Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.744
Cevap
140
Favori
956.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jatha

Navigasyon ve sanal gösterge yok. Sanki biraz pahalı gibi. 1 ay öncesine kadar sıfır sport paketi 144000 TL ye veriyorlardı. Belki şuan daha bile uyguna veriyor olabilirler. Özellikle 60 ay %0 faiz avantajıyla.

Hocam bugün fiyat aldım tekrardan.

Sunroof, Led Far + Geri Park Kamerası olan başka opsiyonu olmayan Virtual Cockpitsiz Sport donanım 1.4 TFSİ 155binTL.

Fiyat böyle olunca ilandaki araç çok da pahalı değil gibi.

Son dönemde başka fiyat alan olduysa paylaşırsa seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 22 Ekim 2016; 22:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Far 1330-€ + ÖTV/KDV olacak şekilde yaklaşık 7200-TL ye denk geliyor 3.15-TL kampanyalı kurdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Led Far 1330-€ + ÖTV/KDV olacak şekilde yaklaşık 7200-TL ye denk geliyor 3.15-TL kampanyalı kurdan.

Cok para ya

• Hayırlı olsun, aldığınız araç 2017 kasa mı? Bir de resim var mı aracınıza ait, paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 22 Ekim 2016; 9:18:47 >
  • Çok para gerçekten ekstrası olmayan bir A4 için 155.000. Geçen sene sonunda 122.000 liradan 2.0 motorlu A4 sattılar. Vergisiz fiyatı 55.000 tl yapıyor. Şimdiki A4 ün ise vergisiz fiyatı 90.500 yapıyor. Hemde daha uygun maliyetli bir motorla. Güzel para kazanıyolar valla. Hem satıştan bu kadar kazan hem servisten bu kadar kazan. Bunlara çalışıyoruz...

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Ya Euro artışından ya da ironik olacak ama az araba satışından kaynaklı fiyat arttıtımına gitmişler ayrıca sunroof bile yok. Fiyat çok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jatha

Navigasyon ve sanal gösterge yok. Sanki biraz pahalı gibi. 1 ay öncesine kadar sıfır sport paketi 144000 TL ye veriyorlardı. Belki şuan daha bile uyguna veriyor olabilirler. Özellikle 60 ay %0 faiz avantajıyla.

Hocam bugün fiyat aldım tekrardan.

Led Far + Geri Park Kamerası olan başka opsiyonu olmayan Sunroofsuz, Virtual Cockpitsiz Sport donanım 1.4 TFSİ 155binTL.

Fiyat böyle olunca ilandaki araç çok da pahalı değil gibi.

Son dönemde başka fiyat alan olduysa paylaşırsa seviniriz.

40.yıl için fiyat aldınız mı hocam? Aklınızın bir köşesinde sürekli vardı...

• elfmariachi E kullanıcısına yanıt
    Bir süredir şehirdisi - yurtdışı fırsat bulamadım hocam ilgilenmeye. 2 hafta evvel haftasonu pazar günü Mengerler'e uğramak istedim C200d AMG varsa takaslı fiyat almak için, saat 16.30'da kapatıyorlarmış giremedim içeri. Şu sıralar biraz vakit sıkıntım da var ama 40.yil için de ancak aracımı sattığımda görüşebilirim. Malum 2017'de devamı gelmeyeceği için 40.yil stok bittiği anda bitecek, biraz zaman sıkıntısı var onu yakalamak için. A4'ü aynı grup olduğu için, sürüş - kullanım karakterini de senelerdir bildigimden ve gerek sigorta, gerek garanti gerekse servis benim açımdan daha rahat olacağı için istiyorum ama bu fiyatlarla mantık sinirlarinin üstünde geziyor. Baz paket fiyati fena değil ama en azından sunroof ve güzel bir jantı bile olmayan A4 için 155binTL çok fazla.

• Bugün ben de aracımı teslim aldım. 1.4 Design.

Q3 vardı, 2015 model, 13.000 km de, onu takasa verip aldım.

Şimdilik memnunum çok şükür.

Allah herkese daha iyilerini nasib etsin.

• Merhabalar,

Ben de A4 1.4 TFSI Sport + LED farlar + 18" jant secenegi almis bulunmaktayim.

Ayrica Sport donanimda sunroof standart, 17" 5 kolk jantlar da fena degil acikcasi. Ben de baz donanim ve Design jantlarini begenmedim, o konuda hak verebilirim. Fiyat hakkinda yorum yapamam. LED + geri gorus kamerasi fiyati 10 bin TL fark ettirir, 155 bin TL fiyat normal bu yüzden.

2014/2015 de satilan 2.0 TDI B8.5 kasa A4 ler istisnai ve ekstra destekli fiyatlarla satilmisti. Tam firsat araclariydi haklisiniz.

Alacak olan ve kullananlara bilgi vermesi acisindan faydali olur umarim.
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın hocam keyifle.

18' jantlar hangisi oluyor? Bir kaç farkli 18' model var, model adı mevcut mudur sizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 22 Ekim 2016; 22:04:48 >
    Çok ince eleyin hocam, ben 5 ay oldu 40.yıl alalı ve henüz 1800 km yaptım. Vag grubundan sonra biraz farklı geliyor ve alışmak süre alıyor. Ben çok fazla binmediğim içinde alışmam uzun sürdü. İş yerimin orası biraz sıkıntılı o yüzden götürmüyorum ve haliyle km yapmıyorum. Ama aman acele etmeyin hocam. A3 çok beğendiğim bir araç ve alacağınız aracın A3 ü tamamen unutturması lazım diye düşünüyorum.

• quote:

Bir süredir şehirdisi - yurtdışı fırsat bulamadım hocam ilgilenmeye. 2 hafta evvel haftasonu pazar günü Mengerler'e uğramak istedim C200d AMG varsa takaslı fiyat almak için, saat 16.30'da kapatıyorlarmış giremedim içeri. Şu sıralar biraz vakit sıkıntım da var ama 40.yil için de ancak aracımı sattığımda görüşebilirim. Malum 2017'de devamı gelmeyeceği için 40.yil stok bittiği anda bitecek, biraz zaman sıkıntısı var onu yakalamak için. A4'ü aynı grup olduğu için, sürüş - kullanım karakterini de senelerdir bildigimden ve gerek sigorta, gerek garanti gerekse servis benim açımdan daha rahat olacağı için istiyorum ama bu fiyatlarla mantık sinirlarinin üstünde geziyor. Baz paket fiyati fena değil ama en azından sunroof ve güzel bir jantı bile olmayan A4 için 155binTL çok fazla.

Kendimi editliyorum; sunroof Sport ve Design donanımda standartmış. 155binTL olan Sport araçta Led Far + Stop / Geri Park Kamerasi ve Sunroof mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 23 Ekim 2016; 8:37:34 >

• quote:

quote:

Kendimi editliyorum; sunroof Sport donanımda standartmış. 155binTL olan araçta Led Far + Stop / Geri Park Kamerasi ve Sunroof mevcut

O zaman hayırlı olsun diyelim üstad atakan bey bulur sana bu kombinde bir araç üste 40 bine bu iş biter

A4 1.4 TFSI 150 hp Design Line S tronic (+Isıtmalı ön koltuklar) ----> 138.000 TL

A4 1.4 TFSI 150 hp Design Line S tronic (+Isıtmalı ön koltuklar + Geri görüş kamerası) ----> 140.800 TL

A4 2.0 TDI 190 hp S tronic (+Isıtmalı ön koltuklar) ----> 163.500 TL

A4 2.0 TDI 190 hp S tronic (+Isıtmalı ön koltuklar + Sunroof) ----> 171.500 TL

A4 2.0 TDI 190 hp Design Line S tronic (+Isıtmalı ön koltuklar) ----> 178.000 TL

A4 2.0 TDI 190 hp Design Line S tronic (+Isıtmalı ön koltuklar + Navigasyon + Virtual Cockpit) ----> 195.000 TL

Design Line'da sunroof mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 23 Ekim 2016; 2:08:27 >
  • Arkadaşlar birkaç gündür ben de bu arabayı almayı düşünüyordum ancak artık nikahı basmayı düşünüyorum :D
    Rüyalarıma giriyor namussuz. O nasıl bir iç dizayndır. Sat evi taşın arabaya...

Sevgili Noveche'nin bildirimi üzeri
    A4 1.4 TFSI 150 hp Design Line S tronic (sunroof +Isıtmalı ön koltuklar) ----> 138.000 TL

Bu opsiyonda fiyata dahil olarak aşağıdakiler var mı?

a)deri koltuk (bir ihtimal olabilir, deri değilse içi ne renk siyah mı ?)
    b)geri dönüş kamerası (hiç zannetmiyorum, kamera yoksa park sensörü var mı bari?)
    c)led farlar (hiç zannetmiyorum, led olmazsa çok mu kötü oluyor ?)
  • Nickjack N kullanıcısına yanıt
    Deri koltuk standart geliyor hocam.

O fiyatta Led Far ve Geri Park opsiyonları mevcut değil. Önler Xenon arkalar halojen geliyor.

Hayırlısı olsun. A4 konusunu canlandiracağız hep birlikte

• noveche N kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkürler hocam. 2.0 TDi fiyatları da Virtual Cockpit olmazsa fena degil sanki. Ya da alıştık mı bilemedim

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Haftaiçi uğrayacağım üstad. Önce bir takas şartlarına da bakalım A3 fiyatları ikinci eli vurur çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickjack
    Bu opsiyonda fiyata dahil olarak aşağıdakiler var mı?

a)deri koltuk (bir ihtimal olabilir, deri değilse içi ne renk siyah mı ?)
    b)geri dönüş kamerası (hiç zannetmiyorum, kamera yoksa park sensörü var mı bari?)
    c)led farlar (hiç zannetmiyorum, led olmazsa çok mu kötü oluyor ?)

A) Deri koltuk baz paket dahil standart. Bayilerde ağırlıklı olarak siyah, sonra da bej ve gri renkler var.

B) Geri görüş kamerası opsiyonel. 138.000 TL lik araçta yok. Geri görüş kamerasını genelde navigasyon paketiyle birlikte ekleyip sipariş etmişler araçları. Geri görüş kamerası 510 EURO. 1.4 TFSI için ÖTV + KDV ile yaklaşık 2.800 TL. 140.800 TL'ye design paket + geri görüş kameralı araç bulunabilir (Halen duruyor mu bilmiyorum ama Doğuş Maslak'da vardı böyle bir araç). Ön ve arka park sensörü baz paket dahil standart.

C) Led farlar opsiyonel. 138.000 TL lik araçta yok. Xenon plus baz paket dahil standart.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.