Şimdi Ara

2005 lancer abs sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kayınçomun 2005 lanceri var.120 km hızdan sonra fren yaptıgımızda abs devreden cıkıyor arac tekrar kontak acıp kapatana kadar abs siz hale geliyor bildiginiz kızaklıyor,ama onun haricinde 120 km hızı gecmeden kullandıgımız muddetce abs devrede oluyor,bunu bir mantıga sıgdıramadık,aranızda boyle bir sorun yasayan varmı yada fikri olan...
    şimdiden teşekkürler...
    saygılarımla...

• güncell
  • Böyle bir sorun yaşamadım bence servisle bir test sürüşü yapmanızda fayda var. Bunun haricinde bende 120km hız ve üzerindeki frenlemelerde gaz pedalına vurmalar ve direksiyonu hafif tiretmeler vardı. TEMSA'nın önerdiği muadil TRW disk ve balatalarla sıfır değişim sonrası ne ses kaldı ne sorun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: forecaster_ltba

kayınçomun 2005 lanceri var.120 km hızdan sonra fren yaptıgımızda abs devreden cıkıyor arac tekrar kontak acıp kapatana kadar abs siz hale geliyor bildiginiz kızaklıyor,ama onun haricinde 120 km hızı gecmeden kullandıgımız muddetce abs devrede oluyor,bunu bir mantıga sıgdıramadık,aranızda boyle bir sorun yasayan varmı yada fikri olan...
    şimdiden teşekkürler...
    saygılarımla...

merhabalar öncelikle bir yetkili servise gidilip kullanıcı ile birlikte araca cihaz baglı vaziyette yol testi yapıacak yol testinde vermiş oldugü arıza koduna göre arıza tespit işlemi başlayacak.arızacılık çok farklı bir olaydır belki abs senssörü belki kopuk veya oksitli devra veya değiştirdiğiniz aks bile olabilir.aracınızı yetkili servise götürmezseniz 3 lira lık işi 5 liraya çıkartırsınız özel servislerde lancer jt nin abs sini okuyacak ne cihaz nede aparat var ? ben yaşadım siz yaşamayınbenden söylemesi

• Merhabalar; Arkadaşlar 2004 lancerımda abs sorunu aşılamadı. mıtsubishi yetkili servis ekoserde aracım 10 gün yatmasına rağmen sorun çözülmedi. 120 km hızda abs dengesizleşiyor, fren pedalı şişiyor, frfene basınca araç savruluyor. balatalar diskler değişti sensözler değişti bir dünya para harcadım ama nafile:(( acil yardım bekliyorum
  • Özel mesaj ile sonucu soran arkadaşlara cevaben;

Arkadaşlar maalesef bu konuyu çözemedik. Aynı marka model araç ile bire bir parçaların değişimi ile arızayı bulmaya çalıştık ama nafile. Sakaryada serviste aracı mıtsubishi mühendisleri inceledi yine sonuç alamadım. Uzun süre hem zaman hem para hemde moral kaybına uğradım. Sonuç olarak abs fişlerini çektik aracı abs siz olarak kullandım uzun süre ve sonrada ABS siz olarak başımdan geçenleri anlatarak sattım. Bazen aracı görüyorum buralarda bir ah çekiyorum derinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Clio Otomatik HB Problem
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.