Şimdi Ara

Audi A3 Sedan Alınırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizel V40 alın, piyasanın kalite donanım açısından en ucuzu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam v40 öneririm yakıt, sağlamlık,donanım çok iyi
    tasarım da gayet güzel
  • Düşünüyorumda ikinci eli nasıl acaba o tereddüte düşürdü beni. Satarken fazla zararim olurmuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quando1 -- 20 Mayıs 2014; 22:55:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quando1

Düşünüyorumda ikinci eli nasıl acaba o tereddüte düşürdü beni. Satarken fazla zararim olurmuki

hocam 2.elde sıkıntı olabilir. Bu konuda daha bilgili olanlar cevaplarsa daha iyi olur
  • Teşekkürler öneriniz için :)

• O paranin siniri d segmentine yakisiyor bence.

Yani a3 ve v40 anlamsiz oluyor o fiyata.

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Anladım üstad
  • Accord tavsiye ederim.

quote:

100 bin lira max
  • 2. el a4 2.0 dizel bak bence
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle iyigünler geçirmenizi dilerim size bir sorum olucak.15 temmuz 1996 doğumluyum ehliyeti en erken ne zaman alabilirim ? 2 farklı sürücü kursuna gittim birisi eylülün sonunda dedi diğeri ise kasım dedi.Hangisi doğru yada ikisidemi yanlış tereddütte kaldım sizlere danışmak istedim konu ile bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.teşekkür ederim.

Ehliyetini alınca gel
  • A4 olur 5.20 olur c180 olur ama a3 olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

quote:

Arkadaşlar öncelikle iyigünler geçirmenizi dilerim size bir sorum olucak.15 temmuz 1996 doğumluyum ehliyeti en erken ne zaman alabilirim ? 2 farklı sürücü kursuna gittim birisi eylülün sonunda dedi diğeri ise kasım dedi.Hangisi doğru yada ikisidemi yanlış tereddütte kaldım sizlere danışmak istedim konu ile bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.teşekkür ederim.

Ehliyetini alınca gel

Audi A3 Sedan Alınırmı ?

Kızma abisi bundan alacakmış.

• Bende CC 1.4 TSI 160 DSG neden olmasın bence a3 ten iyi araç
  • alestavira kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle
  • quando1 Q kullanıcısına yanıt
    2 tercihn var ya 1.6 dizel s60 1.6 115 270 yeni kasalardan veya VW CC 1.4 TSI 160 240 Az yakısn diyosan yaterli performansta olsun diyosan s60 1.6 manuel dizel yeter ama performanslı olup sportif durdsun şekil olsun az da performans olsun diğer araçlardan farkı olsun diyosan 1.4 bmt tsı 160 240
  • Bu genç kardeşimiz fikir sormuş sadece ,benim ehliyetim var şöyle uçarım böyle kaçarım dememiş ..Yüklenmeğe gerek yok..A3 sedan bence o etiketi haketmiyor..100 ü geçip Mercedes-BMW bakmak daha uygun olur diye düşünüyorum. Yoksa İnsignia da bakabilirsiniz
  • quote:

Arkaşlar herkese iyi forumlar ,

Öncelikle şunu belirteyim 100 bin lira max bütçemiz var .Dizel yada az yakan bi benzinli araç tavsiyelerinizi bekliyorum.

2.Olarak Audi A3 sedana ne dersiniz 100 lira verilirmi araç dizel otomatik ambiente paket xenon vs. var ne dersiniz başka görüş ve önerileri bekliyorum .

Birde 2012 c180 yada 2012 3.20i kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar ne yakar bu arabalar ?

Bu arada araç otomatik olucak.

Şimdiden tesekkurler vaktini ayirip yorum yapan herkese .

alınmaz
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Anlayışınız için teşekkürler.Arabayı zaten abim alıcak fazla detaya inmek istemedim sadece şuan nissan qasqhai kullanıyır 2.0 değiştirmeyi düşündüğü için banada bütçesini belirttiği için sizlere danışmak istedim malesef herkes sizin gibi duyarlı değil.Eylül gibide inşallah bendede ehliyet olacak hayırlısı bakalım
  • Forumun geldiği seviyeye bak. Çoluk çocuğun elinde oyuncağa dönmüş.

Bir yanda kendini test pilotu sanıp türkçeyi bile düzgün yazamayan kişiler mi dersiniz, yoksa Allah,Din,Anne demeden kutsal değerlere küfredenler mi dersiniz yoksa bir de bu insan MÜSVEDDELERİ'ne anladıkları dilden CEVAP VERDİĞİNİZDE forumdan uzaklaştırılmanız mı dersiniz ??

Donanım Haberin düştüğü duruma bak. !!!

• hassey kullanıcısına yanıt
    ne diyosun birader ne oyuncagy saçma sapan cevaplar veriyosunuz. Sizin gibiler kendilerini bisey sanarlar .Surda adam gibi bi tavsiye istedik dedigin lafa bak.Ehliyeti olmayan adam konu açamaz diye kural varda biz mi bilmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quando1 -- 21 Mayıs 2014; 19:06:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.