Şimdi Ara

Audi A4 (B8) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
476
Cevap
16
Favori
138.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal diye tahmin ediyorum, sahibinden de var
  • silecek ölçüsü 600 mm - 500 mm midir? bosch marka aerotwin alayım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

silecek ölçüsü 600 mm - 500 mm midir? bosch marka aerotwin alayım diyorum.

evet bu silecekler nasıl değişecek şimdi? silecek kolları kalkmıyor? bi gizli durum var kesin ama? bilen varsa?
  • insane1907 kullanıcısına yanıt
    Çok kolay hocam değişmesi. Benimkinde silexek üstünde bir düğme vardı ona bastırıp çekince çıkıyordu. Kaldırmadan değiştirmiştim ben. Büroya uğrayabilirsem çekerim fotoğrafını senin için hocam tabi arabanın sahibide ordaysa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

Çok kolay hocam değişmesi. Benimkinde silexek üstünde bir düğme vardı ona bastırıp çekince çıkıyordu. Kaldırmadan değiştirmiştim ben. Büroya uğrayabilirsem çekerim fotoğrafını senin için hocam tabi arabanın sahibide ordaysa :)

internetten bir çok yorum okudum ama? sanırım menüde silecek değiştirme ile ilgili bir mod varmış? bu moda alınca silecekler yarım çalışır vaziyette kalıyor ve silecekler kaldırabiliyormuşuz. ama ben menüde bulamadım? mmi değil benimki acaba ondan mı? bilemedim?
    Hatırlamıyorum okadar iyi ama menüyle uğraşmamıştı. Tamamen silecek üstünden çıkartıp yenisini takmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

Hatırlamıyorum okadar iyi ama menüyle uğraşmamıştı. Tamamen silecek üstünden çıkartıp yenisini takmıştım.

hallettim teşekkürler.. şöyle ki, menüde car setup kısmında wipers diye bi sekme var. onu on konumuna aldığınızda silecekler yarım çalışıyor ve duruyor. böylelikle kadırma işlemi de gerçekleşmiş oluyo.. bu almanlar çok garip :)
    Hallettiyseniz iyi bari hocam. Ben öyle menüden uğraşmamıştım diye hatırlıyorum. Şuankini değiştirmem lazım aslında ama babam arabasını sattı ona verecem arabayı o değiştirsin artık :) Kolay zaten silecekleri kalkıyor mercedeslerin.

• Aracına Türkiye haritası yükleten var mı?

• 2014 A4 2.0 TDI 177 ps quattro alıyorum pazartesi günü bir aksilik olmaz ise km 58.000 de 60.000 bakımı yetkili servis ne kadar bir ücret talep eder ve ne gibi bir bakım yapılıyor neler değişiyor. Alır almaz servise götüreceğim bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca wag ayarlarını nereden yapabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J_skellington -- 4 Şubat 2017; 20:44:17 >
  • J_skellington kullanıcısına yanıt
    60.000 bakımı nispeten detaylı bir bakımdır. s-tronic şanzıman yağı değişecek bu bakımda. Ekstra bir şey çıkmazsa (fren balata, disk, vs.) bakım 1000-1200 tl olur. Şanzıman yağı da ayrıca 1000 tl civarı.
    wag ayarı derken vag-com demek istediniz sanırım, istanbulda ender elektronik 60 tl'ye yapıyor.
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim üstadım su anda yoldayım aracı almaya gidiyorum. Aldıktan sonra hemen servise vereceğim aracı insallah bir kampanya falan denk gelir bakımla alakalı 👍

Servise verdiniz mi?

• Arkadaşlar sorum olacak, Anadolu yakasında yetkili servis olarak hangisini tavsiye edersiniz? Erel mi? Kartal mı? Tanıdığınız ve yönlendirebileceğiniz yetkili isim var ise yardımcı olabilirmisiniz. Vw de şef bir arakaş çok yardımcı olmuştu buradada öyle birini bulabilirmiyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: J_skellington

Teşekkür ederim üstadım su anda yoldayım aracı almaya gidiyorum. Aldıktan sonra hemen servise vereceğim aracı insallah bir kampanya falan denk gelir bakımla alakalı 👍

Hayırlı olsun. Zubizu indirimi ile beraber ek indirmler de olabiliyor. BenimAudim üzerinden randevularda işçilikte ek indirim de oluyor ama onu söyleyince orada da yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirmkn

Arkadaşlar sorum olacak, Anadolu yakasında yetkili servis olarak hangisini tavsiye edersiniz? Erel mi? Kartal mı? Tanıdığınız ve yönlendirebileceğiniz yetkili isim var ise yardımcı olabilirmisiniz. Vw de şef bir arakaş çok yardımcı olmuştu buradada öyle birini bulabilirmiyim...

Anadolu yakasında Özön'ü tavsiye ederim. Devamlı gittiğim yer ve çok memnunum. İsterseniz sizi orada birine de yönlendirebilirim.
    Erel mi Kartal Doğuş mu derseniz de Erel derim.
  • Demirmkn D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar aracımı aldım servise İstanbul'da randevu alamadım çok sıra vardı. Bodrum'da audi lena var oradan randevu aldım pazartesi teslim edeceğim aracımı.

• Muss@ kullanıcısına yanıt
    Dostum Bodrum'da yetkili servis lena var ordan 60.000 km bakımı icin fiyat aldım 2.315 tl fiyat verdiler dediğin gibi şanzıman yağı değişimi yapılacak ve standart bakımı hepsi icin talep edilen fiyat bu. Ayrıca araca 2 adet güncelleme gözüküyor dedi servis onlarıda tamamlayacaklarını söylediler

• Audi A4 s tronic quattro 2014 vag com ayarlarını açtırdım fakat iç mekan ambiyans Işık'ları hareket halindeykende yanıyor nereden kapatabiliriz yardımcı olursanız sevinirim. Birde 130 km hızla giderken hafif bir vibrasyon oluşuyor 130 km hızı bir miktar asınca düzeliyor neden olduğu konusunda fikriniz var mi acaba ?

Rot/Balans baktır 20-30 tl birşeydi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.