninda yat denir benim kanimca.

• quote:

Orijinalden alıntı: kervangecmez

Dr hayirli olsun. Dr hatirlayacagin gibi bende siparisi verdim A3 :)
    Sizin yazilarda gordugum full life olayini sordum, kredi cekerken kredi oranini dusurup krediye 1300TL yansitiyorlarmis.
    Ek garanti olayini test surusunde soracaktim telefonda sorup netlestirdim en azindan. Merak edenler olursa bu sekilde.

Cam tavan ses ve su alma sorunu demissin ama arastirmalarimda ben bu tarz bir konuya ulasamadim. Forumlari biraz daha tarayip birsey bulursam paylasicam.
    Fabrikadan cikis orjinal cam tavan birde audi olunca bana mantikli gelmiyor bu tarz sorunlar olmasi.

Ozellikle su sorunu...

Mumkunse okudugun sitelerin linklerini paylasabilirsen herkes bilgilensin bende duruma gore hareket edeyim.

Evet bir forumda karşılaşmıştım bu bilgi ile...
    Anladığım kadarı ile kronik bir sorun değil...
    Özellikle cam tavan raylarının olduğu kısımlara yabancı madde sıkıştığında ortaya çıkabilirmiş...
    Bence önemsiz bir konu;zaten ben de cam tavanlı satın aldım.
    hayırlı uğurlu olsun.

• arkadaslar merhaba sıfır audı a3 almayı dusunuyorum ustu cam tavan olan 1.6 dizel modelını begenıyorum ortalama 75 80 bın lıra arası para verıcem ama sadece arabayı cok sevıyorum teknık ozellıklerı hakkında fazla bılgım yok suren arkadaslar varsa yakıtı yol tutus konfor anlamında bılgı alabılırmyım yani o parayı eder al dıyebılyormusunuz tesekkurler...
  • arkadaslar sıfır A3 alıcam yalnız A3 ün muzık sıstemı bolumu ekranlı olanı navıgasyonlu olanı audi den ne kadara mal oluyor arabayı aldıgımda o ekranlı sistemden taktırmak ıstıyorum navıgasyon fılan varmı onda tavsıye edıyomusunuz tesekkurler..

...ŞEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...
  • navigasyon olayina girmek bana mantikli gelmiyor. Emin ol okumadigim forum kalmadi.
    Cin mallarini taktiran ses kalitesinden sikayetci.
    Orjinal audi taktiran harita yoktan sikayetci.
    Zenec taktirsan gorunusu beni cezbetmiyor birde dunya para yazik gunah.

Seytan diyor git full dolu qashqai al...ugrasma eksik kapatmakla.
    Hem dunya para ver a3 e hemde navigasyonsuz, telefon gorusmesini bile yapamadigin
    sacma sapan sistemli al...

Su anda a3 un tek kusuru bu zaten...

Yeni kasada bunlar hazir gelir ama fiyatta balli gelir...

Alacaksin a3 unu...ugrasmayacaksin navigasyonmus geri gorus kamerasiymis, yok telefon gorusmesini yapmaymis..

Ya da gidip ayni paraya dolu arac alacaksin :)

Kafami kurcalayan kisim bu zaten...
  • kervangecmez kesınlıkle katılıyorum sana bıraz daha arastırayım en ıyısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jmail -- 4 Eylül 2012; 17:40:07 >
  • Bmw 1.16 alın diyorum , gerekli açıklamalar yapılmış.
  • A3 bana daha şık geliyor çünkü o bir ( AUDİ ) benim için
  • Az önce volkswagenın sıtesıne baktım beetle ı yenıden cıkartmıslar yalnız dızel motoru yok araba cok hosuma gıttı...bakmanızı tavsıye ederım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.