Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (588. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.756
Cevap
141
Favori
961.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
Giriş
    A4 sedan 1.4 sport 2018 ile aranıza katıldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Girer girmez bir soru sorayım ;

Telefonu kablosuz şarj için koyduğumda şarj yuvasında yabancı cisim var sarj edilemiyor uyarısı veriyor.

Bunu nasıl çözebilirim acaba?

Cihaz iPhone magsafe kılıf var.
    Kılıfsız denedim yine aynı hatayı verdi

• ak_el23 A kullanıcısına yanıt
    Servis fiyatı aldınız mı? Ankara'da fiyat aldığınız Audi ustası hangisi?

• Merhaba değerli forum üyeleri. 2017 1.4 tfsi aracımı benden önceki sahibi. Fotoğraflarda görüldüğü gibi hava filtre kazanının kapağını sökerek, bmc marka açık hava filtresi taktırmış. Kapağı da kaybetmiş. Saklamamış yada. Açık hava filtresi kaliteli ve sesi gerçekten güzel. Ama ben orijinaline dönmek istiyorum. Sizden ricam olur ya elinde hava filtre kazanı kapağı olan var mı? Ücretini ödemek kaydıyla alabilirim. Yada bildiğiniz bir yer var mıdır. Temin edelim. Teşekkür ederim herkese
    AUDI A4 B9  (ANA KONU)
    AUDI A4 B9  (ANA KONU)
    AUDI A4 B9  (ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var aracım 2017 model design paket. Aracı sıfır aldım ve ilk sahibiyim. iki gündür şöyle bir sorunla karşılaştım.Klima/Kalorifer sistemini çalıştırdım hava gelmiyor. Havayı ister ayak kısmına vereyim veya cam kısmına vereyim yine hava yok sadece araç iç sirkülasyon düğmesine basınca hava gelmeye başlıyor iç sirkülasyon düğmesi kapatınca bütün hava çıkışları kapanıyor. Buna benzer sorun yaşayan oldu mu. Klima çalışıyor havayıda üflüyor ama sanki klape gibi bir şey hava çıkış yerini kapatıyor havanın kanallara ulaşmasını engelliyor gibi.

• Selamlar.
    2017 model aracımın 60 bin bakımını yaptıracağım. Neler değişmesi gerekiyor?

• ak_el23 A kullanıcısına yanıt

çok iyi fiyatmış, burda bir kaç servisten fiyat aldım onlar da en az 15k çektiler.

• Akdemir51 A kullanıcısına yanıt
    Problemi çözebildiniz mi?

• AA3437 kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun, benimda aklimi celiyor bu araclar, aracinizdan memnunmusunuz, 40Tdi ve 45 Tfsi arasinda ne dersiniz, yakit tuketiminiz nasil.

• Merhabalar
    1.4 TFSI aracımın Doğuş Oto'da şanzıman yağı ve buji değişimini yaptırdım.
    Şanzıman yağı: 7 bin
    Bujiler: 4 bin

Çok yoğunluk var, servise kabul ve teslimat uzayabiliyor.

• longthinboy L kullanıcısına yanıt
    Aracim A5 45 TFSI ve Ankara uzun sureli ortalama 9.3lt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earnhardt -- 15 Ocak 2025; 14:13:50 >
  • bendede s206 nın karma 8000 km ortalaması 8 litrelerde , motora göre çok yakmıyor görünüyor. Yeni kasa a5 i gördüm sevemedim, yeni kasanın çıktığı ortamda eski kasa araç alınırmı

Neden alınmasın hocam bu kafalardan vaz geçelim artık :) Yani şunu söylerseniz anlarım.

Yeni kasa 4.3m den başlıyor..

Eski kasa audiye en fazla verilmesi gereken 3.3m olmalı ( temizliğine göre )

Yoksa 1m daha para verip sıfırını almak mantıklı. ( şahsi görüşüm )

Benzinli dusunuyorsaniz zaten su an 45 TFSI’in karsiligi yok, o yuzden direkt alinabilir.

Buna ek olarak, malzeme kalitesi bakimindan da bir degerlendirin, bence bu bakimdan da alinir.

Fiyat olarak da daha asagida tabii.

Tel no değiştiği için başka hesaptan dönüş yapıyorum. Ben 45 tfsi quattro dan çok memnunum. 40 küsür binde istanbul kullanıcısı ilk sahibinden aldığımda yakıt ortalaması 9.2 idi. Şu an 94 bin oldu. Ben tüketimialdığımda sıfırlamıştım, bende 8.2 lt (Kocaeli'de kullanıyorum)

• Merhaba bir konuda yardım almak istiyorum,2017 model aracım için mmi ve ekran yükseltmesi yapmak istiyorum,
    8W0035192 Delphi ünite ile
    8W0035025A Harman ünite
    arasinda ne gibi bir farklar var acaba ?Harman ünitelerin daha özellikleri olduğu söyleniyor nedir üstün olduğu yönler?
    Yine 8.2 ekranlarda Alpine ve innolux gibi 2 tane farklı marka üretimi var hangisi seçilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baron77 -- 22 Ocak 2025; 14:21:46 >
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.