Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
11.745
Cevap
141
Favori
957.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Liste fiyatları güncel kur üzerinden oluyor, Doğuş Oto kur kampanyası yapıyor misal 3.15 e sabitliyor, dolayısıyla daha hesapli almış oluyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Aynı. Ben de iade almıştım. Aracın normal garantisi bitmeden iade isterseniz ödediginizden kesinti yapılmadan iade ediyorlar.

Teşekkürler cevap için hocam. Krediyi kapatmadan da alabiliyor muyum? Yol olarak neyi izlemeliyim? Vdf ye yazı mı yazacağım? Yoksa direkt doğuşa gidip mi başvuracağım? Saygılar...

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygtatli

quote:

Aynı. Ben de iade almıştım. Aracın normal garantisi bitmeden iade isterseniz ödediginizden kesinti yapılmadan iade ediyorlar.

Teşekkürler cevap için hocam. Krediyi kapatmadan da alabiliyor muyum? Yol olarak neyi izlemeliyim? Vdf ye yazı mı yazacağım? Yoksa direkt doğuşa gidip mi başvuracağım? Saygılar...

Vdf sigorta personeline ( bayilerde çalışanlar elden alıyor ) dilekçe veriyorsunuz. Onlarda dilekçe formatı mevcut, sadece isim soyisim ile iade istediginiz banka hesap no yazıyorsunuz. Onlar faksla merkeze gönderip işleme koyuyorlar. Her hafta Perşembe günleri iade yapıyorlar. 1 hafta 10 güne paranız iade edilmiş oluyor. Kredi kapatmadan da iade alınabilir diye tahmin ediyorum ama benim kredim yoktu aksi de olabilir. Siz krediniz olduğunu söylemeden talepte bulunmayı deneyin isterseniz, her bilgiyi görüyorlar müşterilerine dair, aksi durumda sizi uyarirlar zaten.

• Araç sahibi dostlar bir kaç sorum olacak;
    - bej leatherette koltuk için boya geçmesine karşı ne önerirsiniz?
    - meralik siyah boya için bir işlem önerir misiniz?
    - 17 inç jantlar küçük gelir mi, sırıtır mı çok?
    - "led farlar" 1330€ donanımı ekledik ama bu matrix led olmuyor mu?

• Otomobil Genel'de paylaşılmış. Sene sonu değil 14 Kasım'da yürürlüğe girme ihtimali mevcutmuş. Özetle haşırt yolda; araç alacaklar biraz acele etmeli bu hafta. Donanımlı araçlar da bu limite girecek sadece segment ve marka modele odaklanmamak lazim. 2 seneye de taban fiyatlar güncellenmezse %45 lik dilimde araç kalmayacak gibi duruyor.

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• %30 luk bir zam yolda gibi duruyor ; 145binTL lik A4 1.4 TFSi Sport en azından 174binTL olacak sanki.

Edit : 188binTL yerine 174binTL yapar galiba bu oran artışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 6 Kasım 2016; 10:52:55 >
  • quote:

%30 luk bir zam yolda gibi duruyor ; 145binTL lik A4 1.4 TFSi Sport en azından 174binTL olacak sanki.

Kur farkından da bir şeyler gelirse araçlar alır başını gider.

• quote:

%30 luk bir zam yolda gibi duruyor ; 145binTL lik A4 1.4 TFSi Sport en azından 174binTL olacak sanki.

7,474 euro zam geliyor 1,4 tfsi 150 hp araçlara

• quote:

quote:

Kredi kapatmadan da iade alabilirsiniz ancak krediyi garanti uzatma şartıyla 0 faizli ya da faiz indirimli kullandıysanız, kredinizin kalan miktarı indirimsiz faiz oranı üzerinden yeniden yapılandırılır ve ödemeniz gereken miktar artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 6 Kasım 2016; 15:03:29 >
  • https://www.otopark.com/2016/11/2017-otv-duzenlemesi-onaylandi/

• quote:

Orijinalden alıntı: noveche

quote:

quote:

Kredi kapatmadan da iade alabilirsiniz ancak krediyi garanti uzatma şartıyla 0 faizli ya da faiz indirimli kullandıysanız, kredinizin kalan miktarı indirimsiz faiz oranı üzerinden yeniden yapılandırılır ve ödemeniz gereken miktar artar.

O zaman ben de krediyi bitirir sonra iade alırım 😂 1 ay farkla garanti uzatmasından kurtuluyorum 👍

• Sizi anlamak çok güç:)
    Hala yeni alacağınız aracın fiyatının nereye çıkacağını tartışıyorken,neden bunu ödemek zorunda olduğunuzu hiç tartışmıyorsunuz.
    Alkışlıyorum Yeni Türkiye'yi
  • 1.6 araçlardaki zam direk ötv zammı kadar olmaz bence. Deli gibi kar ettikleri için fiyatlarda biraz indirime gidip 2.0 ile aradaki makası çok kapatmamaya çalışacaktır distribütor firmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: beynemaz

Araç sahibi dostlar bir kaç sorum olacak;
    - bej leatherette koltuk için boya geçmesine karşı ne önerirsiniz?
    - meralik siyah boya için bir işlem önerir misiniz?
    - 17 inç jantlar küçük gelir mi, sırıtır mı çok?
    - "led farlar" 1330€ donanımı ekledik ama bu matrix led olmuyor mu?

Audi'ci yok mu aramızda?
  • Bende bej deri var 4 5 gündür boya geçmedi.led far herhalde 2. Düzeydekidir çünkü ledli xenon standard para yAzdıgına göre yeni tiptir

• Arkadaşlar mercedes konusunda sormuştum birde sizin görüşlerinizi alayım dedim;

Arkadaşlar bende ötv sebebiyle (haber gerçek veya değil ancak 1.6 lüks segmente ek vergi yükü geleceği kesin gibi) araç almayı bu yıl içinde planlayanlardanım, size bir sorum olacak :
    Öncelikle mevcut aracımı satıp (55k)üzerini kredi ile ödeyeceğim ve aylık ödeme gücüm max 5k, yılda 15k civarı yol yapıyorum. Görünüm ve marka değeri olarak merc. e yakınım ama ...
    Seçenekler :
    1 ) C180 Exclusive (merc kasım kredi kampanyası ile rahat alınabilinir ancak çok yakıyor ve yılsonuna kadar 9g gelir mi acep ? )
    2 ) C200d Exclusive (merc kasım kredi kampanyası ile rahat alınabilinir ancak motor zayıf ve 7g )
    3 ) 520i executive (90k 0 faiz 24 ay kredi var kalanı tüketici kredisi zorlar biraz, araç çok yakıyor.
    4 ) 320i 40. yıl (araç donanım olarak cezbedici ancak yüzü eski ayrıca araç çok yakıyor)
    4 ) a4 2.0 quattro (40k sıfır faiz pek işe yaramıyor, iç dış görünüm çok beğenmesemde motoru ve yol tutuş vs. muhteşem)

Siz olsanız hangisini niye alırdınız ?

• beynemaz kullanıcısına yanıt
    Matris Led farklı bir opsiyon. Normal Led farlarda 3 adet bölme var ve gece uzun kısa geçişi özelliği yok. Matris'ler 4 bölmeli ; kisa uzun geçişi perdeleme özelliği filan da var ve bir üst sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 7 Kasım 2016; 17:58:51 >
  • Astra matrix led kullandım deneme amaçlı resmen aşık oldum farlara muazzam bir şey opel böyleyse audiyi düşünemiyorum

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler
    Led 1330€
    Matrix led ne kadar acaba?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.