Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.744
Cevap
140
Favori
957.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Led farsız A4 asla alınmaz benim şahsi fikrim. 3.20i sportline a yönelirdim ben olsam. Ama bu fiyatlardan ledli A4 satsalar başka hiçbir araca bakmaz A4 alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 320 i ed nin dış tasarımı cok güzel fakat iç tasarımı hakkında aynı şeyi söyleyemem.3 20 alıncaksa eger M paket yada 40.yearedition alınmalı.
    Birde kasa degiştirmesi ve 16500 17000 bin fiyat aralıgı biraz yüksek benim için.kredi imkanıda yok.
    çok kararsızım.120 - 150 bin fiyat aralıgında tam anlamıyla içime sinecek premium sıfır km bir araç bulamıyorum.hepsinin bir dezavantajı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dearvahhelsing -- 28 Ekim 2016; 12:54:16 >
  • dearvahhelsing kullanıcısına yanıt
    Hocam ; bence size verilen fiyat çok iyi. Ancak aynı bayide led farlı ve geri park kameralı araç da varsa aradaki farkı göze alarak ona yönelmenizi tavsiye ederim.

• bahsettiginiz donanıma sahip araçlar var 10 bin tl fark istiyorlar.bence cok fazla 7300 tl led far için.geri görüş kamerasını dışarda 500 liraya yapıyorlar 2700 tl istiyor audi bayisi.
  • dearvahhelsing kullanıcısına yanıt
    Bu aracın albenisi ledli farlarinda. Stoplar da led geliyor. 2.eli de rahat olsun isterseniz led eklemeniz bence şart. Geri park kamerasi tercih meselesidir ancak 100-TL de olsa orjinal olmayan uygulama yapmam araçlarima. Audi servisleri sadece Cruise takiyor geri park'ı serviste de yaptiramazsiniz. Karar sizindir tabiki. Hatta aynı araçla ben de ilgileniyorum. Standart jantlariyla asla tercih etmem. Varsa opsiyonel 18' veya 19' jantları da taratirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dearvahhelsing

Arkadaşlar merhaba ; hepiniz gibi benimde kafam çok karışık
    bende geçen hafta 2016 AUDİ A4 1.4 TFSI SPORT için kapora verdim.aldıgım son fiyat 144.300 TL nedir düşünceniz.
    Sizce kasım veya aralıkda fiyatlar biraz daha düşer mi?
    Audinin ikici elinde sıkıntı yaşar mıyım?(Ortalama ne kadar zarar ettirir 3 - 4 yıl sonra)
    Passat 1.6 tdi comfortline cam tavan+katlanır ayna 129.000 tl bu seçenege yönlenmek ne kadar mantıklı sizce?

BMw 3.20 i varken asla almazdim o paraya a4
    Audi demek 4 ceker demek bence

• Yeni vergi düzenlemesi geliyormuş. Fabrika çıkış fiyatı baz alınarak vergilendirme yapılması söz konusu. 1.4 TFSi araçlar zam yiyip 2.0 TDi'lar fazla zamlanmazsa A4 ü veya gelecek A5'leri direkt olarak 2.0 TFSİ veya TDi düşünmek mantıklı olabilir. Sanki aynı paketteki 40binTL'lik fark ötv düzenlemesi ile azalacak gibi. 1.4 TFSİ alacaklar elini çabuk tutsa iyi olabilir. 2.0 TDi için tereddüt içinde olanlari ise vergi düzenlemesi tereddütsüz bırakabilir.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    nezaman başlıycakmış belli mi.2017 olabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

nezaman başlıycakmış belli mi.2017 olabilir mi.

Hocam ; kuvvetle muhtemel 01 Ocak 2017 de girer yetişirse.

teşekkürler.bıktık bu vergilerden.
  • 1 kez de bir düzenleme vatandasin lehine olsa

Tarık hocam bu ötv düzenlemesi haberi hiç iyi olmadı benim için. Aralık ayını bekleyecektim normalde ama vergi indiriminden faydalanmak için (engelli raporu) elimi çabuk tutmam gerekecek.
    Artık karar vermeliyim. A4 ve C200 d arasında kaldım. Sline'lı, led farsız(arka) ama diğer tüm opsiyonların olduğu A4 mü alayım, hemem hemen her donanıma sahip C200 d AMG mi?
    Bir de bugün gırtlağına kadar dolu (40.yıl) BMW 320 ied test edip fiyat aldım. Sline'li A4 fiyatına gelecek bana (172.000-ötv'li). Aracın hızı var ama abadtıldığı kadar iyi hissiyat edinmedim. A4'ün kokpiti ve sürüşü çok daha iyi hissettirmişti beni (önden çekiş farkı olabilir). Direksiyon hassasiyetini de sevmedim. Ama BMW'nin en edsane kasalarından sonuçta.
    Tercihim ne olmalı hocam?
    AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• Yukarıda teklifini aldığım A4 var. Rengini hususi istemiştim, denk geldi. Bu araçta led far+bang olufsen opsiyonları yok sadece. Fiyat olarak da baya yüklü. Değerlendirirsen sevinirim

• corova kullanıcısına yanıt
    Hocam bence tartışmasız C200d AMG yi alın. 5 sene kullanmanız gerekecek. Aracın dizel olması 5 sene sonra da değerini korumasına yardım edecek. Üstelik senelik km ortalamanız yüksekse DSG'nin narin yapısı da dikkate alınmalı. Gerçi yeni A4'ün yağlı kavrama olduğunu söyleyen arkadaşlar oldu, ben de 1 - 2 yerde okudum ama teyide muhtaç. Bana indirim ve 5 senelik kullanım düşünülünce C200d AMG daha yakın geliyor hocam.

• Bu da teklif aldığım BMW 320 ied!
    AUDI A4 B9  (ANA KONU)AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• Şöyle oluyor fiyatlar üstad (ötv'siz):
    A4 1.4 fsi: 117.000
    BMW 320 ied: 119.000
    Mercedes c200: 126.500

BMW'yi eleyin bence. g20 çıkıcak ve farkları çok olacak.

Merso ile a4 arasında kaldıysanız a4'ün içi daha ferah gözüküyor o açıdan bakın.

Ben elimde imkan olsa arkadan itişli bir araç alırdım ancak a4 yepyeni bir da bu var.

tfsi ile dizel arasında kalınıyor son olarak. uzun yol yapacaksanız tfsi sizi üzer. diğer taraftan da mersonun dizel performansını değerlendirin derim.

zor karar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

BMW'yi eleyin bence. g20 çıkıcak ve farkları çok olacak.

Merso ile a4 arasında kaldıysanız a4'ün içi daha ferah gözüküyor o açıdan bakın.

Ben elimde imkan olsa arkadan itişli bir araç alırdım ancak a4 yepyeni bir da bu var.

tfsi ile dizel arasında kalınıyor son olarak. uzun yol yapacaksanız tfsi sizi üzer. diğer taraftan da mersonun dizel performansını değerlendirin derim.

zor karar

Aynen Aras hocam ya. Bir aydır bu durumdayım. Ne kadar zormuş karar vermek anladım. A4'ün hissini hiç bir araçtan alamadım, ancak mantığım beni C200d'ye yönlendiriyor. Hayırlısı bakalım.. Bir aya kalmaz hiçbirini alamayacağız gibi görünüyor zaten. Artık 1.6-1.4 vergileri de yüzde 90'lara çıkacak

Vergiler sadece tek yönlü 1600cc'yi arttırma şeklinde artacaksa 2.0 TDi motorlu A4 QUATTRO olsun veya olmasin her türlü 1.4 TFSi yerine daha tercih edilir olur. Ancak dizel de her zaman revaçta kalır Murat Hocam. C200d'nin çekiş düşüklüğü mevzusunu ben de takip ediyorum ama bu araçlarla yapabildigimiz süratler belli. Benim için 4.18i GC bile performans olarak sorun olmaz. 3.20i ED 40.yil dolulugu ile harika ama ben de biraz ikinci plana çektim Borusan'ın oynak fiyat politikalari nedeniyle ve yeni neslinin çok yakın olması nedeniyle. Bir de şöyle düşünelim; 5 yıl -> 3 serisi hemen yeni kasa 1 yıla kalmadan, A4 5 yıl içinde 1 makyaj yer ama kasa güncel kalır, C serisi 1 yıla kalmaz makyaj ve 5.yılın sonlarına doğru yeni nesli gelmiş olur. Bu silsilede dahi bence C serisi ve A4 daha avantajli oluyorlar ama ben yine de dolulugu ile de C200d AMG tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 29 Ekim 2016; 23:03:59 >
    Haklısın üstad. Yüzde 51 A4 seçeneğinden yüzde 55-60 AMG seçeneğine geçmiş vaziyetteyim. Şu A3'ümzün de alıcısı çıksın artık hayırlısıyla:)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.