Şimdi Ara

Audi A3 TFSI 1.4 almayi dusunuyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
29.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aerobero

quote:

Orjinalden alıntı: onurts61

Aerobero ve magellan 74 bilgiler icin cok saolun , ayrica magellan74 araci ne kadara mal ettiniz , internet sayfasinda 1.4 tfsi in troptonic viteslisi gorunmuyor ben yurtdisinda oldugumdan herhangi bir bayiden bu bilgiye ulasamiyorum sizlere sorsam boyle bir opsiyonu varmi? ayrica kasko yu ne kadara ve kimden yaptirdiniz.

Çok yakında internet sitesinde fiyatları çıkar, henüz bayiler ön sipariş alıyorlarmış bildiğim kadarıyla. S-tronic lerin gelmesi en erken Nisan ayı bence...

Alıntıları Göster
    kartal doğuşdan aldım.a3 1.4Tfsi ambition ibis beyazı18240eur - opensky1270-xenon900-radioconcert mp3 280eur-3kollu fonk. deri direksiyon210-park mesafe350-kol dayama120= 33000eur.Kaskosunu önceki aracımdan %40 hasarsızlık indirimim vardı full 1200ytl tuttu.Bütün opsiyon fiyatlarını biliyorum.Kendi aldığım opsiyonlar bunlar fiyatlarını yanlarına yazdım.fiyatlara +37ötv+%18kdv eklenecek.stronic daha belli diil ama tahmini +2500eur eklenecek diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magellan74 -- 17 Ocak 2008; 20:36:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magellan74

kartal doğuşdan aldım.a3 1.4Tfsi ambition ibis beyazı18240eur - opensky1270-xenon900-radioconcert mp3 280eur-3kollu fonk. deri direksiyon210-park mesafe350-kol dayama120= 33000eur.Kaskosunu önceki aracımdan %40 hasarsızlık indirimim vardı full 1200ytl tuttu.Bütün opsiyon fiyatlarını biliyorum.Kendi aldığım opsiyonlar bunlar fiyatlarını yanlarına yazdım.fiyatlara +37ötv+%18kdv eklenecek.stronic daha belli diil ama tahmini +2500eur eklenecek diyorlar.

Alıntıları Göster
    2009 kasa çok daha iiymiş... beklemeyi tercih ederdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kirk Lee

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Lee

ama ilk çıkıştaki fiyatıda cabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

şu anda yok ancak 122 hplik vw tsi için geliştirilen 7 ileri dsg yakında konur gibime geliyor a3 e

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 2009 a3 sportback almayı düşünüyorum 125 hp. Düz yolda son hız 240 km rahat yapar diyenler var,düz yolda son hız kaç deneyeyen varmı? yakıt nasıl? olmazsa olmaz opsiyonlar nelerdir fikirlerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cançevik

Arkadaşlar 2009 a3 sportback almayı düşünüyorum 125 hp. Düz yolda son hız 240 km rahat yapar diyenler var,düz yolda son hız kaç deneyeyen varmı? yakıt nasıl? olmazsa olmaz opsiyonlar nelerdir fikirlerinizi bekliyorum.

Alıntıları Göster
    merhaba
    DOĞUŞ OTO AUDİ A3 SPORT BACK CHİP TUNİNG UYGULAMASI BAŞLATMIŞ HEMDE SINIRSIZ GARANTİLİ, 1.4 LT AUDİ A3 ÖRNEĞİN 125 HP DEN 156 HP GÜCE ÇIKARILABİLİYOR VE HIZLANMA SANİYE DAHA ÇABUK GERÇEKLEŞİYOR ÜSTELİK SON HIZ 257 KM. ÇOKTA HESAPLI YAPIYORLARMIŞ ,BUNU YAPTIRMIŞKEN FREN DİSK AYNALARINI BÜYÜLTMEK İSTEYENLEREDE ORJİNAL VE ÇOK ÖZEL KOŞULLARLA 4 TEKERİ DAHA GÜÇLENDİREN SİSTEM KİTİ TAKILIYORMUŞ.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: şekocan

2008 1.4T sb ,istanbul-ankara tem de 230 gördüm. yakıt bastınmı iyiyor doğal olarak.ortalama şehir içi bir depo 500km yapıyor.

olmazsa olmaz : xenon kesin al sakın atlama, orj. sonradan taktırman araba fiyatı nerdeyse
    kol dayama kesin sonradan pahalı olur.
    opensky zevk meselesi (renk beyazsa kesin al),
    ambition paket biraz sert süspansiyon ama iyidir.spor koltuklar vs ..
    fonksiyonel deri direksiyon ,bana göre gereksiz gerek yok.
    s-line iç-dış sana kalmış gerekte yok aslında (bi kapıda ve panjurda sline yazacak diye gereksiz)
    arka park mesafe ,sonradan taktırabilirsin doğuş 350eur +vergiler alıyordu.dışarda daha ucuza halledersin.
    radioconcert = mp3 alsan iyi olur .bence ses tatminkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magellan74 -- 31 Mayıs 2009; 15:59:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magellan74

quote:

Orjinalden alıntı: şekocan

2008 1.4T sb ,istanbul-ankara tem de 230 gördüm. yakıt bastınmı iyiyor doğal olarak.ortalama şehir içi bir depo 500km yapıyor.

olmazsa olmaz : xenon kesin al sakın atlama, orj. sonradan taktırman araba fiyatı nerdeyse
    kol dayama kesin sonradan pahalı olur.
    opensky zevk meselesi (renk beyazsa kesin al),
    ambition paket biraz sert süspansiyon ama iyidir.spor koltuklar vs ..
    fonksiyonel deri direksiyon ,bana göre gereksiz gerek yok.
    s-line iç-dış sana kalmış gerekte yok aslında (bi kapıda ve panjurda sline yazacak diye gereksiz)
    arka park mesafe ,sonradan taktırabilirsin doğuş 350eur +vergiler alıyordu.dışarda daha ucuza halledersin.
    radioconcert = mp3 alsan iyi olur .bence ses tatminkar.

Alıntıları Göster
    şuan için bu aracın fiyaıtn keadar acaba sitedd 24000 euro gözüküyo ama şuan bulabilirmyiiz acaba bu aralar araba alıcam ama kafam karmAkarışık birde hiçbiryerd araç yk

• quote:

Orijinalden alıntı: okko

şuan için bu aracın fiyaıtn keadar acaba sitedd 24000 euro gözüküyo ama şuan bulabilirmyiiz acaba bu aralar araba alıcam ama kafam karmAkarışık birde hiçbiryerd araç yk

Alıntıları Göster
    Selam

Ben de A3 almayı dusunuyorum ancak son fiyatlarını bulamadım internette. Once bir fikir edineyim sonra gidip konusurum diye onceden fiyat arastırıyorum. Web siteleri OTV indirimi icin guncel degil.

Yardımınız icin saolun
  • Kampanya reklamı yaparlar gidersin showruma derler o model yok bu var yok şu var herşeyin aslı astarı yok bu adamlar nasıl bu aldatmacalarla ayaktalar bilemiyorum..
    quote:

Orijinalden alıntı: evimicin

Selam

Ben de A3 almayı dusunuyorum ancak son fiyatlarını bulamadım internette. Once bir fikir edineyim sonra gidip konusurum diye onceden fiyat arastırıyorum. Web siteleri OTV indirimi icin guncel degil.

Yardımınız icin saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerobero

quote:

Orjinalden alıntı: onurts61

Aerobero ve magellan 74 bilgiler icin cok saolun , ayrica magellan74 araci ne kadara mal ettiniz , internet sayfasinda 1.4 tfsi in troptonic viteslisi gorunmuyor ben yurtdisinda oldugumdan herhangi bir bayiden bu bilgiye ulasamiyorum sizlere sorsam boyle bir opsiyonu varmi? ayrica kasko yu ne kadara ve kimden yaptirdiniz.

Çok yakında internet sitesinde fiyatları çıkar, henüz bayiler ön sipariş alıyorlarmış bildiğim kadarıyla. S-tronic lerin gelmesi en erken Nisan ayı bence...

Alıntıları Göster
    SANAT SEVERLER AŞAGIDAKİ LİNKLERE TIKLAYIP TAMAMEN GÖZ ATIN VE EL EMEKLERİNİ GÖRÜN SAYGILAR

http://forum.donanimhaber.com/m_35039417/mpage_2/key_//tm.htm#35084844

http://forum.donanimhaber.com/m_35039417/mpage_1/key_//tm.htm#35039417

• quote:

SANAT SEVERLER AŞAGIDAKİ LİNKLERE TIKLAYIP TAMAMEN GÖZ ATIN VE EL EMEKLERİNİ GÖRÜN SAYGILAR

http://forum.donanimhaber.com/m_35039417/mpage_2/key_//tm.htm#35084844

http://forum.donanimhaber.com/m_35039417/mpage_1/key_//tm.htm#35039417

Alıntıları Göster
    İlla hatchback olursa A3 iyidir fakat o fiyata Honda Civic alırsın 4 yıl arkana bakmadan kullanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

Audi A3 1.4 TFSI iyi bir tercihtir

/>

resimdeki araç yeni kasa a4 müdür yoksa a5 mi?çok güzel duruyorda

A4 galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

/>

resimdeki araç yeni kasa a4 müdür yoksa a5 mi?çok güzel duruyorda

A4 galiba

Alıntıları Göster
    a3 bence zaten adamda yazmış a3 diye

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGate

/>

resimdeki araç Audi A4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.s.o.d

quote:

Orijinalden alıntı: TheGate

/>

resimdeki araç Audi A4.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben a3 donanimları hakkında bilgim yok da bunların sıralaması nasıl
    ambition ambiante falan

• quote:

Orijinalden alıntı: to_se

ambition ambiante falan

daha önce başka bir konuya yazdığım yazıyı tekrar kopyalıyorum.

""araç standart olarak attraction donanımla geliyor. Jant kapağı ve 16 sac jant, 4 kollu tuşsuz direksiyon, standart koltuklar (spor değil), standart süspansiyon (orta sertlikte), çift bölgeli dijital klima, sürücü-yolcu-yan perde hava yastığı, ABS-ESP, Cd-mp3 falan var.

Yaklaşık 3.000 euro fark verip Ambition donanım seçersen ön sis farı, 17 inç 5 kollu jant, 3 kollu spor direksiyon, yükseklik ayarlı yolcu koltuğu, spor süspansiyon, spor ön koltuklar, micrometallic platin iç kaplama, yol bilgisayarında birkaç detay daha var (dış ısı göstergesi vs).

Konfor ve fonksiyonellik istiyorsan Ambiente paket alacaksın. Alüminyum 16 jant, cruise control, ahşap kaplama, özel kumaş, detaylı yol bilgisayarı, kol dayama, 4 kollu deri direksiyon, kararan ayna falan var onun fiyatı da Ambition'dan biraz daha ucuz.

Bunlar donanım paketleri.

Daha bi sürü aksesuar var eklenecek. Mesela S-Line iç ve dış paket, sunroof, xenon-plus (ledli ön far için bunu alman gerekli), audi concert subwooferlı müzik sistemi, park sensörü vs vs""

• quote:

Orijinalden alıntı: FX35

quote:

ambition ambiante falan

daha önce başka bir konuya yazdığım yazıyı tekrar kopyalıyorum.

""araç standart olarak attraction donanımla geliyor. Jant kapağı ve 16 sac jant, 4 kollu tuşsuz direksiyon, standart koltuklar (spor değil), standart süspansiyon (orta sertlikte), çift bölgeli dijital klima, sürücü-yolcu-yan perde hava yastığı, ABS-ESP, Cd-mp3 falan var.

Yaklaşık 3.000 euro fark verip Ambition donanım seçersen ön sis farı, 17 inç 5 kollu jant, 3 kollu spor direksiyon, yükseklik ayarlı yolcu koltuğu, spor süspansiyon, spor ön koltuklar, micrometallic platin iç kaplama, yol bilgisayarında birkaç detay daha var (dış ısı göstergesi vs).

Konfor ve fonksiyonellik istiyorsan Ambiente paket alacaksın. Alüminyum 16 jant, cruise control, ahşap kaplama, özel kumaş, detaylı yol bilgisayarı, kol dayama, 4 kollu deri direksiyon, kararan ayna falan var onun fiyatı da Ambition'dan biraz daha ucuz.

Bunlar donanım paketleri.

Daha bi sürü aksesuar var eklenecek. Mesela S-Line iç ve dış paket, sunroof, xenon-plus (ledli ön far için bunu alman gerekli), audi concert subwooferlı müzik sistemi, park sensörü vs vs""

Alıntıları Göster
    ozaman park sensörü far sensörü gibi özellikler standart olarak mı sunuluyo

not: bu arada ben 2007 donanimlardan söz ediyorum

• quote:

ozaman park sensörü far sensörü gibi özellikler standart olarak mı sunuluyo

not: bu arada ben 2007 donanimlardan söz ediyorum

Alıntıları Göster
    A3 1.4 TSI ların Sıfırları ne kadara satılıyor ülkemizde Türk Parasıyla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

A3 1.4 TSI ların Sıfırları ne kadara satılıyor ülkemizde Türk Parasıyla?

Alıntıları Göster
    Bilgisi olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

Bilgisi olan yok mu?

Alıntıları Göster
    benim bildiğim a3 tsi yok tfsi motorlar var onlarda 50-60bin arası olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.