Bayilere sordum A4 artık üretilmediğini söylediler Bayiler de artık A4 satamayacak. Sıfırı üretimden kalkan arabanın 2. eli ne olur ? BİTER. Yerlere serilir. Artık G20 320i M veya W206 C200 4Matic AMG zamanıdır. A4 sahiplerine bir an önce elden çıkarmalarını öneriyorum. |
AUDI A4 B9 (ANA KONU) (584. sayfa)
-
-
Bayilerde A4 satışı bitmiş.
2. elde değer kaybını önlemek için elinizdeki A4'lerden bir an önce kurtulmanızı öneririm.
Seneye hiç satılmaz
Hele üretimi durmuş araba 2.0 ise hiç satılmaz elde patlayabilir
Ben dostane uyarımı yapayım
-
Audi A4, full elektrik olarak üretilecek. Tamamen bitti denemez ama değer kaybı tabiki olur
-
A4 bitti elektrikler ne zaman gelir bilinmiyor 2-3 seneyi bulabilir
A4 yerini alacak A5 ise aralık diyen de var 2025 diyen de var
A4 devri kapandı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam, yarın ilana koyuyorum.
A4 ile ilgili bir yaran mı var senin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan68 -- 7 Kasım 2024; 14:39:30 >
Spam bot gibi neden bu kadar için yanıyor anlamadım ki ? 45 TFSİ Sline A4 aracım mevcut , beni hiç ilgilendirmiyor ve gayet ' de keyifliyim. Neden 2.el düşürsün ne alakası var aracın ederi belli neyse. Düşürürse de düşürsen zaten ben bindiğimi bilirim
-
Yanlış düşünüyorusunuz.Bu mantıkla Jetta ve passat araç sahiplerinin araçlarını satışa koyması gerekiyor.
Gelişen teknoloji ve inovasyon ile birlikte bütün şirketlerde farklı modeller olacaktır. Kullananlar eski ve yeni araçlarına keyifle binmeye devam edecektir.
-
Jetta Passat'ın da adını anan kalmadı artık. Dünyada Sedanlar bitiyor. Hele ki bu devirde 2.0 yüksek MTV ödemek isteyen çok az.
Sıfırı biten arabanın 2. eli bitik olur
Jetta Passat sıfırı olsa da alan olmaz idi. Bunu VAG genel müdürü söylüyor. Devir SUV devri.
A4 de değer kaybeden arabalardan biri.
-
Bu arada arkadaşlar aracınız yıkıyorsanız,hangi şampuanı kullanıyorsunuz. Aracın camında ve kaportasındaki kireç lekelerini bir türlü yok edemedim. Janttaki demir tozları için Ankara firması olan bir markanın ürününü kullandım. 3 ncü kullanımda janttaki balata izleri tamamen kayboldu. Tavsiye ederim
-
Ya brader ne boş bir insansın. Elektrikli araç devri geliyor ve evet ilerleyen yıllarda fosil yakıtlı araçlar daha da azalacak. Ancak ben o sıçtığım akülü arabalarına binmeyeceğim ( son fosil yakıtlı araç markası kalana kadar ) Ne boş boş yorum yapan birisi çıktın sen güzelim. 2.0 ' a binen insanlar bilerek alıyor. Elektrikli araçlarda da çok yüksek MTV ' li olanlar var. Gidip model y ya da togg binecek olan adam zaten bu klasmanda araç kullanmak istemez..
Bu kadar kızmamda ki sebep de son 10 mesajın hep a4 ' ü gömmek üzere. Bu forum kategorisinde ne işin var ? a4 yeri burası. Sahibi olmadığın ya da olamadığın araç hakkında böyle konuşmayı bırakmalısın.
-
bu erdalı dikkate almayın, kendisi otomobil genelin meşhur trolü ve al-satçısıdır. geçen gün de mercedes forumuna dadanmıştı, gelir troller karıştırır gider...
-
Şampuan çok kaliteli de olsa illa ki kiraçlenme oluyor. Güneş altında su lekesi kalması, benzinlikteki kuyu suları vs vs. Çaresi beyaz sirke denir hep ama denemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan68 -- 7 Kasım 2024; 19:28:30 >
A4 bitti tabutuna çivi çakıldı
tamam erdal, sen selasını ver de gömsünler...
-
Aralık ayında yeni kasa A5 2.0 150 bg kısmi hibrit (quatrosuz) başlangıç ve 2 motor daha quatro sistem ile sedan ve wagon şeklinde ithal edilecekmiş..
Eski a4 ve a5 --- A5 kasa üzerinde içten yanmalı motorlarla devam edecekmiş, eski a6 ve a7 --- yeni A7 kasa üzerinde yoluna devam edecekmiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHARM -- 10 Kasım 2024; 15:22:19 > -
Kasa kodu ne olacak ?
Fiyatı A4 ile aynı olmalı
Çünkü 3.600 TL civarına C200 AMG 4Matic satılıyor . Kimse C parasına ne A4 ne A5 almaz.
2. Elde A4 ölü gömeni olmaz bence
Merhabalar, Ankara’da tavsiye edebileceğiniz Audi Özel Servis var mı?
Sacmalıgın daniskası, ee biz aracı sattık piyasası bitecek diye, alan ne diye alacak :))
Yollarımız artık üretilmeyen ama hala popüler olan araçlar ile dolu.. Unutmayın her malın bir alıcısı mutlaka vardır.
-
Alan alsa alsa ucuz diye alır
Ucuz olmadıktan sonra A4 alınmaz
Yani muadil C serisi 3 Serisi S60 fiyatından %20 ucuza vermedikçe 2. Elde A4 satmak zorlaşır
Düşen bıçak tutulmaz
Ama her malın bir alıcısı, her malın bir fiyatı vardır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X