Şimdi Ara

Yol tutuşu ve Focus hakkında. (Video'lu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yol tutuşu en iyi araba hangisidir diye sorsak forumda genelde Ford Focus der herkes, ben pek inanmıyordum bu da bir fanatikliktir diye düşünüyordum fakat bu videodan sonra Focus'un yol tutuş konusunda kesinlikle lider olduğuna inandım, hele ki 120'yle el freninden sonra...

En son puan verilirken herkes başarılı yol tutuşu için yüksek puan verdiğini söylüyor...

Edit: Başımdan geçen bir ford anısını anlatayım: Malesef bir aptallık eseri olarak 2011 110'luk arkadan itiş ESP'siz transit ile 130'la makas atma girişimim oldu, araç arkadan koptu bildiğiniz istemsizce yolda drift yaptım, toplamak için sadece ayağımı gazdan çekmem yeterli oldu çok kısa bir sürede kendine geldi ve yoluma devam ettim... (Sakın denemeyin aptallıktır.)

Bonus:

Ford Transit de yol tutuş başarısı sayesinde Tiff Nedell'dan ilk defa 10 puan alan araçtır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlancpaiN -- 7 Aralık 2014; 12:39:41 >

• Sadece bu videoyu izleyerek nasıl Focus'un üstün yol tutuşu olduğuna karar verdiğini anlamadım. Ortada herhangi bir kıyaslama yok, başka araç yok, ordan oraya savrulan araç ve yorumcular var. Bu kadar sert süspansiyonlu bir C sınıfı araç yaparsan elbette ki yol tutuşu başarılı olacaktır.. Konfordan ödün vererek.

Not: Focus kullanıcısıyım.
  • fordu kullanan bilir
    her modeli kendi sınıfında liderliği zorlar
    özellikle mondeo ve focus 2.5
  • Focusun yol tutuşu meşhurdur zaten 10 numara araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 6 Aralık 2014; 19:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o program zaten ülkelerin de üretilen araçları fazlasıyla abartıyor evet focus iyi yol tutuyor ama abartmamak lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

o program zaten ülkelerin de üretilen araçları fazlasıyla abartıyor evet focus iyi yol tutuyor ama abartmamak lazım .

Hocam Fifth Gear ile Top Gear'ı karıştırmamak lazım, top gear tamamen reklam amaçlı ve araçları sadece öven bir program ama fifth gear gerçekten arabalara objektif yaklaşan bir program, gram reklam amaçlı yayın yakalayamazsınız ki çoğu aracı yerin dibine sokuyor, Mazda 6'yı tanıtırken Mondeo'yu batırmışlardı bildiğiniz...
  • Ford marka otomobiller yol tutusta siniflarinda referans araclardandir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fordu severim tamam ama en iyisi demek olmamış güzel desek tamam dı..

ayrıca videoyu 3 kez izledim bu 120 ile el frenini nerde çekiyor kaçıncı saniyede bulan banada bildirsin.. gördüğüm 40-60 arası bi hızda ki onuda günümüz kuş seriside yapıyor....
  • Focus komple yol tutsa nolur??

Boydan boya yol tutsa nolur??

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

fordu severim tamam ama en iyisi demek olmamış güzel desek tamam dı..

ayrıca videoyu 3 kez izledim bu 120 ile el frenini nerde çekiyor kaçıncı saniyede bulan banada bildirsin.. gördüğüm 40-60 arası bi hızda ki onuda günümüz kuş seriside yapıyor....

70 mil ile çekiyor hocam o da aşağı yukarı 120'ye denk geliyor. 2:27'nci saniyeden itibaren dikkatli dinlerseniz orada 70 mil ile gittiğini söyleyip önce aracı sağ sol yapıyor ardından el frenine asılıyor.
  • Yol tutuşun en fazla lastiklerin kadar iyidir. Sakın focus alıp rastgele yolsa el frenini 120 ile giderken çekme.
  • Geçen 200 km ile giderken el freni çektim(focusda) araç o kadar iyi yol tutuyor ki yolu kazıdı ama takla atma kayma vs. bi durum olmadı tavsiye ederim herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Yol tutuşun en fazla lastiklerin kadar iyidir. Sakın focus alıp rastgele yolsa el frenini 120 ile giderken çekme.

Arkadaş doğruyu söylemiş ama eksilenmiş. Lastikleriniz ne kadar iyi ise o kadar yol tutarsınız. Yolu tutan araç değil lastiklerdir.
  • Şu anda Focus3 kullanıyorum ve en büyük şikayetim yan rüzgarlardan çok etkileniyor olması, yandan vuran her rüzgarda araç dalma yapıyor ve çok rahatsız ediyor sürekli direksiyona kontra vermek çok rahatsız edici bir çözümü olan varsa yazarsa sevinirim. Ha virajlarda iyi yatma yapmıyor ama bununda götürüsü her direksiyon hareketini içerideki yolculara hissettiren süspansiyon yapısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

quote:

o program zaten ülkelerin de üretilen araçları fazlasıyla abartıyor evet focus iyi yol tutuyor ama abartmamak lazım .

Hocam Fifth Gear ile Top Gear'ı karıştırmamak lazım, top gear tamamen reklam amaçlı ve araçları sadece öven bir program ama fifth gear gerçekten arabalara objektif yaklaşan bir program, gram reklam amaçlı yayın yakalayamazsınız ki çoğu aracı yerin dibine sokuyor, Mazda 6'yı tanıtırken Mondeo'yu batırmışlardı bildiğiniz...

maalesef aynı düşünceyi paylaşamayacağım iki programı da digitürk den neredeyse her bölümünü izlemiş biri olarak objektif bulmuyorum bizim ülkemizde nasıl doğuş yalakalığı yapılıyorsa orada da ingiliz milliyetçiliği yapılıyor malum bbc -discovery.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

quote:

maalesef aynı düşünceyi paylaşamayacağım iki programı da digitürk den neredeyse her bölümünü izlemiş biri olarak objektif bulmuyorum bizim ülkemizde nasıl doğuş yalakalığı yapılıyorsa orada da ingiliz milliyetçiliği yapılıyor malum bbc -discovery.

Ben de nereyse her bölümünü izlemiş birisi olarak top gear'ın bariz bir şekilde buram buram reklam kokan programları var bence....

İlginç bir şekilde yine bir ford ve yine ford olması nedeni ile midir nedendir bilmem sadece yol tutuşuna odaklanmışlar buyrun:

• E-HDI E kullanıcısına yanıt
    Her ingilizce konusulan yer amerika olmuyor hocam ingiliz ingilizcesi oldugunu anlamissindir zaten yani program ingilterede bu bir
    Ikincisi yeni fordun uretimi almanya, rusya, cin ve tayland ile amerikada yapiliyor bir tek ingiltere yok neredeyse
    Zaten adamlar eksilerini soylemis ama ben bir ovme amaci goremedim

• Focus ile ilgili konfor yok derler anlarim gerci bu yorumu lutfen renault peugeot gibi araci olanlar yapmasin komik oluyor ama konfor yok dersin anlarim sekilsiz dersin belki de bu arabayla hiz yapmak ayri bir zevk ne isterseniz onu yapiyor ve gitmeyi istiyor, suspansiyonlarsa sert evet ama bu kadar rahat kullanimi olan bir arac daha yoktur yolda ve tabii kendi sinifinda.

• Mükemmel yol tutuşlu Focusa da bakın hele..

• Yol tutuşuna lafım yokta el freni çekmeleri garip
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.