Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.785
Cevap
141
Favori
966.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @cyberfrs yeni A4 'ler launch kontrol destekli yağlı tip. Benim aracım 8000 km oldu şuan için şükür bir sıkıntı yok.

@pasa_ Araç beklediğimden keyifli hocam bu segmentte nerdeyse kullanmadığım araç kalmadı. Kısa şunları söyleyim. Quattro kalkışta ve düşük hızlarda kayıpsız hızlanması ile çok başarılı. Viraj çizgisi tutturması ve stabilite sağlaması bariz başarılı.
    Fren sistemini çok beğendim. Üstünde circurato P7 lastik var niyetim onları değiştirmek.
    Araç 235 km/h a kadar oldukça akıcı hızlanıyor. Sonrasında 4 çeker dezavantajıylada hızlanma yavaşlıyor hatta belli bir noktada eğim olmazsa hızlanamıyor bile. 235 kmh bile gayet ideal bir hız neticede 2 lt dizel bir araç.
    Aracın vites oranı oldukça uzun 7. vites 2000 devirde 150 kmh hız yapıyor. 3000 devirde ise 230 kmh hıza ulaşıyor.
    Yalıtım olarak özellikle rüzgar sesinde segmentinin en iyisi diyebilirim. F30 3 serisinden sonra yalıtımı çok iyi geldi. F30 3 serisini konforlu bulurdum ama bu araç 18 jantlara rağmen gerek setlerde, gerek bozuk zeminde kabine minimum yansıtma yapıyor.
    Beğenmediğim yanı Quattro aldığında önden çekere göre 1 cm daha yüksek oluyor araç. Zaten aracın standartı yüksek birde quattro farkıda eklenince leylek gibi oldu Servis danışmanıma sordum Almanya'da 2.5 cm alçaltılmış yayı gelicek, konforumu az da olsa olumsuz etkiler ama gerek görüntü gerek üst hızlardaki esneme payı minimuma inmiş olacaktır.
    İlk izlenimlerim kısaca bunlar.

@Corova hocam,

Öncelikle yılda kaç km yol yapıyorsunuz? Araçtan beklentiniz tam olarak nedir?
    Amg paket oldukça sert bir yapıya sahip, günlük kullanımda biraz yorucu olabilir. 136 hp dizel düşük süratte tork ile biraz yürüyor ama üst hızları nazlı diyebilirim. C serisinin makyajıda yaklaştı ve ufak dokunuşlar dışında yürüyeninde değişeceği bilgileri mevcut.
    A4 yüzü yeni ama fiyat olarak 40. yıldan daha pahalı ve günlük kullanımda yakın performans sunsada üst hızlarda 320i ed gibi yürümüyor.
    3 serisi bana göre en büyük dezavantajı rüzgar sesi alması ve kasa değişiminin yaklaşmış olması ama üzerindeki donanım birçok konuda kendini öne çıkartıyor. Gerçek deri, nbt sistemi, harman kardon ses sistemi derken kullanıcıyı şımartmak için herşey mevcut.
    Ben neden A4 aldım?
    1) Quattro olması
    2) Mevcutta 316i aracım vardı zaten yüzü tanıdıktı bende farklı bir araca yönelmek istedim.
    3)3 serisi bence premium bir araca yakışan yalıtıma sahip değil

Bu yüzden beklentinizi iyi analiz edebilirsem size en ideal aracı söyleyebilrim.
    İyi günler

• muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkür ederim üstad. Yılda 15-20 bin km'yi geçmem. Genelde de eşim şehir içinde kullanıyor. Yılda 5-6 kez yakın mesafeli şehir dışına çıkarız. Açıkçası yarışmayacağım için kimselerle 200 km üstü hızlanma pek umrumda değil. Aracın sollama, ara gaz kabiliyeti daha önemli benim için. BMW 320i ed'de ortalamaların 12 litrelere çıkması gözümü korkutuyor ve uzak durmama sebep olan bir etken de kasasının değicek olması dediğin gibi. Yeni A4, kokpitinden dolayı, -benzinli olmasına rağmen- sarfiyat riskini göze alarak alabileceğim bir araba. Lakin ledfar+iç dış sline özellikleri bir arada bulmak (ki fiyatı da 200 bin boyutuna çıkıypr neredeyse) imkan dahilinde değil pek. Bu yüzden; şekli, konforu ve yakıtının düşük değerlerde olması nedeniyle C200 D'ye odaklanmış durumdayım.
    Bu odaklanmışlığımı; diğer araçlara (bmw-a4) yönlendirecek argümanlar var mı acaba? Araştırdığım kadarıyla yok. Yine de bilmem gerekeni söyleyebilirseniz, zevkle dinlerim. Teşekkürler yeniden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar güncel fiyat alan var mı 1.4 tfsi A4 SPORT VEYA DESİNG için?fiyatlarda bi düşüş bekliyor musunuz?
  • Eskişehir Asil'de, Sport donanım + Led paketli, metalik Scuba mavi bir araç hazırda mevcut. 152K fiyata alınabilir. Bilgi olsun diye yazıyorum. 60.000 TL sıfır faiz de iyi bir fırsat bence.
  • dearvahhelsing kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta almıştım. Led Far + Geri Park Kamera - Sport 155binTL, Standart Design 138binTL aldığım teklifler.

Sport donanımda metalik renk için fark alınmıyor. Aklınızda bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Herkese merhaba,
    Virtual kokpit ya da geri görüş kamerası gibi opsiyonlar sonradan takılabilyor mu?

Aracım b9 2.0 tdi quattro sport. Led far ile 18" jant mevcut. Virtual kokpit sonradan takılıyorsa muhtemelen geri görüşüde navigasyonu takarken hallederler diye düşünüyorum.
    Araç 2 lt motor olduğu için virtual kokpitin ötv li hali nerdeyse quattro farkı kadar
    Bu araç dizel alınacaksa kesinlikle quattro alınmalı, stabilitesi bariz fark ediyor.

quattrosuz audi şahsen asla almayı düşünmüyorum apo usta ile bir görüş yapsa yapsa o yapar dediğin işi

• Arkadaşlar cuma günü doğuşotodan aldım aracı 1.4 tfsi ibis beyazı içi bej deri opsiyonsuz araç yani en baz modeli daha istanbul dışındayım diye göremedim aracı ama 125800 lira 60.000 tl sıfır faizle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sbmr -- 2 Kasım 2016; 1:49:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Herkese merhaba,
    Virtual kokpit ya da geri görüş kamerası gibi opsiyonlar sonradan takılabilyor mu?

Aracım b9 2.0 tdi quattro sport. Led far ile 18" jant mevcut. Virtual kokpit sonradan takılıyorsa muhtemelen geri görüşüde navigasyonu takarken hallederler diye düşünüyorum.
    Araç 2 lt motor olduğu için virtual kokpitin ötv li hali nerdeyse quattro farkı kadar
    Bu araç dizel alınacaksa kesinlikle quattro alınmalı, stabilitesi bariz fark ediyor.

quattrosuz audi şahsen asla almayı düşünmüyorum apo usta ile bir görüş yapsa yapsa o yapar dediğin işi

Bu Quattro çok cins bişey. Alıştın mı başka aracı kullanmak çok suni geliyor tepki olarak

• a4 1,4 150 bglik desıgn led farlı ve sportlıne led farlı fiyat alan varmıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sbmr

Arkadaşlar cuma günü doğuşotodan aldım aracı 1.4 tfsi ibis beyazı içi bej deri opsiyonsuz araç yani en baz modeli daha istanbul dışındayım diye göremedim aracı ama 125800 lira 60.000 tl sıfır faizle

Hocam hayırlı olsun. baz donanımda designdan neler eksik bilginiz var mı?
    Benim dışarıdan gördüğüm ön panjurda krom çıtalar eksik dış görünüş olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

a4 1,4 150 bglik desıgn led farlı ve sportlıne led farlı fiyat alan varmıydı.

Design led farlı pek gelmiyormuş, gelenler genellikle Sport. Geri Park Kamera dahil 155k fiyat aldım geçen hafta. Kamera 510-€ + ötv / kdv.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.sport led farlı hazırda bulunuyormu araç.gerci bayiye göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 2 Kasım 2016; 16:12:10 >
  • sport led farlı 1.4 tfsi olarak bulunuyor.:) Bahsini yaptıgınız aracın sonuncusu BEYAZ olanını az önce ben aldım.Şuan doguş otoda BEYAZ led farlı olarak yok.. farklı renklerde vardır.gelecek arabaları varmış fiyatları zamlı olcakmış euro. arttıgından dolayı ve sıfır faiz kampanyasıda bitmiş durumda.
    hayırlı olsun.sportlıne led farlı nekadara almıştınız.audi işime gelmezse başka bir markayada bakılabilir.
  • Satılmadıysa Avek 'te vardı hocam. 2 adet metalik beyaz vardı.

• Baz pakette jant kücük krom ön panjur direksiyonda krom birkaç sey daha var ama üst paketlerde sunroof hep var dedi ondan 20 000 tl oynuyor fiyat

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam .kısmetse bakıcaz bakalım audi ye.karşılaştırmalar yapıcaz diğer markalarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 2 Kasım 2016; 18:54:3 >
  • bir sorum olcaktı.1.4 150 bg lik olanın şanzımanı yağlı olan mı kuru olanmı.kesin kaynaklı bilgi varmıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

bir sorum olcaktı.1.4 150 bg lik olanın şanzımanı yağlı olan mı kuru olanmı.kesin kaynaklı bilgi varmıydı.

Yagli olan

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.