Şimdi Ara

Audi A3 Sedan Alınırmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yeni Insignia 1.6 170HP Cosmo MT6 90.445 TL

Yeni Insignia 1.6 170HP Cosmo AT6 93.358 TL

Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Highline 92.500 TL

Yeni Superb 1.6 TDI CR 105 HP Green TecH Elegance 85.400 TL

Ford Mondeo titanium 1.6i EcoBoost 160PS 4K 83.555 TL

Ford Mondeo 1.6 TDCi Titanium 93.455 TL

Citroen C5 1.6 HDi Executive M/T 82.200 TL

Citroen C5 1.6 eHDi Executive MCP 83.600 TL

citroen DS5 1.6 e-hdi dsport BMP6 101.900 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 21 Mayıs 2014; 19:16:19 >
  • xCixLandx kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun hepsini tek tek inceliyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quando1 Q kullanıcısına yanıt
    rica ederim 0 km full donanımlı d sınıfı arabalar varken 100 bin tl a3 sedana verilmez zaten araba dıştan bakınca c değil b sınıfı gibi duruyor spor görünüm olabilir ama 2.el c sınıfı a3 e 100 bin tl vermek saçmalıktır
  • hassey kullanıcısına yanıt
    Yolları kesmişler Rambo.. ben bunları oyalarım..sen kaç kendini kurtar..benim koşmaya takatim yok..kalıp bunlarla vuruşacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Yolları kesmişler Rambo.. ben bunları oyalarım..sen kaç kendini kurtar..benim koşmaya takatim yok..kalıp bunlarla vuruşacağım

Bakıyorum herşeye maydanoz olmaya başlamışsınız. Birazcık sakin olsanız!! Taş yerinde ağırdır.. Benim sizinle işim yok,çoluk çocuğa laf yetiştirmenize de saygı duyuyorum amaaaa;

Eğer komik olduğunuzu düşünüyorsanız sizi Türk Hekimlerine emanet ediyorum.

Sizinle muhatap olduğum için üzülsem de dayanamadım bu yüksek espri düzeyinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassey -- 22 Mayıs 2014; 17:25:05 >
  • Bmw e90 2012 320d m paket navigasyon a3 e verilez o para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

1.4 tsi vw cc comfortline(full+full)

hem spor hem klasik hem ağır benim vw de tek hoşuma giden araba

• hassey kullanıcısına yanıt
    Sen kaç kendini kurtar demiştim demek geri döndün..Cıvık menemen kıvamında yorum yazınca maydonoz diken çok olur,aldırmayacaksın o kadar da.

Demişssin ki ''Forumun geldiği seviyeye bak. Çoluk çocuğun elinde oyuncağa dönmüş....ve devamı'' bunların hepsine katılıyorum, doğrudur yolda görsen abi amca diye elini öpecek çocuklar sanal alemde efe kesilip terbiyesizlik yapıyorlar ancak bunları birinin konusunun altına yazınca direkt bu genç arkadaşı bu suçlamalarla karşı karşıya bırakmışssın..Doğrudan isim yazsan eyvallah ama bu genç kardeşimiz senin saydığın terbiyesizliklerin hiçbirini yapmamış ki.Delikanlı haketmemiş bu ağır ifadeleri, görünce okuyucu olarak benim de ağrıma gitti ve sana yazdım.. Sen hedef vermeden atar gider yapınca serseri kurşun sıkmış gibi olmuyor musun peki?

Forum evet,seviyesizliğin dibine vurmuş vaziyette ve yönetim de maalesef hiç önlem almıyor veya adamına göre muamele ediyor. Geçen senin tarif ettiğin tipte bir genç müsveddesi bir diğer kişiye çok açık AMK tarzı küfür dolu yazınca dayanamayıp şikayet ettim gece yarısıydı yazısını hemen kaldırdılar ama en ufak bir uzaklaştırma dahi almadı..Bir de utanmadan otm mesajla şikayetiniz çözümlendi diye mesaj atıyor yönetim ne diyeyim?Reklam verenlerden birinin oğluydu herhalde bu kadar koruduğunuza göre diye tekrar yazdım bu sefer hiç cevap vermediler.. Artık fazla ciddiye almadan takılıyorum ben de,inceldiği yere kadar ..forumla doğmadık ya..şu sıralar müsaitim diye çok sık giriyorum yoksa vaktim olmaz normalde.

Allah hiçbirimizi hekimlerin eline düşürmesin, kalın sağlıcakla

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Bende siz gibi forumda argo,küfür içeren genç arkadaşlara hiç lafım yok ama benim gibi düzgünce konu açıpta bi kaç şey öğrenmek isteyenlerede böyle karşı çıkılmamalı diye düşünuyorum.

• Siz de sağolun..Hassey arkadaşımız da belli ki anlattığı türden yorum ve insanlara iyice bilenmiş ve dolmuş..Umarım herşey tatlıya bağlanmıştır.Oluyor arasıra bu tarz gerginlikler..Hepimize iyi forumlar
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sizede iyi forumlar

• Konu başlığı dışında herşey var, maşallah.

• Varsa A3 sedan sahibi aramızda, alınmasın lütfen ama birkaç defa yolda gördüm, oyuncak arabaya benziyor, o para verilmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.