Şimdi Ara

audi a3 yol tutuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1 ay önce audi a3 aldım 2006 model triptronik vites . 105 bg benzinli (fsi değil). normel.ambition sport modeli.

aracı denemek için tem e çıktım . hızlanmasında veya 200 ün üzerine çıkmasında hiç bir problem yok ancak ,100-120 km hızla ufak bir virajlarda bile araba sanki yatıyormuş gibi oluyor.

trafikte denedim bikaç makas atayım dedim 70-80-90 gibi hızlarda araba savuruyor.ön tarafdan atmıyor arka tarafdan savuruyor.

yani kısacası neden kaynaklanıyor olabilir.
    Expertizde hiç bir sorun çıkmadı.ön takımlara falan baktırdım hiç bir problem yok.

Neden kaynaklanır lütfen yardım ..

yoksa aldığım gibi satmayı düşünüyorum. araç üzerinde aşşağıdaki linkteki jantlar var.
    http://www.modifiyem.com/forum/f63/satilik-0-km-audi-a3-17-orjinal-ambition-jantlar-30351/

• Sizinki 2 kapılımı bilmiyorum ama FSİ 2 kapılı a3 kullandım canavar gibi yol tutuyordu.. Lastikler eskimiş olamaz mı?
  • Bende 2011 golf var motor ve birçok parçası sizinle aynı olduğu için yazıyorum açıkcası bende öyle bir sorun yok.Dediğiniz hızlarda rahatça istedğim şeyleri yapabiliyorum ve araç çoğu zaman yatmıyor bile sağa sola.Sizde neden böyle bir sorun var anlamadım...
  • Lastik seçimiyle alakalı olabilir. Birde, malum her aracın belli limitleri var. Tam olarak ne yapmak istediğinizi anlayamadığım için bir şey diyemem. Ama çok zorlarsanız, önden de kayar, arkadan da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolly

Bende 2011 golf var motor ve birçok parçası sizinle aynı olduğu için yazıyorum açıkcası bende öyle bir sorun yok.Dediğiniz hızlarda rahatça istedğim şeyleri yapabiliyorum ve araç çoğu zaman yatmıyor bile sağa sola.Sizde neden böyle bir sorun var anlamadım...

Golf yatar mı hiç allasen
  • Yahu şu arabayla benim dışımda tüm kullanıcıları 200'ün üstüne çıkıyor, sorun bende mi ya?
  • Trafikte makas atmamayı deneyin bir de.Düz giderken araçlar daha iyi yol tutar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Yahu şu arabayla benim dışımda tüm kullanıcıları 200'ün üstüne çıkıyor, sorun bende mi ya?

Yokuş aşşağı olduktan sonra 200 ü geçersiniz bile Zaten 1.6 hiçbir araba düz yolda kolay kolay 180 i geçemez.
  • bendede 2009 4 kapılısı var, her ne yaptıysam 200 + göremesemde :)) yol tutuşu gayet iyi. hiç savurduğunu yada kıçının attığını gormedim.
  • sizinki ile %80 ortak parçaları kullandığımız seat altea aracımda o hızlarda hiç savurma veya yatma olmamakta ki a3 daha alçak bir araba nasıl olur anlam veremedim
  • Lastiklerinizin durumu nedir? Hava basıncı normal mi? Dişler kaç cm? Şayet yeterli derinlik varsa lastikler kaç yıllık?
  • dunlop SP sport maxx 225/45/17 92Y lastikler var.
    son hız 235 düz yolda .S vites te. daha sornasında kesiciye biniyor.

nedeni belli oldu . arka sağ denge kolu çatlamış o yüzden. sanayide yaptırdım. sorun kalmadı artık.2-3 kere el freni çekmiştim büyük ihtimalle o sırada hasar gördü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samettan

dunlop SP sport maxx 225/45/17 92Y lastikler var.

nedeni belli oldu . arka sağ denge kolu çatlamış o yüzden. sanayide yaptırdım. sorun kalmadı artık.2-3 kere el freni çekmiştim büyük ihtimalle o sırada hasar gördü.

Vay bee 235 km 1.6 atmosferik araçla...Hele bide düz yolda...Helal olsunHa bu arada ben 102 beygir diye biliyorum 1.6 ları?

@ Concrete Jungle

Hocam sen beceremiyorsun herhaldeBu arkadaş gibi iman gücüyle basamıyorsun demek ki pedala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cdmpf -- 9 Şubat 2011; 19:32:48 >

• quote:

5 saatte bunları tespit edip yaptırmanız güzel
  • quote:

Demek kesiciye girmese neler olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

Orijinalden alıntı: Wolly

Bende 2011 golf var motor ve birçok parçası sizinle aynı olduğu için yazıyorum açıkcası bende öyle bir sorun yok.Dediğiniz hızlarda rahatça istedğim şeyleri yapabiliyorum ve araç çoğu zaman yatmıyor bile sağa sola.Sizde neden böyle bir sorun var anlamadım...

Golf yatar mı hiç allasen

O arkadaşın dediği süratlerde çoğu zaman yatmıyor arkadaşım bu kadar inanmıyorsan onlarca golf kiralık internette kirala bi tane kendin bak yalan borcum mu var sana...

• " dırnaklı Focus " gelirse görürsünüz...
  • quote:

Düz yolda 235, arkadan gelen M5'e falan yol vermedinizde sinirden sizi ittirmeye mi başladı acaba ?
  • Amartisörlere bir baktırın derim.
  • araçta ufak tefek motor modifikasyonları var. normelde 190 da kalıyordu..

heee ayrıca 2001 corolla vvt-i motor . bu araç 1.6 110 bg. bu araçla bile 220 son hız . 220 otomatik viteste. o/c ile rahat rahat yapıyor. yapmaz diye bişeyde yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.