Şimdi Ara

Audi A3 Sedan 1.6 TDI, Mercedes A180 CDI, BMW 116d, Sizce hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
9.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BMW 116d otomatik secenegi olsa bu konuyu hic baslatmadan dogrudan gidip alacaktim.
    Sahi avrupada otomatik varken bize niye gelmez?
    Bu ulkenin insaninin alin teri avrupada'daki insan kadar degerli degil mi? Bence aksine birim para karsiligi bu ulke insani daha cok alin teri dokuyor.
    Bu yuzden avrupadaki modeli Turkiye'ye getirmeyen distributorleri (insanimiza bu muameleyi yaptiklarindan dolayi) KINIYORUM!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Tabi ki V40 alırım.

İç mekan kalitesi bunlardan üstte.

Bmw ve mercedesin yanında hantal, tasarımı çağın gerisinde kalmıs v40 tan nasıl bahsediyorsunuz anlamıyorum. Ne şanzımanı nede motoru beş para etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_ -- 23 Temmuz 2014; 0:28:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW 116 bayan aracı kalıyor diğer ikisine göre ben a3 yana kullanırdım oyumu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu uc araca bakiyorum bmw yi tasarim ve otm olmamasindan dolayi eledim kafayi yrmek uzereyim mercedes hakkinda çok olumsuz yorum var malzeme kalitesi kotu konsoldan ses geliyo vs ben bunun.dogru olduguna inanmak istemiyorum ama.arac distan çok ufak geldi bana a3 hb daha.genis gozukuyor sedanida goz kirpmiyo degil ama a3 deyince akla hb geliyor kafayi yemek uzereyim bu isin dogrusu yok anlasilan gönlümüz hangisine kayarsa onu alicaz heralde

• A3 sedan digerleri hatch
    Bunlar arasinda kesinlikle a serisi derim ekran biraz siritiyor onun disinda malzeme iscilik dis gorunus a serisi derim 1 serisi cook dar a3 konsol cirkin one cikan yanlari vardir ama overallda a serisi daha iyi

• sanall S kullanıcısına yanıt
    BMW 116ed modeli emisyon düşürmeye yönelik yapıldığı için otomatik şanzıman gibi ağırlık artıran sistemleri barındırmaz. Bu Avrupa'da da böyle Türkiye'de de. Avrupa'da satılan otomatik versiyonlu 116d (ed değil) 2 litrelik motorla satılıyor. Türkiye'ye gelse fiyatının ne olacağı malumunuz.
  • yahu kafayımı sıyırdın kardeşim a serisi ile. ben aldım 2 ayda geri sattım. nedeni ise en başta bu rüzgar gürültüsü;http://www.youtube.com/watch?v=6iqlOsBgJJY kendi çekimim. beynine ediyor. çakma piranha ekranı ve motor hantallığını saymıyorum bile.. malzeme dökülmeleri vs. a180 i eleyin. a3 100binden başlar nekadar mantıklı bilmem. birde 105 hp motor şaka gibi. bugün honda ve renaultta bile 130 beygir varken, ben 100bin tl.i a3 vermem. bu durumda kullandığım 116d eğer otomatik takıntınız yoksa ve gerçek sürüş keyfi istiyorsanız ideal. arkası bir miktar dar fakat öyle aman amanda değil. 116 ps ve sport mod arkadan çekiş, lastik basınç ve bilgi ekranı size zevk verir. aralarında en sessizde diyebilirim..
    http://www.youtube.com/watch?v=r8CznyaJXn8 siz siz olun bundan uzak durun..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.