Şimdi Ara

Megane II yol tutuşu..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
18.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kendim yaklaşık 2.5 yıldır megane hb kullanıyorum ve şuana kadar hiç yol tutuş sorunu yaşamadım.. bu birazda şöförlükle alakalı yani viraja girip çıkmayı bilmeyen adam istediği kadar iyi yol tutan arabaya binsin farketmez..başımdan geçen bi olayı anlatayım şimdi ağız burun kıvıranda çok olcak inanmayanda sorun deil. geçen kış arkadaşımla izmir den didim e dönerken bana dedi kuşadası yolundan dönelim arabamı arkadaşım kullanıyor. kuşadası söke arası yolu bilenler bilir ne kadar virajlı olduğunu ..havada yağışlıydı bu arada arkamızda e46 bi bmw başladı sıkıştırmaya arkadaş dedi şunun bi havasını alayım basmaya başlayınca bmw artık her virajda yanlayarak başladı arkamızdan gelmeye ve ne kadar bassada bizi düzlük gelinceye kadar ne geçebildi nede yanaşabildi..ha birde şu var arkadaşım o yolları çok iyi bilen biri.bu arabanın yol tutuşu çok iyiymiş dedi. şimdi bmw basmamıştır diyende olacaktır kesin o zaman niye yanlayarak gelsin arkadan..

• kendi adıma çok memnum

araba şöförüne göre tepki veriyor.

illede yoldan çıkarıcam diyip kullanıyorsanız yoldan çıkar tabi ama şahsen 130 km ile girip çıktıgım sert virajlarda oldu
  • 200km ye ulaşan arkadaşta 1,5 100bg dizel vardır.
    130km diyen arkadaşta daha endişeli bir arkadaştır.
    170-180 gibi hızların üzerinde aracın tepkileri biraz endişe verici olabiliyor,
    yol tutuşu ne süper nede vasat ( HB için konuşuyorum )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENIGMA

halbuki acayip bir yol tutyomus gibi yapısı var =)...ilginch ben iyi bilirdim yol tutusunu megane 2 nin...

evet bende öyle görüyorum kasasının büyüklüğü ben gerçekten sağlamım ve yol tutuşum çok iyidir der gibi.
    ilginç bir durum böylesine devasa yapılmış bir aracın yol tutuşundan neden şikayet edersiniz
    yoksa kasaya bakmama mı gerekli
  • arkadaşlar uzun soluklu virajlarda gerçekten direksiyon beni korkuttu araç çok hisssizmiş gibi geldi bana düzlüklerde sorun yok ama viraj sorunlu zaten bilinen bir olay meganelerin direksiyon hisssizliği oda yumuşak süspansiyondan olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirimm

ben kendim yaklaşık 2.5 yıldır megane hb kullanıyorum ve şuana kadar hiç yol tutuş sorunu yaşamadım.. bu birazda şöförlükle alakalı yani viraja girip çıkmayı bilmeyen adam istediği kadar iyi yol tutan arabaya binsin farketmez..başımdan geçen bi olayı anlatayım şimdi ağız burun kıvıranda çok olcak inanmayanda sorun deil. geçen kış arkadaşımla izmir den didim e dönerken bana dedi kuşadası yolundan dönelim arabamı arkadaşım kullanıyor. kuşadası söke arası yolu bilenler bilir ne kadar virajlı olduğunu ..havada yağışlıydı bu arada arkamızda e46 bi bmw başladı sıkıştırmaya arkadaş dedi şunun bi havasını alayım basmaya başlayınca bmw artık her virajda yanlayarak başladı arkamızdan gelmeye ve ne kadar bassada bizi düzlük gelinceye kadar ne geçebildi nede yanaşabildi..ha birde şu var arkadaşım o yolları çok iyi bilen biri.bu arabanın yol tutuşu çok iyiymiş dedi. şimdi bmw basmamıştır diyende olacaktır kesin o zaman niye yanlayarak gelsin arkadan..

yanlamak kadar zevklisi varmı...
    siz yapabiliyormusunuzuz ?

bmw arkadan itişli olduğu için viraj içinde yüksek gücün de etkisiyle helede yer ıslaksa gaza basınca arkasını takdir edersinizki dışarı doğru savurur....(doğan gibi atmaz tabi limitleri yüksektir ve toparlaması çok daha kolaydır.... )

e46 oldukça sportif bir araçç...megane la dinamiği açısından kıyas bile kabul etmez..anca megane rs le kıyası yapılmalı....
    kaç motordu e46?

• quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

quote:

halbuki acayip bir yol tutyomus gibi yapısı var =)...ilginch ben iyi bilirdim yol tutusunu megane 2 nin...

evet bende öyle görüyorum kasasının büyüklüğü ben gerçekten sağlamım ve yol tutuşum çok iyidir der gibi.
    ilginç bir durum böylesine devasa yapılmış bir aracın yol tutuşundan neden şikayet edersiniz

bana da tam aksi leylek gibi yapısı...

şişkin dodikleriyle hüsmen aganın pantolonu yukarıya çekip koşmasına benziyor araçç..

tip olarak yol tutucak gibi gelmiyor sedan...ancak hb de tam tersi...

ama tiple yol tutuş tabiki bilinemez bizimki tahmin

• quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

quote:

şişkin dodikleriyle hüsmen aganın pantolonu yukarıya çekip koşmasına benziyor araçç..

benzetme süper ağzımdaki üzüm yere düştü

• afiet olsun iyiki boğaza kaçmamış

• quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

quote:

• Valla ben 3 yıldır Megane Hb kullanıyorum. Hızlı da gitsem beni hiç utandırmadı. 200'ün üstüne bir kere çıktım. Onda da son gaza basmadım. Son hızı nedir bilmem? İlk aldığım zaman bir kere denerim. Genelde otoyolda hızım 130-140'dır. Bu hızda da çok mükemmel gidişi var. Kendimi aracımda çok güvenli hissediyorum. Megane III çıkınca da ondan alacam.....:)
  • kesınlıkle megane hb nın yol tutusu cıvıce e gore golf e gore kıyaslanamaz megane ı tek gecerım

golfle de aynı parkuru gecrım cıvıclen de megane kadar cabuk tepkı gostermedıler cabuk toplanmadılar

ıscılık degın performans degın estetık degın ama kesınlıkle megane hb nın yol tutusuna laf soylemeyın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dasdaf

kesınlıkle megane hb nın yol tutusu cıvıce e gore golf e gore kıyaslanamaz megane ı tek gecerım

golfle de aynı parkuru gecrım cıvıclen de megane kadar cabuk tepkı gostermedıler cabuk toplanmadılar

ıscılık degın performans degın estetık degın ama kesınlıkle megane hb nın yol tutusuna laf soylemeyın

Civicinde yol tutuşu iyi değil zaten doğru tespit

Golf hangi kasa ile geçtiniz?
  • Meganede yol tutuşu lastiğe bakıyor...

Yumuşak lastik alırsanız focus gibi olur...

Sert lastik alırsanız hayatınızı pamuk ipliğine bağlamış olursunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Meganede yol tutuşu lastiğe bakıyor...

İşte bu imkansız ikisinide kullandım Focus gibi olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cat33

Valla ben 3 yıldır Megane Hb kullanıyorum. Hızlı da gitsem beni hiç utandırmadı. 200'ün üstüne bir kere çıktım. Onda da son gaza basmadım. Son hızı nedir bilmem? İlk aldığım zaman bir kere denerim. Genelde otoyolda hızım 130-140'dır. Bu hızda da çok mükemmel gidişi var. Kendimi aracımda çok güvenli hissediyorum. Megane III çıkınca da ondan alacam.....:)

200 üstü? daha bassam gidecekti? kusura bakma ama inandırıcı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

quote:

Orjinalden alıntı: cat33

Valla ben 3 yıldır Megane Hb kullanıyorum. Hızlı da gitsem beni hiç utandırmadı. 200'ün üstüne bir kere çıktım. Onda da son gaza basmadım. Son hızı nedir bilmem? İlk aldığım zaman bir kere denerim. Genelde otoyolda hızım 130-140'dır. Bu hızda da çok mükemmel gidişi var. Kendimi aracımda çok güvenli hissediyorum. Megane III çıkınca da ondan alacam.....:)

200 üstü? daha bassam gidecekti? kusura bakma ama inandırıcı değil.

Son hızını bilemiyor 295-300 falan olacak sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Meganede yol tutuşu lastiğe bakıyor...

bu bütün araçlarda böyle değilmi?....

siz 2 aynı lastiği focus ile megane arasında karşılaştırın farkı anlarsınız...

• ArkadaşLar YakLaşık 9 10 Aydır 2004 Dynamique FuLL + FuLL 1.6 16 VaLf 115 Hp Sedan KuLLanıyorum ArabayLa Birçok Kez Uzun y0La Çıktım VirajLı y0kuşLu y0LLar Aştım Araç Hiç Bir Zaman Beni Utandırmadı gerek y0llamaLarda Gerek Şerit Değiştirmede Gerekse Yüksek Süratte VirajLarda Aracın y0L tutuşunu ç0k Begenıyorum Her Ne Kadar 0Lumsuz y0rum ALsada. Bazı ArkadaşLar Megane 200 Sürati Aşmaz Gibi ŞeyLer SöyLedi Sanırım Ama Ben Bu AraçLa 230 Km/h Sürate uLaştım Araçta tık y0k aLLaha İnancınız 0Lsun Süratini Hiç BeLLi Etmeyen Bir Araç Bence Sınıfının En İyi y0L tutan AraçLarından Biri . Başka AraçLarLa KarşıLaştırmıyorum Her Aracın Sahibinde Seveninde Yeri Ayrıdır . Bazı ArkadaşLar Gerek opeL Gerek Honda Gerekse Focus La KarşıLaştırıy0r Evet Öbür AraçLara Göre BeLki Kötüdür Ben Focus kuLLanmış Biri 0Larak Megane nın Daha GüzeL y0L tuttuğuna inannıyorum ama benım meganem oldugu için değil gerçekten öyLe aracın direksiyonundayken öyLe güveniy0rumki Arabama otobana çıktıgımda yarışcak araba arıy0rum şimdiye kdr öyLe herkes beni geçemedi sürate çok düşkün biriyim ..
    son olarak söyliceğim şu megane nin yol tutuşu iyi kim ne derse desin :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.