Şimdi Ara

Clio II ABS arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forumu eskiden sadece okurken ortamdan olsa gerek sorun yaşayınca kayıt olup danışmak istedim. Umarım yardımcı olabilirsiniz..

2000 model clio II HB aracimda sag on tekeri sert bir cukura dusurdukten sonra ABS ve el freni lanbalari ile servis lambası yanmaya başladı. yetkili servis e bilgisayara bağlayarak kontrol yaptırdım sağ arka da bir sorun olduğu söylendi (arka Regülatör ile ilgili bir sorun) ancak servis emin olamadı ve sorunun başka olduğunu dusunuyor. bana görede başka çünkü çukusa sadece ön teker düştü. araç lift üzerinde abs kabloları kontrol edildi. Ancak sorun bulunamadı. Yağ ve balatalarda kontrol edildi.

Acaba sorun buyuk ve ecu da falan olabilirmi?

sorun hakkında fikri olan, ankarada hangi servis önerisi olan ve oluşabilecek sorunlara göre fiyat tahmini yapabilen arkadaşlar olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turhancell -- 16 Ağustos 2007; 18:26:26 >

• bilgisayar 2 ay öncesindeki arızaları bile gösteriyor, sonuçta alaksız bir tekeri arıza gösteriyor..Valla arızayı sildir bence bilgisayardan bir daha yaparsa o zaman tekrar bilgisayar bağlat. O zaman muhtemelen doğru hatayı gösterir.. Ama inan şu arıza ışıkları çıktı herşeye yanıyor ya, bunlar olmasa bu arızaların farkına bile varamayaız, iyi mi kötü mü anlamadım valla:)
  • bilgisayar arızayı sindiremiyor. Ayrıca abs devreye girmiyor. abs devreye girmeden sindirmek ne kadar doğru?
  • Geçmiş olsun.Sana tavsiyem ADAPAZARI LİDER RENAULT SERVİSİ kesinlikle akrabam ya da yakınım değil.Ama adam işinin ehli.
  • Ankaradan olduğumu söylemeyi unutmuşum :)
  • Arkadaşlar beyinde arıza varmış. Sonucu sizede bildirmek istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESP/ASR Arızası Citroen C4
    12 yıl önce açıldı
    2005 lancer abs sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Megane II ENJEKSİYON SORUNU
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.