Şimdi Ara

Audi A4 (B8) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
16
Favori
137.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ds4

Arkadaşlar aracımı satmaya karar verdim.
    2015 model b8.5 makyajlı kasa, 2 tdi 177 hp
    Sunroof, deri koltuk, spor direksiyon, aktif navigasyon, 17 inc jant , 3 yönlü klima vs oldukça dolu bir araç
    Km 67.000, kaza veya boyası yok, quattro değil
    Sizce ne kadara bırakayım bu aracı
    En az 135 eder hocam ama uzerine fiyatlara hakim degilim. Belki 145-150 bile yapacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ds4 D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Tam satmak istediğiniz gibi bir araç arıyorum 3 haftadır. Fakat piyasadaki gereksiz yüksek fiyatlar nedeniyle beklemekteyim. Aklınızda bir fiyat var ise öğrenmek isterim lakin bugün bir araç için kredi başvurusu yaptık sonucu bekliyorum.

Ciddi alıcıyım anlaşırsak bu hafta içi hemen devri yapabiliriz diye düşünmekteyim. İstanbul Avrupa yakasındayım.
  • ahturkoz A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 3008 için takasta kullanacağım aracımı büyük ihtimal. 0 km allure elegance bir araç buldum ve takasta aracın fiyatını öldürmediler. Sizin içinde hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

selamlar gençler,

ilgilenenlere.. satıyorum..
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-kazasiz-degisensiz-2014-model-audi-a4-177bg-490115367/detay/
    ;) hayirli satislar dilerim. Hocam arac sizin 158 degil 200 de istersinizde bu fiyat civarina satilacagini cidden dusunuyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: KASOS

;) hayirli satislar dilerim. Hocam arac sizin 158 degil 200 de istersinizde bu fiyat civarina satilacagini cidden dusunuyor musunuz?

Alıntıları Göster
    sizce ne kadar eder? pardon düzeltiyorum..

yukarıda yorumunuzu gördüm.. 135 eder demişsiniz.. ama fiyatlara da hakim değilmişsiniz.. peki neye göre 135 eder dediğinizi merak ettim açıkçası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insane1907 -- 5 Mart 2019; 18:1:6 >
  • quote:

sizce ne kadar eder? pardon düzeltiyorum..

yukarıda yorumunuzu gördüm.. 135 eder demişsiniz.. ama fiyatlara da hakim değilmişsiniz.. peki neye göre 135 eder dediğinizi merak ettim açıkçası..

Alıntıları Göster
    ;) bi cok soruma yanit verdiniz, yardimlariniz icin tesekkur ederim oncelikle. Arada ilana koyuyorsunuz malum aracinizi ve genelde de bu fiyatlara koyuyorsunuz 1 yildir, merak ettim sordum bende bunda ne var ki :)
    Kiyas ve kistas istiyorsaniz belirteyim 2014 model 64 bin km de 2.0 tdi 177 ps 3 parca yanlarda boyali ful servis bakimli arac 122 bin tl ye satildi 2 gun once. Donanim olarak sizin aracinizdan farki direksiyon 4 kollu olmasi idi. İstenen fiyat ve piyasanin yaniti malum bu aralara uyusmuyor. Sorum ciddi ve samimi bir soru idi, alinmaniza teyakkuza gecmenize gerek yok hocam sakin olun.

• Hasar kaydi 6 bin tl idi.

• quote:

Arkadaşlar aracımı satmaya karar verdim.
    2015 model b8.5 makyajlı kasa, 2 tdi 177 hp
    Sunroof, deri koltuk, spor direksiyon, aktif navigasyon, 17 inc jant , 3 yönlü klima vs oldukça dolu bir araç
    Km 67.000, kaza veya boyası yok, quattro değil
    Sizce ne kadara bırakayım bu aracı
    En son kaça biraktiniz hocam aracinizi? Takasa kaça sayiyorlar? Suv bir arac dusunsem benimde ilk tercihim 3008 olurdu acikcasi

• KASOS K kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ama siz pek bu aracın fiyatlarına hakim değilsiniz. Takasta kullanacağım aracımı kısmetse. 170k olarak saydılar.

• mnybjk kullanıcısına yanıt
    Hocam serviste en son navigasyon için 3500, hız sabitleme için 1500 lira istiyorlardı.(1,5 yıl önce)

Dışarda 2000 tl ye ikisinede halledersiniz

• quote:

Hocam yanlış anlamayın ama siz pek bu aracın fiyatlarına hakim değilsiniz. Takasta kullanacağım aracımı kısmetse. 170k olarak saydılar.
    Takas icin cok iyi fiyat gercekten. Hayirli ugurlu olsun simdiden

Aynen dışarıda yaptırmak daha mantıklı en yakın zamanda navigasyon yükletmem lazım yada kendim becerebilirsem yüklemem laızm

170 iiymiş bende acaba yeni 508 le mı takaslasam

• quote:

Orijinalden alıntı: KASOS

Takas icin cok iyi fiyat gercekten. Hayirli ugurlu olsun simdiden

Alıntıları Göster
    bir canlı örnek de ds4 arkadaşımız.. 170k takasa sayılan araç 155k satılır diye düşünüyorum..

alınma ve teyakkuza geçme gibi bir durumum yok.. sizler gibi arkadaşlar, galerici misiniz bilmiyorum? bu şekilde değişik yorumlar yapınca garibime gidiyor..

3 parça boyalı 122k öyle mi? neyse satabilirsem ben de buradan paylaşırım satış rakamını..

saygılar..

• quote:

bir canlı örnek de ds4 arkadaşımız.. 170k takasa sayılan araç 155k satılır diye düşünüyorum..

alınma ve teyakkuza geçme gibi bir durumum yok.. sizler gibi arkadaşlar, galerici misiniz bilmiyorum? bu şekilde değişik yorumlar yapınca garibime gidiyor..

3 parça boyalı 122k öyle mi? neyse satabilirsem ben de buradan paylaşırım satış rakamını..

saygılar..

Alıntıları Göster
    Yok galerici degilim Özgür hocam. İkinizde dilediginiz fiyatlara satabilirsiniz insallah

• KASOS K kullanıcısına yanıt
    Ben geçen ay satmaya çalıştım zaten alacak karşılığı almıştım. 135 e kadar indim ama alıcı çıkmadı, piyasa çok düşük seçim sonrası satılır belki.

• mnybjk kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasa belli malum sitedeki araç fiyatlarıda belli, ben ortalama ocaktan beri bmw 3 serisi audi a4 ve e180 takip ediyorum. Fiyatı gerçekci olan araçlar ilana girdiğinden 2 ile 5 gün içerisinde otomatik olarak satılıyor.

Adam bir fiyat yazıyor aracına aynı sitede , daha fazla özellikleri olan bir üst model yılı ve km düşük araç daha uyguna. Daha dün bir araç satıldı 2015 model advanced paket 177 bg 72 binde 1 parça boya var tramersiz navigasyon falan var makyajlı kasa 133 bine TL ye verdiler aracı. Araca daha kredi başvurusunu yeni yapmıştım adam aradı abi peşin fiyatına verdik kusura bakma dedi kapattı.

Pazartesi günü aynı özelliklerde boyasız hatasız araç 138 bine sattılar. Arabasının değerini bilen satmak isteyen satıyor. Lakin 3-5 tane araba satmak amacı olmayıp keriz yakalarım diye yüksekten ilan veriyor hasarlı boyalı değişen araca daha sonra bunu gören arabası temiz olan adam bu fiyata bu varsa benimki daha fazla eder diyor.

Malum sitede ilanlara girin adam B8 kasayı B9 fiyatına satıyor :) ikiside dizel bu arada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahturkoz

Hocam piyasa belli malum sitedeki araç fiyatlarıda belli, ben ortalama ocaktan beri bmw 3 serisi audi a4 ve e180 takip ediyorum. Fiyatı gerçekci olan araçlar ilana girdiğinden 2 ile 5 gün içerisinde otomatik olarak satılıyor.

Adam bir fiyat yazıyor aracına aynı sitede , daha fazla özellikleri olan bir üst model yılı ve km düşük araç daha uyguna. Daha dün bir araç satıldı 2015 model advanced paket 177 bg 72 binde 1 parça boya var tramersiz navigasyon falan var makyajlı kasa 133 bine TL ye verdiler aracı. Araca daha kredi başvurusunu yeni yapmıştım adam aradı abi peşin fiyatına verdik kusura bakma dedi kapattı.

Pazartesi günü aynı özelliklerde boyasız hatasız araç 138 bine sattılar. Arabasının değerini bilen satmak isteyen satıyor. Lakin 3-5 tane araba satmak amacı olmayıp keriz yakalarım diye yüksekten ilan veriyor hasarlı boyalı değişen araca daha sonra bunu gören arabası temiz olan adam bu fiyata bu varsa benimki daha fazla eder diyor.

Malum sitede ilanlara girin adam B8 kasayı B9 fiyatına satıyor :) ikiside dizel bu arada :)
    valla haklısın hocam. bu arada 133 e kaçan araba çok iiymiş üzüldüm adına bence baktığın 3 araç içinden bence audi en iyisi audi dizel ve kuvvetli. ben Mercedes e180 düşünürken alacak karşılığı bunu aldım hiç audi düşünmezken istediğim fiyata satılmayıncada ben kullanıyorum c180 den çok daha iyi geldi bana e180 içinde 1.6 motor nasıl olur o kiloda bir araca bilemedim

• Arkadaşlar Selamlar,

2013 Ocak trafiğe çıkışlı B8 kasa 177hp 8 ileri multitronic aracımı nakit sıkışıklığım nedeniyle satıyorum.
    Kazası, değişeni, boyası, lokal boyası, çiziği, vuruğu, hasar kaydı vs yoktur.
    Hatasız ve tamamen orjinaldir.
    Satıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trigovina -- 25 Şubat 2020; 3:14:3 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.