Şimdi Ara

Audi A3 Sedan 1.6 TDI, Mercedes A180 CDI, BMW 116d, Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
9.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1) Audi A3 Sedan 1.6 TDI S-Tronic
    2) Mercedes A180 CDI 7G-DCT
    3) BMW 116d ( maalesef turkiyede otomatigi hala yok)

Arabamı değiştirme zamanı geldi ve bu araçlardan hangisini önerirsiniz.
    Otomatik dizel tercihim olduğundan BMW 116d en son seçenek olarak düşünüyorum.
    Tecrübe ve önerilerinize ihtiyacım var. Faydalı olacak bilgi ve tecrübeleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanall -- 22 Temmuz 2014; 4:18:00 >

• Bu araçların fiyatları göz önüne alınırsa hiçbiri. (kızgınlığım fiyatlara)

Ödenecek rakam göz önüne alınacaksa bmw 1,16d (hem arkadan itiş hem manuel,hem daha uygun fiyat)

Ödenecek rakam göz önüne alınmayacaksa a180 cdi gibi duruyor.

Son kararda ben olsam bmw 1,16 d alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 22 Temmuz 2014; 1:01:57 >

• sanall S kullanıcısına yanıt
    A3 1.6 TDI S-TRONIC en mantıklı duruyor ama manuelse il tercih 1 serisi olur.
  • Yani o araclara o fiyatlari vermeyi goze aldiysaniz.
    Onerim a180 tercih edin

Ama onerimi soracak olursaniz. Bir cla cok iyi olur sizin icin
  • Sedan mı hb mi oncelikle buna karar verin. Hb ise a derim ben
  • 1.6 dizel için 100 binden fazla vermeyin derim. V40 dizel otomatik falan düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufat

Sedan mı hb mi oncelikle buna karar verin. Hb ise a derim ben

dizel ve sorunsuz otomatik şanzuman birinci onceligim, Hb veya sedan farketmez

• A180 cdi alirdim ben olsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

A180 cdi alirdim ben olsam.
    Birazdan renault motorlu araca okadar para verilmezciler gelir,konuyu allak bullak ederler.

Her nekadar A serisini çok sevsemde,Audi A3 sedan+kırmızı+sline+led+sunroof çok güzel oluyor. Tabi böyle bir aracın fiyatı ne olur bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Birazdan renault motorlu araca okadar para verilmezciler gelir,konuyu allak bullak ederler.

Her nekadar A serisini çok sevsemde,Audi A3 sedan+kırmızı+sline+led+sunroof çok güzel oluyor. Tabi böyle bir aracın fiyatı ne olur bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Kırmızı ve ledli olursa A3 , aksi takdirde a180 ama şu spor paketinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Alıntıları Göster
    116 ların arka diz mesafesi oldukça dar yok ben 4-5 kişi binmeyecem diyosanız sorun yok., performansı ve iç malzeme kalitesi A3 ten iyi.
    A180 CDI ise Renault un 1,5 dci motorunu kullanıyor direk. amblem Mercedes, kaputun altında ise tamamen megane3 var. ben bu işi kabul etmem doğrusu. niye yarı fiyatına bir aracın aynı motoru ve teknik özellikleri olsun ki? dış tasarım ise bence mükemmel, 116 da söbü gelen bi tipsizlik izlenimi var bence, ucu kesik kavun gibi. kısa arka, uzun ön. bu sevmediğim özellikler A180 ile sanki bir estetik cerrahın elinden çıkmış, süper olmuş. tampon difüzyonları ile hele deniz mavisi çok harika gidiyor. mercedesin direksiyonu çok büyük, BMC direksiyonu gibi.
    A3 sedan daha mantıklı duruyor gibi sanki. A3 serisinde sedan pek tutmaz, A3 ün o meşhur sport ambiyansını sedanı melemene çeviriyo.

3 arabayı da birer gün kiralayıp, bi de öyle denemek lazım.

• Istanbul parkta çekilmiş BMW 1.16d nin güzel bi test videosu var izle zaten diğer seçenekler direk silincek :D yanlış hatırlamıyorsam otopark kanalınındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper593

Istanbul parkta çekilmiş BMW 1.16d nin güzel bi test videosu var izle zaten diğer seçenekler direk silincek :D yanlış hatırlamıyorsam otopark kanalınındı

Sonra da Giuletta'yi deniyorlar Suratlar 5 karis Takoz diyorlar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: alper593

Istanbul parkta çekilmiş BMW 1.16d nin güzel bi test videosu var izle zaten diğer seçenekler direk silincek :D yanlış hatırlamıyorsam otopark kanalınındı

Sonra da Giuletta'yi deniyorlar Suratlar 5 karis Takoz diyorlar :))

Aynen öyle
  • auidi a3 de vardı bizde
    şuanda bmw 116i var otomatik ..

bmw, audiden teknik motor olarak daha iyi sanki, ama biraz daha fazla yakıyor . aralarında 3-5 kuruş oynuyor ..
    fakat bmw dar araç, içi çok dar eğer 4 kişilik düşünmüyorsanız alın aksi taktirde 4 kişilik uzun yollar çok sıkıcı olabiliyor ..
    bu açıdan audi daha iyi, içi geniş ..
    fakat bmwyle auidi karışımı bir şey istiyorsan kesinlikle mercedes a180 daha iyi içi falanda geniş ..

karar senin ;
    bmw genç işi
    auidi konfor işi
    mercedes ise ikisinide kapsıyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twist Of Fate -- 22 Temmuz 2014; 14:10:54 >
  • A3 sedan.

Hb isterseniz A180 AMG.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

A3 sedan.

Hb isterseniz A180 AMG.
    Toyota Corolla bu düşündüğün arabaların hepsinin önüne geçti, 2 boy da fark attı her yönden. Özellikle performans ve konforda Corollayı seçmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

Toyota Corolla bu düşündüğün arabaların hepsinin önüne geçti, 2 boy da fark attı her yönden. Özellikle performans ve konforda Corollayı seçmelisin.

Alıntıları Göster
    Tabi ki V40 alırım.

İç mekan kalitesi bunlardan üstte.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Buna ek olarak dizel otomatik farkı bunlara nazaran çok daha az (BMW 116D hariç) olduğu için olabilir.

Ben yerinizde olsam.Önce her markanın sitesini açar ve istediğim aracı istediğim özelliklere göre donatırdım.

En son elimde doldurduğum aracın özelliklerinin fotokopisi ile bayilere gider fiyat alırdım.

Sonra hepsi ile test sürüşüne çıkar karar verirdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.