Şimdi Ara

CHEVROLET CAPTIVANIN YOL TUTUSU VE PERFORMANSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaslar 2011 1,3 multijet active plus Fiat Linea Kullanıcısıyım aracımdan rakiplerine göre memnunum yol tutus olsun 1,3 multijetin performansı olsun herhangi bi sorunum yok aracın gidisinden memnunum kısaca. Ortalama 1 haftadır Chevrolet captiva aracını inceliyorum almayıda dusunuyorum acıkcası sarı sitede cok temiz modellerini görüyorum inceleme videolarınıda izlediğim zaman gayet lüks ve kaliteli bir araç gibi geliyor gözüme fakat aracın gidisi 2,0 dizel olan motorun performansı hakkında pek bir bilgi edinemedim bilgisi olan varmı lineadan sonra bu araç nasıl gelir bana. Teşekkürler

• Ortalama bir performansı var ne çok iyi ne de çok kötü makyajlı olanlarda motor ve şanzıman güncellendi daha iyi oldu makyajsız 5 ileri vites olanlar güzel yakıt tüketir 12-13 litre ortalama tüketim olur kısa mesafe şehir içi daha yüksek tüketim görürsünüz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2013 ltz donanımlısını bir yıla yakın kullandım. çok sevdiğim bir araçtı. üzerindeki kumho lastiklerle ıslak zeminde bile tedirginlk yaşatmazdı yol tutuşu iyiydi. ben aldıktan sonra emme manifoldunu değiştirdim 195 e kadar hızlanması gayet yeterliydi. piyasada özellikle makyajlı kasa sahibi olmadan atıp tutan çok onlara itibar etmeyin. 2013 ltz isteyebileceğiniz her donanımı sunuyor. antalya şehiriçinde ben 10 lt ye yakın yakıyordum, ilk bakışta çok gözüküyor ama neyle karşılaştırdığınıza bağlı. 1.5 dci motorlu duster ile kıyaslarsanız olmaz. zaten 1600 kg 2.0 dizel otomatik bir aracın şehiriçinde 6 lt yakması mümkün değil ama emin olun verdiği sürüş keyfi herşeyin ötesinde.

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

çok tesekkurler hocam değerli bilgilerin için

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Hocam Oncelikle tesekkurler yedek parçada piyasası nasıl alıp satırken zorlanırmıyız yakıt sıkıntı değil birazda bu bılgılerı verırsen cok tesekkur ederım

• BAROON25 B kullanıcısına yanıt

yedek parçası biraz nerede oturduğunuza bağlı, ben çok sıkıntı çekmedim. ikinci el değerini ben hiçbir arabam için düşünmedim ama emin olun o fiyata daha iyi bir araç bulmak zor ikinci elden önce onu hesaplamak lazım. ayrıca makyajlı kasa da bilenler arasında özellikle tutulan bir model.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caddy yol tutuşu nasıldır ?
    7 yıl önce açıldı
    aveo yol tutuşu yetersiz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.