Şimdi Ara

audi a3 yol tutuşu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrıca 1 ay sonra tekrar memlekete gidicem . giderken çekerim resimlerini yada numaralarınızı alırım ;) 3G var artık ordan görürsünüz.

aracın üzerindede soketli powerbox+dereceli Eksantrik Mili + tak kullan tipi performans beyin sistemi + mekanik ayarları yaptırdın mı , ) sende fazla fazla görürsün kasmadan.

yakındır kesiciyi söktürücem yada yada yüksek devirde aldırıcam 6200 de kesiyor 7 bın veya 7200 civarına aldıra bilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samettan -- 9 Şubat 2011; 23:33:53 >
  • Helal olsun. 1.6t insignia gibisin....... ya da 2.0 tdi passat.......
  • Makas atmadan önce vitesi 4 e atın
  • lastikler gitmiş artık değiştirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: samettan

ayrıca 1 ay sonra tekrar memlekete gidicem . giderken çekerim resimlerini yada numaralarınızı alırım ;) 3G var artık ordan görürsünüz.

aracın üzerindede soketli powerbox+dereceli Eksantrik Mili + tak kullan tipi performans beyin sistemi + mekanik ayarları yaptırdın mı , ) sende fazla fazla görürsün kasmadan.

yakındır kesiciyi söktürücem yada yada yüksek devirde aldırıcam 6200 de kesiyor 7 bın veya 7200 civarına aldıra bilirim..

Soketli powerbox ile tak kullan tipi performans beyin sistemi arasındaki fark nedir?

Soketli powerbox nereye takılıyor?Tak kullan tipi performans beyin sistemi nereye takılıyor?

Herhalde 200 beygir civarına ulaştırmıssınız aracı bunlarlaki 235-240 gibi hızlara ulaşabiliyorsunuz.

• bi de bunlar düşük oktanladır allah bilir, yüksek oktanla belki jettayı bile tokatlarsın
  • Arkadaşlar slm, 2012 A3 Sportback 1.2 TFSI Manuel aldım 15 gün oldu, otobanda bi denemek istedim bilenler bilir zaten, 3 kişi, lastik başınçları 32 PSI, hava şartları normal, mevkii Bolu-İst arası (2. otoban) düz yolda ulaşılan max hız; 215 Km/s saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omax_06

Arkadaşlar slm, 2012 A3 Sportback 1.2 TFSI Manuel aldım 15 gün oldu, otobanda bi denemek istedim bilenler bilir zaten, 3 kişi, lastik başınçları 32 PSI, hava şartları normal, mevkii Bolu-İst arası (2. otoban) düz yolda ulaşılan max hız; 215 Km/s saygılar..

bilen bilir deyiminede hastayım ben bilmiyorum işteneyse baya bayır aşşağıydı heralde bi de gps verilerini alabilirsek sevinirim en azından bir ss doğruluğunu ispatlamak için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.