Bildirim
Megane II yol tutuşu..!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sedan hb?
burda kavga çıkar -
hb ler iyimiş sanırım kullanmadım ama :)quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
sedan hb?
burda kavga çıkar -
pek uzun nefesli bi konu gibi görünmüyor bence sınıf standartlarında çok kötü de değil çok iyi de değil,bi focus veya astra kadar yol tuttuğu söylenemez.quote:
sedan hb?
burda kavga çıkar -
Araba sedan... Ben yol tutuşunu beğenmiyorum... Herkes mi benim gibi düşünüyor yoksa bana mı yeterli gelmiyor..?quote:
sedan hb?
burda kavga çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper911
sedan hb?
burda kavga çıkar
-
ben sedan kullanıyorum gayet memnunum arabam hızlandıkça direksiyon ağırlaşıyor ve aracın hakimiyeti ve yola tutunuşu artıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
pek uzun nefesli bi konu gibi görünmüyor bence sınıf standartlarında çok kötü de değil çok iyi de değil,bi focus veya astra kadar yol tuttuğu söylenemez.
Alıntıları Göster -
Aynen sınıf standartlarında.. Bir astra veya focus dinamikliği beklenmesi kötü sonuçlara yol açabilir,tecrübeyle sabittirquote:
Orijinalden alıntı: Renaultnr1
ben sedan kullanıyorum gayet memnunum arabam hızlandıkça direksiyon ağırlaşıyor ve aracın hakimiyeti ve yola tutunuşu artıyor.
Alıntıları Göster -
Yüksek süratte 140 dan sonra kötü olduğunu duydum 1 2 makam soföründen milletin araba bastıkca yere yapışır bizimkine kanat taksan uçacak diyodu.quote:
Orijinalden alıntı: xradiancex
Aynen sınıf standartlarında.. Bir astra veya focus dinamikliği beklenmesi kötü sonuçlara yol açabilir,tecrübeyle sabittir
Alıntıları Göster -
Her arabanın hb i sedanından daha iyi yol tutar. Ancak megane ın gerek kasası, gerek süspansiyonları yol tutuşu iyileştiremiyor. Ben şahsen focus kadar dengeli, süspansiyon şanzıman direksiyon üçlüsünün iyi iş yaptığı araba görmedim...quote:
Orijinalden alıntı: xradiancex
Aynen sınıf standartlarında.. Bir astra veya focus dinamikliği beklenmesi kötü sonuçlara yol açabilir,tecrübeyle sabittir
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: n a v y_35
Her arabanın hb i sedanından daha iyi yol tutar. Ancak megane ın gerek kasası, gerek süspansiyonları yol tutuşu iyileştiremiyor. Ben şahsen focus kadar dengeli, süspansiyon şanzıman direksiyon üçlüsünün iyi iş yaptığı araba görmedim...
Alıntıları Göster
Virajlarda zorlandığında(herkezin zorlama sevitesi farklı tabi) ilk olarak yumuşak yapısıyla araç yatıyor ve devamında arkasını bırakmaya meğilli bir şekilde bu hareketlilik devam ediyor..
Süratli kullanımlar için savurgan bir araç..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zayber
Yüksek süratte 140 dan sonra kötü olduğunu duydum 1 2 makam soföründen milletin araba bastıkca yere yapışır bizimkine kanat taksan uçacak diyodu.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Zayber
Yüksek süratte 140 dan sonra kötü olduğunu duydum 1 2 makam soföründen milletin araba bastıkca yere yapışır bizimkine kanat taksan uçacak diyodu.
O makam şoförleri daha önce mercedes, audi falan mı kullanmış acaba. Megane ın yüksek hızlarda kanatlanması falan tamamen hikaye. Yol tutuş konusuna gelince direksiyonu direkt değildir. Tepkisi biraz yavaştır. Yol tutuşu sınıf standartlarındadır, daha fazla değildir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
Virajlarda zorlandığında(herkezin zorlama sevitesi farklı tabi) ilk olarak yumuşak yapısıyla araç yatıyor ve devamında arkasını bırakmaya meğilli bir şekilde bu hareketlilik devam ediyor..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mRcOLL
kesinlikle katılıyorum....araç çok fazla yatıyor hemen....hacı yatmaz gibi gidiyorsunuz yolda..
-
quote:
Orijinalden alıntı: multraslanquote:
O makam şoförleri daha önce mercedes, audi falan mı kullanmış acaba. Megane ın yüksek hızlarda kanatlanması falan tamamen hikaye. Yol tutuş konusuna gelince direksiyonu direkt değildir. Tepkisi biraz yavaştır. Yol tutuşu sınıf standartlarındadır, daha fazla değildir.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: multraslan
quote:
sürat arttıkça aracın havalanma isteği bir gerçek...
ancak c sınıfındaki diğer araçlarla karşılaştırmak gerekir....
bir jetta yada astra sedan da da durum böylemi bilmek gerekir....
yani sorun meganenda mı yoksa c sınıfındaki araçların genel eksikliğimi
-
1 sene kullandım.Direksiyonu aşırı hissiz bir astra-civic-focus direksiyonuna sahip değil.Ve virajlarda aracın kafası viraja tutunurken arkası kendini bırakıyor.Ciddi bir yana yatma eğilimi gösteriyor ayrıca.Ben memnun değildim ama güvenlik sınırları içinde oldukça uysaldırquote:
Orijinalden alıntı: Whisper911quote:
quote:
sürat arttıkça aracın havalanma isteği bir gerçek...
ancak c sınıfındaki diğer araçlarla karşılaştırmak gerekir....
bir jetta yada astra sedan da da durum böylemi bilmek gerekir....
yani sorun meganenda mı yoksa c sınıfındaki araçların genel eksikliğimi
Alıntıları Göster
-
ben pek memnun olmadım kullandığım zaman.özellikle sürat artıkça bana çok güven vermedi.quote:
Orijinalden alıntı: Jeandan
1 sene kullandım.Direksiyonu aşırı hissiz bir astra-civic-focus direksiyonuna sahip değil.Ve virajlarda aracın kafası viraja tutunurken arkası kendini bırakıyor.Ciddi bir yana yatma eğilimi gösteriyor ayrıca.Ben memnun değildim ama güvenlik sınırları içinde oldukça uysaldır
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: multraslanquote:
Alıntıları Gösterquote:
quote:
Tamam başka bi makam soförünün bi lafını daha diyim araç 2006 BMW 735Lİ
Patron : Kaçla gidiyoruz?
Bizimki : Bakayım bi sn ( bakamıyo ki yoldan gözünü ayıramıyo )
Bizimki : 250km ile
Patron : İyi
-
benim bundan önceki otomobilim megane 2 hb 1.6 idi.Genelde pek iyi bahsedilmiyordu yol tutuşundan ama benim otomobilimde michelin pilot primacy vardı ,205 55 r 16 ,bu lastiklerin etkisindenmidir bilmiyorum 4 senelik kullanımım boyunca hiç ciddi sıkıntı yaratacak bir durum olmadı.Elmadağ yolunu bilenler vardır , o bölümde çok denediğim oldu, açıkcası ben memnundum otomobilin yol tutuşundan,ancak direksiyon hissizdi.quote:
Orijinalden alıntı: Zayberquote:
quote:
Tamam başka bi makam soförünün bi lafını daha diyim araç 2006 BMW 735Lİ
Patron : Kaçla gidiyoruz?
Bizimki : Bakayım bi sn ( bakamıyo ki yoldan gözünü ayıramıyo )
Bizimki : 250km ile
Patron : İyi
Alıntıları Göster
Yalnız eklemeliyim ki şu anki otomobilimin lastikleri de dahil(pirelli p7 ) içlerinde kullandığım en iyi lastik bence oydu.Sakız gibiydi mübarek
ama otomobilin diğer özelleklerini pek sormayın , fazla olumlu konuşamıycam
-
quote:
Orijinalden alıntı: fiesta80
benim bundan önceki otomobilim megane 2 hb 1.6 idi.Genelde pek iyi bahsedilmiyordu yol tutuşundan ama benim otomobilimde michelin pilot primacy vardı ,205 55 r 16 ,bu lastiklerin etkisindenmidir bilmiyorum 4 senelik kullanımım boyunca hiç ciddi sıkıntı yaratacak bir durum olmadı.Elmadağ yolunu bilenler vardır , o bölümde çok denediğim oldu, açıkcası ben memnundum otomobilin yol tutuşundan,ancak direksiyon hissizdi.
Yalnız eklemeliyim ki şu anki otomobilimin lastikleri de dahil(pirelli p7 ) içlerinde kullandığım en iyi lastik bence oydu.Sakız gibiydi mübarek
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: fiesta80
benim bundan önceki otomobilim megane 2 hb 1.6 idi.Genelde pek iyi bahsedilmiyordu yol tutuşundan ama benim otomobilimde michelin pilot primacy vardı ,205 55 r 16 ,bu lastiklerin etkisindenmidir bilmiyorum 4 senelik kullanımım boyunca hiç ciddi sıkıntı yaratacak bir durum olmadı.Elmadağ yolunu bilenler vardır , o bölümde çok denediğim oldu, açıkcası ben memnundum otomobilin yol tutuşundan,ancak direksiyon hissizdi.
-
Benim 2004 Megane Hb 1.5 dci aracım var. Yol tutşundan ve konforundan memnunum. Hiç zorlanmadan 200 km ye çıkıyor. Yüksek hızlarda 2000 model Corolladan daha sağlam yere basıyor.... Daha önce 2000 Corollam vardı da.....quote:
Orijinalden alıntı: casio1948
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
HB iyi tutar gerçekten limitleri yüksektir.quote:
Orijinalden alıntı: cat33
Benim 2004 Megane Hb 1.5 dci aracım var. Yol tutşundan ve konforundan memnunum. Hiç zorlanmadan 200 km ye çıkıyor. Yüksek hızlarda 2000 model Corolladan daha sağlam yere basıyor.... Daha önce 2000 Corollam vardı da.....
Alıntıları Göster
Sedanın yol tutuşu ise biraz daha azdır fakat genede sorun teşkil edecek bir handikapına rastlamadım. Direksiyonuna alışmak zaman alabilir
Benzer içerikler
- dacia duster nasıl araba
- cla 180 d yorum
- stonic 1.0l 100 ps dct (otomatik)
- opel meriva yorum
- ford b max yorum
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X