Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.744
Cevap
140
Favori
957.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.yağlı olması için sorunsuz diyorlar.iyi ozaman.
  • dearvahhelsing kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgi için.
  • Geçen hafta itibariyle aracımı almış bulunmaktayım, 1.4 TSI Sport + Füme Renk, bu rengi iki haftadır arıyordum, sonunda Filo araçları içinden çektirdim, bir haftadır kullanıyorum.

Bir önceki aracım 1.4 Golf Highline üzerine 10 opsiyon almıştım, tabii bazı opsiyonlarımı arıyorum şuanda,
    özellikle de, öndeki araç takip özelliğini...
    Önceki opsiyonlu aracımı istediğim fiyata satarken çok uğraştığım için bu sefer opsiyonsuz denemek istedim açıkçası.

Araştırmalarımı ve Neden bu aracı tercih ettiğimi bilgi amaçlı yazıyım;
    Öncelikle ne yazıkki bu araca sonradan SADECE cruze kontrol taktırmak mümkün, ben serviste taktırdım, çokta beğenmediğim şekilde direksiyon yanına bir kol olarak takıldı !!
    Diğer değişiklikleri ölüyorum deseniz servis takmıyor, uğraşmıyor...
    Bana en saçma gelen arka koltukların yatmaması ve bunun opsiyon olarak alınması idi, ama nedenini sorunca BMW 3 serisi ve C180 de de yok, gidin sorun diyorlar..2 dk önce biz onlardan daha iyiyiz diyen adamın bu kıyasa girmesine ne diyim bilemedim..
    Diğer özellikleri ise enderelektronik üzerinden taktırabilirsiniz ama bence bu bir macera.. aradım konuştum, yeni A4 için hiç birşeye söz vermiyorlar, yaparız, deneriz, neden olmasın gibi konuşmalar geçti, ve her ek opsiyona +10bin TL ister gibi konuştular... tabii o da düzgün çalışırsa..

Audi bayiileri için bayağı kötü yorum okudum, tamamen haksız olmamakla birlikte çok kötü de değiller, sadece satış sorumlusuna gerçek alıcı olduğunu hissettirmeniz lazım, ben araç için kapora verdikten sonra çok ilgilenildim bir problem yaşamadım açıkçası ve benim istediğim aracı bulmak için satış görevlisi bir hafta uğraştı yazıştı,ben eski bir borusan çalışanı olarak BMW avcılar bayisine her gittiğimde rahatlık ile dövülüyorum, aynı satış görevlisi yine mi siz der gibi konuşup can sıkıyor, algıda seçicilikte olabilir bilmiyorum..

Gelelim neden BMW, Merso, Volvo içinden bu aracı seçtiğime,
    1- Yeni kasa olması; BMW'nin bu kasası sanki bedava dağıtılıyor gibi heryerde,
    2- Kredi imkanları; 2bin dizel alacak olsam muhtemelen diğer seçeneklerimi tekrar düşünürdüm ama imkanım yok, o yüzden %0 faiz olayı tam benlikti.. BMW de yapıyor bunu 5.20i için, çokta güzel araç ama fiyat beni durdurdu,
    Birde daha önce VDF kredisi kapattığım için bana özel ek indirimlerim vardı..
    3- 3,5 yıllık DSG kullanıcısı olarak, yazılanların aksine bu şanzımandan hiç sorun yaşamadım, sattığım arkadaşta gayet memnun şekilde ayrıldı, buna güvenerek kafama bişey takılmadan aldım,
    4- Doğuş paketlerinde opsiyon olarak kendini yenilemiş bence bu sene, bu da hoşuam gitti, örn. BMW de katlanır aynalar bile opsiyon iken, A4 de ısıtmalı ayna bile opsiyon değil, 2-3 sene öncesi WV/Audi olsaydı, opsiyondan yanına yaklaşamazdım bu aracın.
    5- yılda 10 max 15bin km yapıyorum, o yüzden benzinli araç bakıyordım, TSI motoru da daha önce kullanıp memnun olmam önemli bir seçenekti,

S line aksesuarlar Ali express ve E-Bayde var, ben çakma sline pedal setini 10 dolara sipariş ettim, orjinali 50 dolarlara geliyor..
    Henüz araç yeni old için çok seçenek yok ne yazıkki.

Hep BMW'yi örnek verdim yanlış anlaşılmasın, gönlümde yatan aslan o dur aslında ondan gidip incelerim ara sıra oradan detaylarını biliyorum ama işte imkanlar, yoksa 320d GT xdrive alıp geçerim, dönüp arkama bakmam bile... Benzinli motorlar bence BMW'nin DNA ları ile oynadı, 3 silindir ve önden çekişli araçlar geliyor, üzücü, bir ekol değişiyor..
    Birde nette araştırırsanız son 2-3 yıldır BMW yeni araçlarda, hep boyanmış veya motoru tamir görmüş araçları sıfır diye sattıklarına dair şikayetler var, bu da gözümü korkuttu açıkçası 3 serisini düşündüğüm sıralarda..

Mercedeste ise durum farklılaşıyor, C serileri CLA ve C180 arakdaşlarımda var, arkada iki büklüm oturuyorsun, sanki segmenti boş bırakmayalım diye yapılmışlar gibi, tmm kasa, şanzıman falan mercedes saygı duyuyorum ama içime sinmedi, E serisi ve üstüne de para yetişmiyo..

Volvo dışardan kocaman dururken arkası nasıl o kadar dar olabiliyor o aracın çok enteresan, satarken ölü fiyatına satıyorsun ne yazıkki ülkemizde, çok baba arabası bence..

Son olarak yakıt tüketimimi söyleyim, istanbulda karşıya gidip geldim, normal kullanım, %30 trafikli yokda, 5.6 yaptım, yaklaşık 90 km yol yaptım bu şekilde,
    Total karma tüketimde ise 7.2 şuanda.

Herkese kazasız belasız sürüşler, aracınız ne olursa olsun tadını çıkartmanız dileğiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spad -- 2 Kasım 2016; 23:39:50 >

• hayırlı olsun
  • spad S kullanıcısına yanıt
    Aracınızı güle güle kullanın da keşke kaça aldığınızı da yazsaydınız :-))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60bin sıfır faiz kampanyası yok mu kasım aralık ayları için?

• Hayır bitti artık 40.000 sıfır faiz 18 ay var bugun öyle dedi satış temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: meyegen

60bin sıfır faiz kampanyası yok mu kasım aralık ayları için?

AUDI A4 B9  (ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: noveche

quote:

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

Bu oranlar ve kredi için gömmeli audi kasko + garanti uzatma şartı aranıyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: beynemaz

quote:

quote:

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

Bu oranlar ve kredi için gömmeli audi kasko + garanti uzatma şartı aranıyor değil mi?

Audi kasko yaptırma ve 2 yıl garanti uzatma şartı var. Kredi rakamının üzerine eklenip kredi ile birlikte taksitlendirilebiliyor. 0 faizli kredi kullandıysanız kasko ve garanti uzatma toplam ücreti de faizsiz olarak kredi süresince taksitle ödeniyor.
    Hasarsızlık indiriminiz üst sınırdaysa Audi kasko ücreti 2.0 basic için 1500 TL civarı tutuyor. 1.4 design için de 1300 TL civarıydı sanırım.

• Ayrıca kredi borcunu kapatınca garanti uzatmayı iptal ederek ücreti iade alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 4 Kasım 2016; 21:14:27 >
  • Evet bugun teslim aldım maslaktan arabamı jantlar dışında sevdim arabayı katlanır ayna ledli xenon (standard) olandan görsel park destegi,kapı içi aydınlatmalar,kapı açma kollarının içinde aydınlatma ( dışarda) hız limitleyici.genel olarak iç aydınlatma cok güzel olmuş.bu para içi güzel bir araba yani genel olarak.1 noktada dumur oldum 200 tl benzin aldım menzil 420 yazdı a3 sedanımda koysam 800 olurdu bir ara unuttum dönüp 100 tl likmi koydun diyecektim pompacıya :)

• Birde tek cümle halinde değilde ayırarak yazsanız bizde eziyet çekmesek okurken. Yukardaki ilk yorumunuzu yarıda bıraktım bu yüzden

• Aralık ayında yeni bir kampanya olur mu? 130bin altına a4 alabilir miyiz?

• meyegen M kullanıcısına yanıt
    Kampanya başladığında Euro 3.40 ın altındaydı. Bugün 3.52 den kapandı. Bu gidişle zor.

• Bugun doğuşoto maslakta 2 araç kalmıştı yarın ararsanız bulabilirsiniz sanırım.125000 den başlıyor.

• quote:

Ayrıca kredi borcunu kapatınca garanti uzatmayı iptal ederek ücreti iade alabiliyorsunuz.

Hocam vw den araba almıştım 2015 mayısta ve önümüzdeki nisanda da krediyi kapatacağım. VWde de aynı mı söylediğiniz olay?

• Bayiler yüksek indirimli mi satıyor? Audi sitesinde en uygun a4 150 gibiydi.

• ygtatli kullanıcısına yanıt
    Aynı. Ben de iade almıştım. Aracın normal garantisi bitmeden iade isterseniz ödediginizden kesinti yapılmadan iade ediyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.