Şimdi Ara

Audi A3 Satıp Volvo V40 Cross Country Almak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

quote:

quote:

Arada fiyat farkı olmaz hatta cebinizde para bile kalır. A3 fiyatları uçtu. 84000 bine attraction cam tavanlı araç bulmuştum. Ben vazgectim anında başkası aldı aracı. Ama ben olsam sıfır v40 yerine düşük kilometreli değer kaybını yaşamış araç alırdım.

v40 da tahmin ettiğin değer kaybını görebildin mi?

Pek araç yoktu ama hatırlarsan bi ilan vardı advance paket 78bin e veriyordu aracı. Aramıştım ilan için arka kapıda lokal boya var demişti. Başka hiç bir sıkıntısı yoktu. Sıfır 90 bin üzeri olan araç için çok iyi fiyattı.

O aracı sana ben önerdim zaten

gidip incelemek lazım demiştim

ben başka birşey soruyorum

v40 da değer kaybı dizel otomatikte beklediğin gibi mi çıktı

yoksa benzer değer kaybı BMW ve audi de var mı?

Satılık 2-3 tane dizel otomatik v40 ancak vardı. Değer kaybını hesaplamak için satılıp satılmadigina bakmak lazım ama ilanda ki fiyatlar genel olarak a3 teki golf te ki değer kayıplarıyla benzerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arada fiyat farkı olmaz hatta cebinizde para bile kalır. A3 fiyatları uçtu. 84000 bine attraction cam tavanlı araç bulmuştum. Ben vazgectim anında başkası aldı aracı. Ama ben olsam sıfır v40 yerine düşük kilometreli değer kaybını yaşamış araç alırdım.

v40 da tahmin ettiğin değer kaybını görebildin mi?

Pek araç yoktu ama hatırlarsan bi ilan vardı advance paket 78bin e veriyordu aracı. Aramıştım ilan için arka kapıda lokal boya var demişti. Başka hiç bir sıkıntısı yoktu. Sıfır 90 bin üzeri olan araç için çok iyi fiyattı.

O aracı sana ben önerdim zaten

gidip incelemek lazım demiştim

ben başka birşey soruyorum

v40 da değer kaybı dizel otomatikte beklediğin gibi mi çıktı

yoksa benzer değer kaybı BMW ve audi de var mı?

Satılık 2-3 tane dizel otomatik v40 ancak vardı. Değer kaybını hesaplamak için satılıp satılmadigina bakmak lazım ama ilanda ki fiyatlar genel olarak a3 teki golf te ki değer kayıplarıyla benzerdi.

Heralde benzer değer kaybı olacak.

Volvo ikinci el alınır, yok sıfır audi fiyatları uçtu ikinci el daha iyidir gibi saçma sapan laflara gerek yok

kimse sıfır araç almazsa 3 sene sonra araba baktığında piyasada 2013 model araçtan başka birşey bulamazsın

otomobil keyif işidir

• Yeni alıcak olcam v40 alırım ama a3 sahibiyken satıp almayı düşünmem.. Ama v40 daha yakışıklı ve düz a3 tasarımından iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

audi satılıp Volvo alınmaz gibi saçma sapan fikirleri olanlara gidip Volvo nun ürünlerini incelemelerini tavsiye ederim

audi q5 dizeli satıp benzinli xc60 a geçen vatandaş dahi var bu ülkede

audi a3 ün gereksiz fiyatı yüksek bir araç olduğunu birçok insan kabul ediyor

Volvo v40 cc ise tarz bir araç

gidip de incelemeyenlerin yorumuna aldanma ve tereddütte kalma

gayet kaliteli sağlam ve güvenli bir araç

Saçma sapan deme ayıp oluyor hocam. Bizim tüm araçlarla ilgili bilgimiz var evvel Allah. Arabanın kralına da bindik .
    Türkiye'nin en parlak bilmemkaç mühendisinden biriysen, böyle imkanların oluyor. Sen böyle abuk subuk konuşunca da hoş olmuyor tabi...

Herkes düşüncesini açıklamakta özgürdür hocam .

Herkes düşüncesini açıklamakta tabiki özgürdür

senin düşüncen seni bağlar bana göre saçmadır

senin düşünceni saçma buluyorsam ve sana bunu belirtiyorsam sen de bana saygı göstereceksin .

sen bana abuk subuk konuşma falan diyemezsin çünkü abuk subuk konuşmuyorum

senin imkanların konumuz ile alakalı değil zaten

konuyu başka yönlere çekme

benim demek istediğim bu araba ikinci el alınır şu ikinci el daha iyi tarzı yaklaşımlar yanlıştır.

otomobil konuşuyoruz cep telefonu değil bu

• A3 satip v40 almak intihar etmekle es deger.
    A3 satacaksaniz gidin a4 a5 alin ki degsin gidip c sinifi hb satip hb almanin ne mantigi var.
    Volvonun servisi 2.eli parcasida ayri sikinti.
    Suan arabaniz olmasa sabaha kadar v40mi a3 mu diye tartisalim ama suan gereksiz.

• v40 cc normalden yüksek yapısı ile hafif arazi şartlarında başarılı performans sergiliyor

• Herhangi bir markanın fanatikliğini genel olarak yapmak hoş bir davranış değil. Konularda bu sebepten yapıcı yazılar göremiyoruz. Bu konuya biraz daha dikkat etmek gerek. Bende Volvo kullanıyorum her tüketici rasyoneldir, karar vermeden önce araştırmasını yapar ve kendisi için en uygun aracı seçer diye düşünüyorum. Araç alırken 2.el değeri en son düşündüğüm şeydir zira aracı 4-5 yıl binmek için alırım. Bu bağlamda eğer araç hoşunuza gittiyse ve uzun süre kullanacaksanız hiç düşünmeden istediğiniz aracı almanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun000 -- 8 Mart 2014; 17:33:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Audi satılır mı ya ?

Hem de A3 Sportback...

S-tronic şanzıman... Tasarım... İç mekan kalitesi... Tuşa basınca açılan efsanevi MMI ekran...

Valla bir kez daha düşünün hocam.

hocam audiyi sanki kızılay dağıtıyor...heryerde zibil gibi audi var..
  • Volvo v40ta koltuklarda tüylenme sorunları ile karşılaşan çok var bu sinir edici bişey
    servis audi ye göre daha pahalıdır ve 2. elde değer kaybı büyüktür a3ü aldığınız fiyata bile nerdeyse satabilirsiniz
    85 e aldığın v40ı 75 e zor satarsın
    audi a3 ün içi daha ferahtır arka bölümdede ön bölümdede v40a göre daha ferahtır keza bagaj da öyle
    bu sınıfta ince işçiliği ve mühendisliği hiç bir modelde bulamassın

2. el Volvo s60 bile v40 fiyatlarına gidin bari s60 alın segment farkı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 8 Mart 2014; 16:56:07 >
  • Gereksiz bir davranış. Bari değiştirdiğinize değecek bir araba olsun. Aynı sınıftan birbirine yakın arabalar.
  • Bütün sorularınızın cevabı çok basit aracı kullanacaksınız iyice inceleyeceksiniz içinize sinerse A3,ü ölücülere ve kelepir vermeyecek şekilde tam değerinde satacaksınız. V40'ı alırken de sıkı bir pazarlık yapacaksınız, öyle indirim yapamıyoruz palavraları yalan canlıyı gösterceksin V40cc yi alacaksın vatana mllete hayırlı olacak.

Tabi bu süreç araba içinize sinerse işleyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: full_speed_89

Sıfır Volvo V40 Cross Country almayı düşünüyoruz. Yarın gidip bakacağız, alırsakta 2013 model Audi A3 ü satmayı düşünüyoruz. Sizce ne kadar mantıklı?

oo süper bir karar. satın satın. volvo varken audi almak ne demek zaten. hem vw grubu çok kötü, sırf marka için para istiyorlar. halbuki onun yarı fiyatına aynı kalitede araçlar var. Volvo zaten audiye ders vermiş bir markadır. dakka düşünmeyin satın.

bu aradaaa kaç lira istiyorsunuz a3 için???
  • A3 sevenleri kızacak ama A3 tamamen balon bir araba.

Bir önceki kasası EuroNcap'ten 4 yıldız almış güvenlik zaafiyeti olan bir araçtı.

Şimdiki de premium olduğunu iddia eden bir modelde asla kabul edilmeyecek torsiyonlu, dingilli arka süspansiyona sahip. İç mekanı ayrı bir mevzu zaten.

Bunlar premium olmayan bir araçta kabul edilir şeyler ama premium iddiasındaki bir araçta kabul edilecek şeyler değil.

V40, A3'ten bir kaç gömlek üstün. Tasarımı çok daha güzel, işçiliği ve malzeme kalitesi C-segmentinin çok üstünde. Motor seçenekleri daha iyi.

Ama gelgelelim A3 almışken satıp V40 almak mantıklı olur mu ? Ancak A3 şu anki sıfır fiyatlarına göre çok az bir kayıpla satılabilirse mantıklı olur. Yoksa mantıklı olmaz.
  • BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    Volvo audiye ne dersi vermiş ?
    o Premium dediğiniz volvonun F segmenti yok ..
    vw grubu dünya liderlerindendir vw en azından sağdan sola atılmıyor Volvo gibi
  • Arkadaşlar öncelikle yardım ve ilginizden ötürü hepinize telekkürlerimi iletiyorum. Bu segment alırken volvo v40 daha çıkmamıştı ve beklemek istememiştik. Ama biçok arkadaşımızın dediği gibi aynı segment almak istemedik karar değiştirdik. Küçük jip tarzı bişey baktık. Wv Tiguan ve Q3 ü test ettik inceledik. Yeni tercihimiz Q3 den yana oldu. Eğer pazartesiye kadar kararımız değişmezse Q3 alacağız. Motor 1.4 benzinli. Genelde şehiriçinde gezeceği için benzinli olabilir diye düşündük. Izun yollar için bir dizel araç var. Wc caddy 2012 model onuda yenileme kararı aldık bu arada. 2014 model aynı araç ile. Bayi audiye 66 milyar verdi. Piyasasını bilmiyorum sizce kaça gider? Bir yandan hiç uğraşmayalım verelim aynı plakayı kullanalım dedik. Diğer yandan Q3 ü alıp A3 ü satıp plakayı boşa çıkartana kadar Q3 ü bayide bekletmeyi düşünüyoruz.

Haftasonum çok yoğun geçtiği için konuya giremedim. Bu yüzden hepinizin affına sığınarak bu gece bütün değerli mesajlarınızı tek tek okuyacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

Volvo audiye ne dersi vermiş ?
    o Premium dediğiniz volvonun F segmenti yok ..
    vw grubu dünya liderlerindendir vw en azından sağdan sola atılmıyor Volvo gibi

:) Hocam daha önce bir başlıkta VW grubun sevmeyen arkadaşlarla tartışmıştım, bana demişlerdi "Alın size Volvo'nun Audi'ye verdiği dersi almayan bir arkadaş daha işte" diye. S60 'la ilgili söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ordaki konuya gönderme yapmak için öyle demiştim. Zaten mesajımdaki ilk paragraf tamamiyle latifeydi, VW grubu düşmanlarına :) Akıl var mantık var, Audi nerde, Volvo nerde. Volvo'nun ekran göstergelerini "boş zemine casio saat yazıları gibi, hesap makinası ekranı görüntüsü gibi siyah yazı ile dizayn etmeyi bırakmasının" mazisi kaç yıl? Ha Volvo güzel arabadır, sağlamlıkta referans markadır, verseler almam mı, alırım keyifle kullanırım, saygı duyarım o ayrı. yani VW düşmanları gibi pislik atmaya gerek yok başka markalara, ama Audi varken Audi'ye binilir.

İkinci başlıktaki yazım ise %100 ciddiydi. Allah böyle arkadaşlardan razı olsun, sıfırına gücümüzün yetmediği audilere makul fiyatlarla sahip olma şansı verdikleri için :) daha önce kullandığım A3'e de arabasına gözü gibi bakan bir arkadaş sayesinde sahip olabilmiştim. işte o yüzden dedim "sat hocam sat, volvo candır" diye ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

A3 sevenleri kızacak ama A3 tamamen balon bir araba.

Bir önceki kasası EuroNcap'ten 4 yıldız almış güvenlik zaafiyeti olan bir araçtı.

Şimdiki de premium olduğunu iddia eden bir modelde asla kabul edilmeyecek torsiyonlu, dingilli arka süspansiyona sahip. İç mekanı ayrı bir mevzu zaten.

Bunlar premium olmayan bir araçta kabul edilir şeyler ama premium iddiasındaki bir araçta kabul edilecek şeyler değil.

V40, A3'ten bir kaç gömlek üstün. Tasarımı çok daha güzel, işçiliği ve malzeme kalitesi C-segmentinin çok üstünde. Motor seçenekleri daha iyi.

Ama gelgelelim A3 almışken satıp V40 almak mantıklı olur mu ? Ancak A3 şu anki sıfır fiyatlarına göre çok az bir kayıpla satılabilirse mantıklı olur. Yoksa mantıklı olmaz.

Hocam A3 lerde torsiyon yok. hiç olmadı. yeni leon almıştım, torsiyonlu. o ara çok araştırdım, netten araştırdım, doğuşa mail yazdım sordum, yetkili servisin teknik ekibiyle konuştum. golf ve leon'un bazı modellerinde torsiyon var bazısında bağımsız, ama a3lerde sıkıntı yok. ha ilk şikayet ettiğimde yetkili servis "amaan, artık golflerde de a3lerde de torsiyon var, takılma ona" demişti ama sonraki araştırmalarım sonucu a3 lerde torsiyon olmadığını öğrenmiştim.
    ve genel olarak,bir a3 seven olarak tabiki de kızmadım, ama kesinlikle fikrinize katılmadığımı söyleyebilirim :) Audi her yaşta daha kalitelidir Volvo'dan.
    2000 modellerine, 2004 modellerine, 2010 modellerine 2014 modellerine bakın tek tek, hepsinde audi'nin daha kaliteli olduğunu göreceksiniz. daha fazla model, daha fazla seçenek, çeşit çeşit motorlar.. Volvo sağlamlıkta bir numara olabilir, ama audi de yabana atılacak bir araba değildir. ben kendim o 4 yıldızlı a3 le kaza yaptım, jeepin biri yandan girdi bana , arabanın arkasını savuracak kadar hızlı ve güçlü bir şekilde,önünd çelik barı olan baya bir kodaman jeepiydi, 2 metre uzaktan farkedilmiyordu bile arabanın kazalı olduğu. resmini da profilime koymuştum ordan bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

A3 sevenleri kızacak ama A3 tamamen balon bir araba.

A3 sahibi olarak buna cevap verme zorunluluğu hissettim, kusura bakmayın. Güvenlik olayını bilmiyorum. V40 iç mekan ve malzeme kalitesinin A3ten yüksek olduğunu mu iddia ediyorsunuz şimdi ? VAG karşıtı kitle bile A3'ün bu sınıfta en iyi işçilik ve malzeme kalitesine sahip olduğunu kabul etmişken bunu yazmanız komik olmuş.

Gelelim iç mekan tasarımına, ben çok seviyorum mesela iç mekanını A3 ün, ne yapıcaz şimdi ? Sizin beğeninize uygun olmayan iç mekanlar premiumda kabul edilmiyor mu ? Siz bilirkişimisiniz ?

Gelelim torsiyonlu, dingilli arka süspansiyona. Yani yorumlarınızdan A3ün içine oturup seyahat etmediğiniz çok anlaşılıyor aslında.http://www.youtube.com/watch?v=lNdZwu44c8A Yine tüm forumun sevdiği ve yorumlarını dikkate aldığı oto-parkın videosunda bakın bakalım ne diyorlar o arka süspansiyon için.

Gelelim V40'ın A3'ten BİRKAÇ GÖMLEK ÜSTÜN olmasına Hadi boşverin ya.

• A3 ü sattın anladık ancak neden v40? v60 desen tamam derimde v 40 ile a3 kıyaslayamazsın
  • 1nvdr 1 kullanıcısına yanıt
    Bir de şu videoya bakın, aynı aracın sedanı için neler söylemişler, arkanın bağımsız olmasına rağmen ucuz hissettirmesi vs.

Gerçi ne kadar tutarsız yorumladıkları, kapılardaki plastiğin Hatchback'ten farklı olduğunu söylemelerinden belli oluyor.

Halbuki malzeme aynı, birebir inceledim, sedanı da, hatchback'i de. Birincide büyüsüne kapılıp övmüşler, ikinci de muhtemelen Doğuş'tan para gelmemiş olabilir

Bence A3 satılıp V40 almak biraz mantıksız, aynı segment, benzer kalite. A3'ün tek kötü tarafı, sorunlu kuru kavrama S-tronic şanzımanı ve attraction donanımdaki ucuz koltuk kaplamaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 10 Mart 2014; 20:10:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.